Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Clarins Instant Eye Set

Termékkatalógus
Clarins Instant Eye Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Instant Eye Makeup Remover 125 ml + 4D Wonder Perfect Mascara Black fekete 3ml + Crayon Khol ceruza fekete 0,39 g - 10 070,31 Ft/100 ml
Kód:  VBAL702 Termékszám:  3380810373455

Clarins Instant Eye Set

A CLARINS Instant Eye Set kozmetikai készlet a francia Clarins márka 3 termékét kínálja a hölgyeknek. A luxus készletben megtalálod a rendkívül hatékony Instant Eye Make-Up Remover szemsmink lemosót, a népszerű 4D Wonder Perfect Mascara Black szempillaspirált és a Crayon Khol Pencil Black szemceruzát. A kétfázisú sminklemosó gondoskodik a vízálló smink tökéletes eltávolításáról, tiszta bőrt eredményez bőrirritáció nélkül. A szempillaspirál csodálatos dússágot, rendkívüli hosszúságot illetve páratlan volument kölcsönöz a szempilláknak. A fekete többfunkciós szemceruza segítségével remekül kiemelheted a szemed vonalát anélkül, hogy irritálnád a szemedet. A szemceruza magas pigmentáltsága hosszan tartó eredményeket nyújt, puha állagát könnyű felvinni.

A CLARINS Instant Eye Set kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Ajándékcsomag a Clarins luxus francia márka kozmetikumaival nők számára
  • A készlet szemsmink lemosóból, szempillaspirálból és szemceruzából áll
  • Kétfázisú sminkeltávolító víz- és olajfázissal
  • Az Instant Eye Make-Up Remover sminklemosó tiszta, nyugodt és ragyogó bőrt eredményez
  • Érzékeny szeműeknek és kontaktlencsét viselők számára is alkalmas
  • Intenzív fekete színű szempillaspirál a szempillák maximális hosszúságáért, dússágáért és volumenéért
  • Lash Boosting szempilla komplexummal a vastag és hosszú szempillákért
  • Többfunkciós szemceruza rendkívül gyengéd összetétellel
  • Intenzív fekete színű szemceruza a tökéletes szemkontúrhoz

Az Instant Eye Make-up Remover eltávolítja a sminket, miközben ápolja a bőrt

A Clarins Instant Eye Make-Up Remover kétfázisú szemsmink lemosó gyorsan és könnyedén távolítja el a vízálló szempillaspirált és a füstös hatású sminket is. Ugyanakkor segít megőrizni a szempilláid és a szemkörnyéki érzékeny bőr kifogástalan állapotát. Az igazán eredményes szemsmink lemosó víz és olaj fázis kombinációjával távolít el azonnal mindenféle sminket, még az igazán tartós vagy vízálló sminkeket is. A víz fázist pantenol, kamillakivonat, rózsa virágvíz és búzavirág alkotja. Ezek együttese hidratálja a szemkörnyéket, felfrissíti és megnyugtatja a bőrt. A finom olajak fokozzák a tisztító hatást illetve puhává teszik a bőrt. A sminklemosót bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelték és bármilyen bőrtípus számára alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.

Hatóanyagok:
Rózsa-, búzavirág- és kamillakivonat - hidratálja, lágyítja és megnyugtatja a szem körüli érzékeny bőrt
Pantenol (B5-vitamin) - nyugtató, antibakteriális és hidratáló hatású, támogatja a szempillák ellenállását, hidratál, nagyszerű regeneráló hatással bír
Rendkívül finom olajok - puhává teszik a bőrt és megerősítik a sminkeltávolító hatását

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

A felhasználása:
Használat előtt alaposan rázd össze. Vigyél fel a sminklemosóból egy vattakorongra, majd gyengéden töröld át a szemhéjadat és a szempilládat, hagyd hatni 10 másodpercig. Használj mindkét szemedre külön vattakorongot. Ezt követően túlzott nyomás kifejtése nélkül töröld le a sminket a szempillád tövétől a szempillák vége felé végighaladva. Ezt a terméket az ajkaidra is használhatod a smink eltávolításához.

Összetétel:
Cyclomethicone, Aqua/Water/Eau, Rosa Damascena Flower Water, Isohexadecane, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Centaurea Cyanus Flower Water, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Panthenol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium Edta, Tetrasodium Edta, Glycerin, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Ci 42090/Blue 1, [V2504a]

A Clarins 4D Wonder szempillaspirál megadja a szempilláidnak a maximális dússágot és hosszúságot

A Clarins 4D Wonder Perfect Mascara intenzív fekete szempillaspirál gondoskodik a szempilláis maximális hosszáról, rendkívüli dússágáról, tökéletes íveltségéről és lenyűgöző volumenéről. A rózsaarany színű tartó a Lash Boosting hatóanyag egyedülálló összetételét rejti magában, amely megerősíti a szempilládat, így azok hangsúlyosabbak és hosszabbak lesznek ahogy telnek a napok. A kefe egymástól egyenletes távolságban elhelyezett igazán puha és rugalmas sörtékkel biztosítja a szempillaspirál precíz felvitelét és maradéktalan befedését. A Clarins szempilla-hosszabbító hatású szempillaspirál segítségével intenzív és csábos tekintetet varázsolhatsz magadnak.

Hatóanyagok:
Rózsaviasz - rétegképző hatással rendelkezik, befedi és meghosszabbítja a szempillákat, védi és puhává teszi őket
Pantenol - megerősíti és regenerálja a szempillákat

A felhasználása:
Vidd fel a szempillaspirált gyengéd mozdulatokkal a szempillákra a szempilla tövektől a szempillák vége felé haladva. A hangsúlyosabb hatás érdekében vidd fel a spirált több rétegben. Az intenzív tekintet eléréséhez hangsúlyozd ki a szemed sarkában található szempillákat, amikor felviszed a szempillaspirált. Az üde tekintet eléréséhez csak a felső szemhéjad külső szempilláira vidd fel a szempillaspirált.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Ci 77499/Iron Oxides, Synthetic Beeswax, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Paraffin, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Pvp, Aminomethyl Propanediol, Butylene Glycol, Sorbitan Sesquioleate, Phenoxyethanol, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax/Cire Microcristalline, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Rosa Centifolia Flower Wax, Rosa Damascena Flower Wax, Sucrose Stearate, Sphinganine, Dimethicone, Caprylyl Glycol,Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Laureth-21, Potassium Sorbate, Synthetic Wax, Sodium Stearate, Hexylene Glycol [Ms3211a/00]

Hangsúlyozd ki a szem körvonalait a Clarins Crayon Khol Pencil Black szemceruzával

A Clarins Crayon Khol Pencil Black fekete szemceruzát sokféleképpen használhatod. Megállja a helyét klasszikus szemceruzaként, készíthetsz vele tusvonalat vagy akár füstös szemsminket is. Gazdag pigmentáltságának köszönhetően remekül kihangsúlyozhatod vele a szemedet. Az innovatív, rendkívül gyengéd formula és a puha, krémes állag gondoskodik a könnyű felvitelről, a smink tartósságáról és precízségéről. A szemceruza bőrbarát összetételét bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelték az érzékeny szemkörnyék területén. Ez a szemceruza elengedhetetlen a csábos, érzéki tekintet eléréséhez.

Hatóanyagok:
E-vitamin - erős regeneráló és antioxidáns hatással bír, megvédi a sejteket a szabadgyökök hatásától, lelassítja az öregedést, táplálja a szempillákat

A felhasználása:
Vidd fel gyengéd mozdulatokkal.

Összetétel:
C10-18 triglycerides, hydrogenated palm glycerides, caprylic/capric triglyceride, polyethylene, cera microcristallina/microcrystalline wax/cire microcrystalline, tocopherol, ascorbyl palmitate. May contain: talc, mica, tin oxide, silica, calcium aluminum borosilicate, calcium sodium borosilicate, ci 77891/titanium dioxide, ci 77491/ci 77492/ci 77499/iron oxides, ci 77510/ferric ferrocyanide, ci 77742/manganese violet, ci 77007/ultramarines, ci 75470/carmine, ci 77289/chromium hydroxide green, ci 77288/chromium oxide greens, ci 42090/blue 1 lake, ci19140/yellow 5 lake, ci 77163/bismuth oxychloride, ci 77266/carbon black and synthetic fluorphlogopite

A készlet tartalmazza:
1 × Clarins Instant Eye Make-Up Remover szemsmink eltávolító (125 ml)
1 × Clarins 4D Wonder Perfect Mascara Black szempillaspirál (3 ml)
1 × Clarins Crayon Khol Pencil Black szemceruza (0,39 g)
1 × fémdoboz


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Űrtartalom
128 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Szem és sminklemosó, Szempillaspirál, Szemceruza Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
128 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Szem és sminklemosó, Szempillaspirál, Szemceruza Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Clarins Instant Eye Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Instant Eye Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Clarins Instant Eye Set.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ