A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml

Termékkatalógus
CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml
5 1 értékelés
Férfi arckrém - normál bőrre, hatás: hidratáló és ránctalanító, kifejezetten a férfiak bőrének speciális igényeihez kifejlesztetve - 129 900 Ft/1 l
Kód:  KSMU0144 Termékszám:  20714612764 Gyártó honlapja:

CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml

A Clinique For Men Anti-Age hidratáló arckrém egy olyan kozmetikai termék, amely megbízhatóan hidratálja, erősíti és javítja a férfiak bőrtónusát. A férfiak is szép, sima, feszes és ránctalan bőrt érdemelnek! Ez az egyedülálló hidratáló krém a férfiak bőrét mélyen hidratálja, táplálja; egységesíti és javítja az arcbőrt és arcszínt. Kifejezetten férfiaknak, az érett bőr minden típusára tervezték.

A krém hidratálja a bőrt és szabályozza a finom vonalak és ráncok kialakulását. A készítmény hatóanyagai hatékonyan frissítik, ragyogóvá és ellenállóvá teszik a bőrt. Alkalmazza a megtisztított arcbőrön minden reggel és este. Bőre rendszeres használattal egységesen és tökéletesen ragyogó, rugalmas, puha tapintású, és általában fiatalabb megjelenést kölcsönző lesz. Kényeztesse bőrét egy olyan kozmetikummal, amely nagyszerű és látható eredményeket hoz!

Bőrtípus:
Férfiaknak, az érett bőr minden típusára.

Alkalmazás:
Használja reggel és este a megtisztított bőrön és masszírozza be óvatosan.

Mennyiség:
100 ml

Összetétel:


Water / Aqua / Eau, Squalane, Glycerine, Isostearyl Neopentanoate, Butyrospermum Parkii, Butylene Glycol, PEG-100, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Polyethylene, Glyceryl Stearate, Cucumber Sativus, Extract, Sigesbeckia Orientals (St. Paul's Wort Extract, Whey Protein, Caffeine, Acetyl Hexapeptide-8, Sucrose, Petrolatum, Sodium Polyacrylate, Acetyl Glucosamine, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol Dicaprate, Helianthus Annuus Seedcake, Glyceryl Polymethylacrylate, Palmityoyl Oligopeptide, Tocophereyl Acetate, Sodium Hyaluronate , Dimethicone Crosspolymer-3, Hexylene Glycol, PTFE, PEG-8, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol

 

 

Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Rendeltetés
Férfi Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Hatás
Hidratáló, Ránctalanító Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Specifikáció

Bőrtípus
Normál Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Ránctalanító Kész!

Kor

Korosztály
35+ Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Arckrém, gél, folyadék Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: Clinique For Men 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ