A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Dermacol 3D Hyaluron Therapy I.

Termékkatalógus
Dermacol 3D Hyaluron Therapy I.
Kozmetikai ajándékcsomag - a hatékony átalakító ápolásért hialuronsavval, kitölti a ráncokat és helyreállítja a bőr 3D szerkezetét. Nappali krémet, micellás vizet és arcmaszkot tartalmaz.
Kód:  VBAL499 Termékszám:  8595003116114 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Dermacol 3D Hyaluron Therapy I.

A cseh Dermacol márka olyan kozmetikai termékekkel érkezik, amely minden nőt megörvendeztet. A DERMACOL 3D Hyaluron Therapy I. ajándékkészlet tartalmaz egy nappali átalakító krémet, egy micellás tisztítóvizet és egy intenzív hidratáló arcmaszkot. A termékek mindegyike koncentrált öregedésgátló kivonattal készült. Ezek a termékek tiszta hialuronsavat tartalmaznak, amely visszaállítja a bőr 3D szerkezetét és a teltségét, feltölti a ráncokat és kellemes alternatívát jelenthet a hialuronsavas injekcióval szemben. Az egyedülálló, rendkívül eredményes és átfogó átalakító krém ápolása azonnal látható hatást biztosít. Minden bőrtípusra alkalmas 30 éves kortól.

A DERMACOL 3D Hyaluron Therapy I. ajándékszett legfontosabb jellemzői

  • Ajándék szett nőknek a cseh Dermacol márka minőségi kozmetikumaival
  • A nappali átalakító krém helyreállítja az arc kontúrját, kisimítja a ráncokat és növeli a kollagéntermelést
  • A micellás krém alaposan megtisztítja a bőrt, helyreállítja a bőr feszességét és friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek
  • Az arcmaszk kitölti a ráncokat, regenerálja, hidratálja és megnyugtatja a bőrt
  • Jó alternatíva a hialuronsavas injekcióra a rugalmas, friss és sima bőrért
  • DERMACOL 3D Hyaluron Therapy I. ajándékkészlet koncentrált ránctalanító komplexummal
  • Minden bőrtípusra alkalmas 30 éves kor felett

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Day Cream 50 ml

Egyedülálló átalakító krém tiszta hialuronsavval és hatásos öregedésgátló komplexummal. Visszaállítja a bőr 3D szerkezetét és a teltségét, feltölti a ráncokat és kellemes alternatívát jelenthet a hialuronsavas injekciókkal szemben. Hosszú távú hatása helyreállítja az arc kontúrjait, láthatóan kisimítja a ráncokat, fokozza a bőr kollagén és elasztin termelését és fiatalítja is a bőrt; egész napos hidratálást biztosít, üde és nyugodt bőrt eredményez. SPF 15 védőfaktor tartalmának köszönhetően megvédi a bőrt a napsugárzástól. Minden bőrtípusra alkalmas 30 éves kortól.

Hatóanyagok:
Feltölti a ráncokat, visszaállítja a bőr 3D szerkezetét és teltségét, jó alternatíva a hialuronsavas injekció helyett.

Nappali krém használata:
Vidd fel reggel a tökéletesen megtisztított bőrre. Kend el körkörös mozdulatokkal az arc belső részétől kifelé haladva.

DERMACOL Hyaluron Micellar Lotion 400 ml

A hialuronsavat tartalmazó micellás víz segítségével könnyen és alaposan megtisztíthatod a bőrödet, hiszen eltávolítja az összes szennyeződést és még a vízálló sminket is. Hialuronsav tartalmának köszönhetően a frissítő micellás víz visszaállítja a bőr feszességét, puhaságot nyújt, emellett gondoskodik a tiszta és üde megjelenésről is. A termék nem tartalmaz alkoholt vagy parabéneket, bőrgyógyászatilag tesztelték.

Hatóanyagok:
Hialuronsav - Feltölti a ráncokat, visszaállítja a bőr 3D szerkezetét és teltségét, jó alternatíva a hialuronsavas injekció helyett.

A micellás víz felhasználása:
Vidd fel reggel és este a bőrre egy pamut vattakorong segítségével. Előbb töröld át a szemedet és az ajkadat, majd az arc további részeit. Mindig az arc közepétől kifelé haladva dolgozz gyengéd mozdulatokkal. Ne felejtsd el megtisztítani a nyakadat és a dekoltázsodat sem. Nem igényel öblítést.

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Intensive Hydrating Mask 2 × 8 g

Az arcmaszk egy egyedülálló géles-krém hialuronsavval és hatásos öregedésgátló komplexummal. Egy lenyűgöző folyamat részeként állítja vissza a bőr 3D szerkezetét és teltségét, amely szabad szemmel is látható feszességet nyújt. Feltölti a ráncokat, intenzíven hidratálja, regenerálja és táplálja a bőrt. Az arcmaszk megvédi a bőrt az oxidatív stressztől és megnyugtatja azt. Fokozatosan csökkenti a ráncokat, fokozza a kollagén és elasztin termelést és fiatalítja a bőrt.

Hatóanyagok:
Feltölti a ráncokat, visszaállítja a bőr 3D szerkezetét és teltségét, jó alternatíva a hialuronsavas injekció helyett.

Arcmaszk használata:
Vidd fel vastag rétegben az arc, nyak és dekoltázs területére, és hagyd ki a szemkörnyéket. Hagyd hatni 15-20 percig. Ezután töröld le a maszkot egy nedves vattakoronggal. Használd hetente 1-2 alkalommal.

Összetétel

Nappali krém:
AQUA, OCTOCRYLENE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, TAPIOCA STARCH, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, PANTHENOL, ISOPROPYL PALMITATE, PROPYLENE GLYCOL, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, NANNOCHLOROPSIS OCULATAEXTRACT, PULLULAN, SPENT GRAIN WAX, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SODIUM HYALURONATE, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN,METHYLPARABEN, 50 ?? ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, COUMARIN.

Micellás víz:
AQUA, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS JUICE, SODIUM SULFITE, PHOSPHORIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUM HYALURONATE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CETRIMONIUM BROMIDE.

Arcmaszk:
AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, DECYL OLEATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CETEARYL GLUCOSID, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, NANNOCHLOROPSIS OCULATA EXTRACT, PULLULAN, SPENT GRAIN WAX, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CARBOMER, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE,SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, COUMARIN.

Csomag tartalma:
DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Day Cream 50 ml
DERMACOL Hyaluron Micellar Lotion 400 ml
DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Intensive Hydrating Mask 2 × 8 g


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dermacol 3D Hyaluron Therapy I. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL 3D Hyaluron Therapy I.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dermacol 3D Hyaluron Therapy I..
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ