A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

CLARINS Double Serum Edit Gift Set

Termékkatalógus
CLARINS Double Serum Edit Gift Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Double Serum 30 ml + Instant Eye Make-Up Remover 30 ml + Instant Light Lip Comfort Oil 2,8 ml
Kód:  VBAL566 Termékszám:  3380810208047

CLARINS Double Serum Edit Gift Set

A CLARINS Double Serum Edit Gift Set kozmetikai ajándékkészlet a francia Clarins márka három népszerű kozmetikai termékét kínálja a hölgyeknek. A luxus szett tartalmazza az intenzíven hidratáló Clarins Double Serum best-seller öregedésgátló szérumot, a rendkívül hatásos Instant Eye Make-Up Remover kétfázisú sminklemosót és a szinténközkedvelt ajakápoló olajat. A klinikailag bizonyított hatású öregedésgátló szérumot 21 aktív hatóanyag alkotja, amely gondoskodik a bőröd fiatalos megjelenéséről. A kétfázisú sminkeltávolító maradéktalanul távolítja el még a vízálló sminket is, miközben az ajakápoló olaj prémium minőségű növényi olajok kombinációjával kényezteti az ajkakat.

A CLARINS Double Serum Edit Gift Set kozmetikai ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékcsomag a Clarins luxus francia márka kozmetikumaival nők számára
  • A készlet öregedés elleni szérumból, szemsmink eltávolítóból és ajakápoló olajból áll
  • Double Serum koncentrátum a fiatalos megjelenésért minden bőrtípusra
  • 21 aktív összetevővel, 2 szérum egyben (hidratáló és lipid)
  • Intenzív szérum a bőr hidratálása, táplálása, oxigénellátása, regenerálása és védelme érdekében
  • Kétfázisú sminkeltávolító víz- és olajfázissal
  • Az Instant Eye Make-Up Remover sminklemosó tiszta, nyugodt és ragyogó bőrt eredményez
  • Érzékeny szeműeknek és kontaktlencsét viselők számára is alkalmas
  • Instant Light Lip Comfort Oil ajakápoló olaj az ajak tonizálásáért és az ajak fényéért
  • A növényi olajoknak köszönhetően hidratálja, táplálja és védi az ajkak bőrét

Élvezd a fiatalos megjelenésű bőrt az innovatív Clarins Double Serum koncentrátummal

A Clarins Double Serum intenzív anti-age öregedésgátló szérum a lehető legátfogóbb védelmet biztosítja a bőrödnek az öregedéssel szemben. Hidratáló és lipid összetevőkből áll, ezek egyetlen aktív koncentrátumot alkotnak. A gazdag összetétele 21 lenyűgözően hatásos növényi kivonatot tartalmaz, amelyek együttese 5 különböző bőr életfunkciót stimulál. A hidratálás és táplálás mellett gondoskodik a bőröd számára szükséges oxigénről, a bőr hatékony regenerálásáról és a külső környezeti hatásokkal szembeni védelméről is. Az öregedésgátló szérum mindent megad a bőrnek, amelyre szüksége van, mindezt pedig egyetlen lépésben. Hatékonyan mérsékli az öregedés összes olyan tünetét, mint például a ráncok, finom vonalak, a feszesség vagy az élettel teli bőr hiánya és a látható pórusok. Rendszeres használatával a bőröd rövid idő alatt nyerheti el egészséges és fiatalos megjelenését.

Hatóanyagok:
21 növényi kivonat komplexuma (vadgesztenye, kakaó, avokádó, kínai csüdfű, tumeric - kurkuma, goji bogyó, quinoa, kiwi, havasi gyopár, gyertyafa, Myrothamnus, korallvirág, Jania Rubens, zöld banán, lilabogyó, máriatövis, macskabajusz, sziksófű, feketeribizli, zab, erdei mácsonya) - hatékonyan hidratálják és energizálják a bőrt, gondoskodnak az arcbőr ragyogásáról, tápanyagokat juttatnak a bőrbe, oxigénnel látják el az arcbőrt és fokozzák a bőrsejtek légzését, megvédik az arcot a káros környezeti hatásokkal szemben, elősegítik a bőr regenerálódását és a kollagéntermelést is.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

Állag:
Szérum

Célcsoport:
Nőknek 25 év felett

A felhasználása:
Vidd fel a szérumot a kezedbe (nyomd meg az adagolót 2-3 alkalommal) keverd el, majd vidd fel a megtisztított arcbőr és nyak területére minden reggel és este. Használd a szokásos nappali vagy éjszakai arckrémed előtt.

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Cetearyl Isononanoate, Glycerin, Isononyl Isononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Ppg-3 Myristyl Ether, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Dipsacus Sylvestris Extract, Butylene Glycol, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Propanediol, Tromethamine, Silybum Marianum SeedOil, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Escin, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Squalane, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Leontopodium Alpinum Extract, XanthanGum, Persea Gratissima (Avocado) Oil Unsaponifiables, Caramel, Curcuma Longa (Turmeric) RootExtract, Salicyloyl Phytosphingosine, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Salicornia Herbacea Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Kalanchoe Pinnata Leaf Extract, Sodium Benzoate, Citric Acid, Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract, Disodium Edta, Tocopherol, Lycium Barbarum Fruit Extract, Maltodextrin, OrthosiphonStamineus Extract, Hedychium Coronarium Root Extract, Mangifera Indica (Mango) Leaf Extract, Potassium Sorbate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-ButylHydroxyhydrocinnamate, Jania Rubens Extract, Ascorbic Acid, Sodium Citrate, Engelhardtia Chrysolepis Leaf Extract, Ci 14700/Red 4, Callicarpa Japonica Fruit Extract [V2925a]

Az Instant Eye Make-up Remover eltávolítja a sminket, miközben ápolja a bőrt

A Clarins Instant Eye Make-Up Remover kétfázisú szemsmink lemosó gyorsan és könnyedén távolítja el a vízálló szempillaspirált és a füstös hatású sminket is. Ugyanakkor segít megőrizni a szempilláid és a szemkörnyéki érzékeny bőr kifogástalan állapotát. Az igazán eredményes szemsmink lemosó víz és olaj fázis kombinációjával távolít el azonnal mindenféle sminket, még az igazán tartós vagy vízálló sminkeket is. A víz fázist pantenol, kamillakivonat, rózsa virágvíz és búzavirág alkotja. Ezek együttesen hidratálják a szemkörnyéket, felfrissítik és megnyugtatják a bőrt. A finom olajak fokozzák a tisztító hatást illetve puhává teszik a bőrt. A sminklemosót bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelték és bármilyen bőrtípus számára alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.

Hatóanyagok:
Rózsa-, búzavirág- és kamillakivonat- hidratálják, lágyítják és megnyugtatják a szem körüli érzékeny bőrt
Pantenol (B5-vitamin) - nyugtató, antibakteriális és hidratáló hatású, támogatja a szempillád ellenállását, hidratál, nagyszerű regeneráló hatással bír 
Rendkívül finom olajok - puhává teszik a bőrt és megerősítik a sminkeltávolító hatását

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

A felhasználása:
Használat előtt alaposan rázd össze. Vigyél fel a sminklemosóból egy vattakorongra, majd gyengéden töröld át a szemhéjadat és a szempilládat, hagyd hatni 10 másodpercig. Használj mindkét szemedre külön vattakorongot. Ezt követően túlzott nyomás kifejtése nélkül töröld le a sminket a szempilláid tövétől a szempilla végekig haladva. Ezt a terméket az ajkaidra is használhatod a smink eltávolításához.

Összetétel:
Cyclomethicone, Aqua/Water/Eau, Rosa Damascena Flower Water, Isohexadecane, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Centaurea Cyanus Flower Water, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Panthenol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium Edta, Tetrasodium Edta, Glycerin, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate,Sodium Benzoate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Ci 42090/Blue 1, [V2504a]

Gondoskodj az ajkaid bőréről a Clarins Instant Light Lip Comfort luxus olajjal

A Clarins Instant Light Lip Comfort Oil rendkívül könnyed olaj kivételes ápolást, táplálást és az ápoló növényi olajok innovatív kombinációjával védelmet is nyújt az ajkaknak. A jojobaolaj és a mogyoróolaj az alapja, amely megnyugtatja, táplálja és hosszan tartóan hidratálja a bőrt. A termék állaga egyáltalán nem ragacsos vagy kellemetlenül zsíros. A nagy méretű és kellemes applikátor segítségével könnyedén felviheted a terméket, biztosan meglep enyhén édeskés ízével. Az olajat használhatod az ajkak puhítására a rúzsozás előtt, szájfény helyett vagy a rúzsra rétegezve annak fényének fokozására. Rendszeres használatával az ajkaid tápláltak és természetesen szépek lesznek.

Hatóanyagok:
Mogyoróolaj - táplálja, nagyítja és puhítja az ajkakat
Jojobaolaj - táplálja és kisimítja a bőrt, nem hagy zsíros réteget rajta, puhítja az ajkakat
Mirabellszilva olaj - mézes árnyalatot biztosít, megakadályozza a kiszáradást a rugalmas és sima ajkak érdekében

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

A felhasználása:
Használd magában vagy a rúzsodon annak fényének fokozására. Vidd fel az ajkakra az applikátor segítségével.

Összetétel:
Polyglyceryl-2 Isostearate/Dimer Dilinoleate Copolymer, Dilinoleic Acid/Propanediol Copolymer, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Prunus Insititia Seed Oil, Vanillin, Tocopheryl Acetate, Parfum/Fragrance, Ammonium Glycyrrhizate, Capsicum Annuum Fruit Extract, HelianthusAnnuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, [M2616a/01]

A készlet tartalmazza:
1 × Clarins Double Serum öregedésgátló koncentrátum (30 ml)
1 × Clarins Instant Eye Make-Up Remover szemsmink eltávolító (30 ml)
1 × Instant Clarins Light Lip Comfort Oil ajakápoló olaj (2,8 ml)


Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Megjegyzés:
Termékek: CLARINS Double Serum 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLARINS Double Serum Edit Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Double Serum Edit Gift Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLARINS Double Serum Edit Gift Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ