AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

DEAR BEARD After Shave Gel 100 ml

Termékkatalógus
DEAR BEARD After Shave Gel 100 ml
Aftershave gél - kisimítja és nyugtatja a bőrt, elősegíti a természetes regenerálódását
Kód:  KSMU0229 Termékszám:  8033171814055

DEAR BEARD After Shave Gel 100 ml

Az olasz DEAR BEARD márka borotválkozás utáni zseléje tökéletes ápolást nyújt férfiak számára, akik értékelik a stílust, az egyéniséget és a legmagasabb minőséget. Kitűnő nyugtató hatással bír. Borotválkozás után elősegíti a természetes regenerálódási folyamatot, és csökkenti az irritációt, a viszketést és a bőrpírt. Biztosítja a bőr számára szükséges tápanyagokat, és nyugtató hatással bír a bőrre. Kellemes, friss citrus illatot kölcsönöz viselőjének. A termék nem tartalmaz szulfátokat, parabéneket, paraffint és szilikonokat sem. Kényeztesse bőrét, és élvezze a nem mindennapi, luxus gondoskodást ezzel az egyedülálló borotválkozó zselével. 

Hatóanyagai: 

A termék gondosan válogatott természetes növényi kivonatokból áll, többek között bergamott, rozmaring, eukaliptusz, levendula, kakukkfű, teafa, oregánó gazdagítják összetételét. 

Alkalmazás: 

A gélt közvetlenül az arcbőrre vigyük fel borotválkozás után, óvatosan masszírozzuk be körkörös mozdulatokat, amíg teljesen fel nem szívódik. 

 

Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Típus
Gél borotválkozás után Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Típus

Típus
Gél borotválkozás után Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DEAR BEARD After Shave Gel 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DEAR BEARD After Shave Gel 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DEAR BEARD After Shave Gel 100 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ