Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DERMACOL Conturing Palette 1

Termékkatalógus
DERMACOL Conturing Palette 1
5 1 értékelés
Kontúr paletta - emeld ki arcod legelőnyösebb területét
Kód:  DEKO3551 Termékszám:  85966369 Gyártó honlapja:

DERMACOL Conturing Palette 1

A DERMACOL Conturing Palette 1 kontúrozó paletta stílusos tokban egy gyönyörű ajándék azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek sminkelni. Különböző matt színeket és egy highlightert kínál, amellyel tökéletesen kialakíthatod az arcod formáját és kihangsúlyozhatod a vonásaidat. A sötétebb színekkel elvonhatod a figyelmet az egyes területekről, miközben a világosabb árnyalatokkal kihangsúlyozhatod az arc egyes részeit. Néhány ecsetvonásodba kerül és kiemelheted az arccsontodat, álladat, orrodat és a homlokodat, miközben ragyogó megjelenést kölcsönözhetsz az orcádnak és a szemkörnyékednek. A palettán található egy praktikus tükör is a könnyű használat érdekében. Elengedhetetlen segítőtárs minden női kézitáskába.

A DERMACOL Conturing Palette 1 kontúrozó paletta a bőr kontúrozásához és kiemeléséhez főbb jellemzői 

  • DERMACOL Conturing Palette 1 kontúrozó paletta elegáns tartóban
  • Matt színek és a highlighter kombinációjával
  • Tökéletesen kiemeli az arc kontúrjait
  • A highlighter ragyogóbbá teszi a bőrt
  • Praktikus tükör az egyszerű használatért

Használat:
Használd az arccsonton, az orrod élén, a nyakadon, az álladon, az orcádon, a szemöldöködön és a szemeiden. Emellett alkalmazhatod a kulcscsonton és a válladon is. A sötét színekkel elvonhatod a figyelmet, míg a világosabb árnyalatokkal kiemelheted az arc egyes részeit.

Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.

Összetétel:
Talc, Mica, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891, Nylon-12, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Polypropylene, OctyldodecylStearoyl Stearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Zinc Stearate, Polyethylene, Caprylic/Capric Triglyceride, Diisostearyl Malate, Stearyl Dimethicone, Isododecane, Caprylyl Glycol, Dehydroacetic Acid, Octadecene, CI 77491, Phenoxyethanol, PTFE, Triolein, Hexylene Glycol, Disodium EDTA, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Tin Oxide, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid.Talc, Stearyl Dimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Magnesium Carbonate, MagnesiumMyristate, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Octadecene, Nylon-12, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Isododecane, Dehydroacetic Acid, Diisostearyl Malate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Maltodextrin, Lauric Acid, +/- CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77891, CI 75470.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Conturing Palette 1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Conturing Palette 1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Conturing Palette 1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ