Shop roku Akvizice ApF HU

COLLISTAR Energizing Talasso-Scrub 700 g

Termékkatalógus
COLLISTAR Energizing Talasso-Scrub 700 g
4,8 12 értékelés
Testradír - dermo, minden bőrtípusra alkalmas, természetes olaj tartalmú és természetes összetevőjű, űrtartalma 700 ml - 15 985,71 Ft/1 l
Szuper ár
11 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSTE0499 Termékszám:  8015150250337
COLLISTAR Energizing Talasso-Scrub 700 g 11 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

COLLISTAR Energizing Talasso-Scrub 700 g

A sikeres COLLISTAR márka az első osztályú és hatékony kozmetikumok vezető olasz gyártója, amely a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégíti. A COLLISTAR Talasso-Scrub Revitalizing testradír egy revitalizáló kozmetikai termék, amely hámlasztó sót és illóolajokat tartalmaz. Ez a minőségi peeling a thalasso terápia és az aromaterápia kombinációjának köszönhetően egyedülálló termék. A thalasso terápia olyan módszer, amelynek során tengervizet, algákat és ásványi sókat használnak a test kezelésére, regenerálására és pihentetésére, elősegítve a stressz csökkentését, a bőr fiatalítását és erősítését. Az aromaterápia a növények illóolajainak jótékony tulajdonságait használja, megnyugtatja az elmét és a testet, örömteli- és frissítő érzetet idéz elő. Kényeztesd bőröd ezzel a fényűző peelinggel, amely után a bőr friss és vitalitással teli lesz.

Hatóanyagok:
A tengeri só óvatosan megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől és a szennyeződésektől, miközben tisztítja, simítja és revitalizálja. Az illóolajok megújítják és revitalizálják a bőrt, azonnali életerőt kölcsönözve számára.

Hatások:
A peeling alkalmazásával a bőr selymes, puha, és sima, valamint tökéletesen megújult és regenerált lesz, gyönyörű és egészséges fiatalos megjelenést sugározva.

Használata:
Heti 1-2 alkalommal használd a peelinget nedves bőrön, körkörös mozdulatokkal masszírozd, majd alaposan öblítsd le  vízzel. Nagyobb hámlasztó hatás érdekében a terméket száraz bőrre is használhatod, különösen a durvább testrészekre, például a térd- és könyök területeire. Masszírozást követően mosd le vízzel. Alkalmazás után, fürdést követően nincs szükség újabb felvitelre. A peeling a bőrt fogékonyabbá teszi az azt követő hatásokra, így tanácsos azelőtt alkalmazni, mielőtt napfénynek vagy önbarnító termékeknek lenne a  bőr kitéve.

Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.

Tartalom:
700 g

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLLISTAR Energizing Talasso-Scrub 700 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COLLISTAR Energizing Talasso-Scrub 700 g.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ