Shop roku Shop roku

CLARINS Wonder Perfect 4D szett

Termékkatalógus
CLARINS Wonder Perfect 4D szett
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalmazza: Mascara WONDER PERFECT 4D -Fekete + Leacher 01 12 ml + Demaquillant Express Yeux 50 ml - 113 833,33 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1258 Termékszám:  3380810431759

CLARINS Wonder Perfect 4D szett

A CLARINS Wonder Perfect 4D set kozmetikai ajándékcsomag a francia Clarins kozmetikai márka három népszerű képviselőjét kínálja nők számára. A luxus szett a hatékony Instant Eye Make-Up Remover sminklemosóból, a népszerű 4D Wonder Perfect Mascara Black szempillaspirálból és egy lágy rózsaszínű szájfényből áll. A kétfázisú sminklemosó biztosítja a vízálló szemsmink tökéletes eltávolítását, tiszta és irritációmentes bőrt hagyva maga után. A szempillaspirál elképesztő volument, extra hosszúságot, tökéletes göndörséget és sűrűséget kölcsönöz a szempilláknak. A szájfény finom megjelenést és vonzó ajkakat biztosít. 

A  CLARINS Wonder Perfect 4D Set kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • A Clarins francia márka luxuskozmetikai ajándékcsomagja nőknek
  • A készlet szemsminklemosóból, szempillaspirálból és szájfényből áll
  • Kettős, víz és olaj fázisú szemfesték eltávolítóval
  • Az Instant Eye Make-Up Remover tiszta, nyugodt és ragyogó bőrt hagy maga után
  • Érzékeny szemű és kontaktlencsét viselő személyek számára is alkalmas
  • Intenzív fekete szempillaspirál a maximálisan hosszú, sűrű és dús szempillákért
  • Szempillaspirál Lash Boosting komplex-szel az erős és hosszú szempillákért
  • Ajakfény 01-es, lágy rózsaszín árnyalatban

Az Instant Eye Make-Up Remover eltávolítja a sminket, miközben ápolja a bőrt  

A Clarins Instant Eye Make-Up Remover segítségével gyorsan és egyszerűen eltávolíthatod a vízálló szempillaspirált és a füstös szemhéjfestéket. A sminklemosó mindeközben tökéletes állapotban tartja a szempillákat és az érzékeny szemkörnyéki bőrt. A hatékony sminklemosó az olaj- és vízfázisokat ötvözi, hogy azonnal eltüntessen minden típusú sminket, az erős festéktől a vízállóig. A vizes fázis panthenolból, kamillakivonatból, valamint rózsa- és búzavirág virágvízéből áll. Ezek együttesen hidratálják a szemkörnyéket, felfrissítik és nyugtatják a bőrt. A nagyon finom olajok pedig növelik a sminkelmosó hatékonyságát, ugyanakkor bőrlágyító hatásúak. A sminklemosó összetétele bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, és minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. 

Hatóanyagok: 
Rózsa-, búzavirág- és kamillakivonat - hidratálja, puhítja és nyugtatja az érzékeny szemkörnyéki bőrt.
Panthenol (B5-vitamin) - nyugtató, antibakteriális és hidratáló hatású, erősíti a szempillákat, hidratál, nagyszerű regeneráló hatással bír.
Ultrakönnyű olajok - puhítják a bőrt és fokozzák a termék sminkeltávolító képességét.

A használat módja:
Alkalmazás előtt jól rázd fel. Óvatosan vidd fel a tonikkal benedvesített vattakorongot a szemhéjra és a szempillákra, majd hagyd hatni 10 másodpercig. A két szemedhez külön vattát használj. Végül anélkül, hogy nagy nyomást gyakorolnál a szemekre, töröld le a sminket a szempillák tövétől kifelé haladva. Az ajkak sminkeltávolításra is kiváló.

Maximális volumen és hosszúság a szempilláknak a Clarins 4D Wonder szempillaspirállal  

A Clarins 4D Wonder Perfect Mascara egy intenzíven fekete szempillaspirál, amely maximális hosszúságot, nagy sűrűséget, tökéletes göndörséget és hihetetlen volument biztosít a szempilláknak. A rózsaarany csomagolás egyedi formulát rejt a Lash Boosting komplex hatóanyaggal, amely napról napra dúsabbá, merészebbé és hosszabbá varázsolja a szempilláidat. A kefe egyenletesen elosztott, szuperpuha, rugalmas sörtékkel rendelkezik, amelyek garantálják a szempillaspirál pontos felvitelét és a tökéletes tapadást a szempillákhoz. A Clarins volumennövelő, hosszabbító szempillaspirállal extra intenzív és ellenállhatatlan pillákra tehetsz szert.

Hatóanyagok:
Rózsaviasz - filmképző hatású, bevonja és meghosszabbítja a szempillákat, véd és puhít.
Panthenol - erősíti és regenerálja a szempillákat.

A használat módja:
Vidd fel a szempillaspirált gyengéd mozdulatokkal a tövektől a végek felé haladva. A hangsúlyosabb hatás érdekében alkalmazd több rétegben. Ha intenzívebb pillantásra vágysz, a szempillaspirál használata során koncentrálj a szem külső sarkában található pillákra. A friss tekintet eléréséhez csak a felső szemhéj külső szempilláira vidd fel szempillaspirált.


Összetétel

összetevők: Sziklometikon, Aqua/Water/Eau, Rosa Damascena virágvíz, Isohexadecane, Butylene Glycol, Nátrium-klorid, Centaurea Cyanus virágvíz, Parfum/Fragrance, Benzil-alkohol, Panthenol, Kapril-kapril-glükozid, Disodium Edta, Tetrasodium Edta, Glicerin, Dehydroacetic Acid, Citromsav, Kálium-szorbát, Nátrium benzoát, Chamomilla Recutita (Matricaria) virágkivonat, Ci 42090/Kék 1, [V2504a].
A szempillaspirál összetevői: Aqua/Water/Eau, Ci 77499/Vasrogén-oxidok, Szintetikus méhviasz, Akrilátok/ etil-hexil-akrilát kopolimer, Paraffin, Gliceril-sztearát, Sztearinsav, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Oryza Sativa (rizs) korpaviasz, Pvp, Aminometil-propándiol, Butylene Glycol, Sorbitan Sesquioleate, Phenoxyethanol, Cera Microcristallina/Mikrokristályos viasz/Cire Microcristalline, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Rosa Centifolia virágviasz, Rosa Damascena virágviasz, Szacharóz-sztearát, Szfinganin, Dimetikon, Caprylyl Glycol, Ascorbyl Palmitate, Tokoferol, Laureth-21, Kálium-szorbát, Szintetikus viasz, Sodium Stearate, Hexilénglikol [Ms3211a/00].

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Űrtartalom
18 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Sminklemosó, Szempillaspirál, Szemceruza Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
18 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Sminklemosó, Szempillaspirál, Szemceruza Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLARINS Wonder Perfect 4D szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Wonder Perfect 4D Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLARINS Wonder Perfect 4D Sada.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ