CRESCINA Re-Growth Treatment 500 Women 20 x 35 ml

Termékkatalógus
CRESCINA Re-Growth Treatment 500 Women 20 x 35 ml
Hajszérum - az alábbi hajtípusra ajánlott: minden hajtípusra és gyenge és ritkuló, - 922 714,29 Ft/1 l
Kód:  ESPCREK426 Termékszám:  8051417615426

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CRESCINA Re-Growth Treatment 500 Women 20 x 35 ml

A haj elvékonyodása olyan élettani probléma, amely emberek millióit érinti. Különböző okokból kifolyólag az egyének haja kimerül az öröklődés következtében, a négyzetcentiméterre eső haj mennyisége csökken, és a soványodás helyén a fejbőr nagy területei láthatók, amelyek megnőnek.

A Crescina Re-Growth mindig a haj elvékonyodásának problémájára összpontosított. Úgy tervezték, hogy megelőzze és kezelje a haj elvékonyodását fiziológiai (nem kóros) okoktól függően, és ahol a haj mennyisége és minősége csökken a hajhagymának a károsodott aktivitása miatt.

Alapösszetétel

A Crescina Re-Growth svájci szabadalom által védett alapösszetétele (összesen 8 szabadalom) két aminosavból áll, a ciszteinből és a lizinből (a haj keratinjának elengedhetetlen alkotóelemei), és egy speciális növekedési faktor, az úgynevezett glikoprotein és értágítók egy hidroalkoholos vivőanyagban: számos hatékonysági teszt azt mutatja, hogy ez a készítmény képes arra, hogy a még mindig aktív vagy részben inaktív hajhagymákon keresztül stimulálja a természetes hajnövekedést. Nincs hatása a teljesen atrófiás szőrtüszőkre. Ezután a készítmény egyéb komponensei alátámasztják hatását, ezek közé tartozik a diguanozin TP, a profilx, az izofel, a szalicilsav és a biotechnológiai DNS.

Használat:
Egy 100% -os Crescina HFSC ampulla 3,5 ml-t tartalmaz, amelyet naponta 5 napig kell használni, majd 2 napos pihenés következik (pl. A hét első 5 napja). Egy doboz 20 ampullát tartalmaz 1 hónapos kezelésre (évente többször megismételhető).
Évente kétszer legalább két hónapos kezelés ajánlott.

Specifikus összetétel férfiaknak és nőknek.

Ugyanakkor a férfiak és nők számára három koncentrációban - 200, 500 és 1300 - áll rendelkezésre a felhasználó igényeinek megfelelően.

200 - a haj elvékonyodásának kezdeti szakasza
500 - a vékonyodó haj középső fázisa
1300 - a hajritkítás előrehaladott fázisa

ÖSSZETEVŐK: ALCOHOL DENAT., AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, BENZYL NICOTINATE, BENZOPHENONE-4, DISODIUM EDTA, ACETYL CYSTEINE, LYSINE HCL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, MENTHOL, QUATERNIUM-52, SODIUM HYDROXIDE, SILANEDIOL SALICYLATE, HYDROLYZED PEA, PENTYLENE GLYCOL, GLUTAMINE, TRIETHANOLAMINE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, THREONINE, SERINE, BIOTIN, ZINC ACETYLMETHIONATE, PHOSPHATIDYLCHOLINE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, PROPYLENE GLYCOL, ADENOSINE, HEMATITE EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PUERARIA MIRIFICA ROOT EXTRACT, SALICYLIC ACID, GLYCOPROTEINS, ERIOBOTRYA JAPONICA LEAF EXTRACT, HYDROLYZED DNA, HYDROLYZED RNA, SODIUM BENZOATE, GLUTAMIC ACID, ARTEMIA EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, VALINE, PENTAPEPTIDE-31, SODIUM METABISULFITE, CI 14720, CI 16255, CI 19140, CI 28440, CI 73015."


Paraméterek

Rendeltetés
Női Kész!
Hatás
Növekedés, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Minden hajtípusra, Gyenge és ritkuló Kész!
Űrtartalom
70 ml Kész!
Terméktípus
Nem kiöblítendő Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Hatás

Hatás
Növekedés, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Minden hajtípusra, Gyenge és ritkuló Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
70 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Nem kiöblítendő Kész!

Típus

Termék típus
Szérum Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CRESCINA Re-Growth Treatment 500 Women 20 x 35 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CRESCINA Re-Growth Treatment 500 Women 20 x 35 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CRESCINA Re-Growth Treatment 500 Women 20× 35 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ