AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

CLINIQUE Superdefense CC Cream Colour Correcting Skin Protector SPF30 Medium 40 ml

Termékkatalógus
CLINIQUE Superdefense CC Cream Colour Correcting Skin Protector SPF30 Medium 40 ml
CC krém - női, nappali, bőrtípus: minden bőrtípusra, hatás: arctónus javító és fényvédős, 40 ml - 279 750 Ft/1 l
11 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL1162-c Termékszám:  20714610531 Gyártó honlapja:
CLINIQUE Superdefense CC Cream Colour Correcting Skin Protector SPF30 Medium 40 ml 11 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

CLINIQUE Superdefense CC Cream Colour Correcting Skin Protector SPF30 Medium 40 ml


A Clinique Superdefense krém színjavító bőrvédő SPF30 egy multifunkcionális könnyű krém, amely azonnal egységesíti a bőr tónusát, javítja és táplálja a bőrt, és megóvja a káros UV-sugaraktól. Kifejezetten a szabad gyökök elleni küzdelemre és a bőr öregedését okozó összes külső támadás elleni védelemre fejlesztették ki. Ez a krém segíti a bőrt szilárdságának és rugalmasságának megőrzésében, hogy jobban megbirkózzon az összes olyan hatással, amely a nap folyamán befolyásolja.

Próbáld ki ezt a krémet a Clinique kozmetikai termékek új generációjából! Hipoallergén (minimalizálja az allergiás reakciókat), és érzékeny bőrre is alkalmas. Világos színének köszönhetően világosítja a bőrt és egységesíti a színtónusát. Elfedi a kisebb hiányosságokat, védi, hidratálja és táplálja a bőrt. Simítja a bőrt és segít megelőzni az öregedést. A krém kellemes állagú, jól alkalmazható. Allergológiailag tesztelt, illatosított és olajmentes. Kezeld bőröd egy luxus krémmel, hogy szép, szilárd és tökéletesen egészséges legyen!

Hatóanyagok:
Az SPF30 megvédi a bőrt a káros napfénytől.

Bőr típus:
Minden bőrtípusra.

Használat:
Vidd fel krémet a tiszta bőrre, és óvatosan masszírozd be.

Árnyék:
Közepes CC

Térfogat:
40 ml

Összetétel

Water\Aqua\Eau, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Squalane, Titanium Dioxide, Ethylhexyl Salicylate, Octyldodecyl Neopentanoate, Butylene Glycol, Propanediol, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Peg-40-sztearát, Poligliceril-10-pentasztearát, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levélkivonat, Trehalose, Caffeine, Linoleic Acid, Lecithin, Sztearinsav, Hydrogenated Lecithin, Sorbitol, Poligliceril-6-poliricinoleát, Tocopheryl Acetate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Nátrium-sztearoil-laktilát, Sodium Hyaluronate, Tetrahexildecil-aszkorbát, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Nordihydroguaiaretic Acid, Izopropil-titán-triizosztearát, Aszkorbil-tokoferil-maleát, Synthetic Fluorphlogopite, Xanthan Gum, Silica, Alumina, Nátrium-dehidroacetát, Tin Oxide, Disodium Edta, Phenoxyethanol, [+/- csillám, Titándioxid (Ci 77891), Cink-oxid (Ci 77947), Vasoxidok (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77491), Vasoxidok (Ci 77499)] < ILN39812>

Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
40 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Hatás
Arctónus javító, Fényvédős Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
40 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Hatás

Hatás
Arctónus javító, Fényvédős Kész!

Korosztály

Korosztály
Bármely korosztály számára Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Típus

Termék típus
CC krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLINIQUE Superdefense CC Cream Colour Correcting Skin Protector SPF30 Medium 40 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE Superdefense CC Cream Colour Correcting Skin Protector SPF30 04 Medium 40 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Clinique Superdefense CC Cream Colour Correcting Skin Protector SPF30 Medium 40 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ