Dermacol Ilusión

Termékkatalógus
Dermacol Ilusión
4,0 3 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalom: Illusión szempillaspirálhoz hialuronsavval - még a vízálló sminket is képes eltávolítani.
Kód:  VBAL512 Termékszám:  8595003116459 Gyártó honlapja:

Dermacol Ilusión

A DERMACOL Ilusión ajándékkészlet minden hölgyet megörvendeztet. Két rendkívül népszerű termékből áll, pontosabban egy Ilusión volumenizáló szempillaspirálból illetve egy tisztító micellás vízből. A szempillaspirál maximális volument és csodálatos hosszúságot kölcsönöz a szempilláknak. Viaszokkal dúsított krémes állaga nem nehezíti el vagy csomósítja össze a szempillákat. Emellett másik előnye, hogy az érzékenyszemű felhasználók számára is ideális. A micellás tisztító víz hialuronsav tartalmával tökéletes választás az egyenletes bőrtisztításhoz vagy sminkeltávolításhoz. Még a vízálló sminkkel is könnyen megbirkózik. Kifogástalanul tiszta, rugalmas és gyönyörűen üde bőrt eredményez használat után.

A DERMACOL Ilusión ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Minőségi cseh kozmetikumok nők számára a Dermacol márkától
  • A készlet egy fekete szempillaspirálból és egy tisztító micellás vízből áll
  • Ilusión szempillaspirál a tökéletesen dús, műszempilla hatásért
  • A krémes formula nem nehezíti el a szempillákat és nem csomósodik
  • Szempillaspirál intenzív fekete színnel, amely nem kenődik el
  • Szemészetileg tesztelt szempillaspirál kontaktlencsét viselők számára
  • Micellás tisztító víz a tökéletesen tiszta, puha és feszes bőrért
  • Tökéletesen eltávolítja az összes szennyeződést, sőt még a vízálló sminket is
  • Hialuronsavas összetétel a hidratált és friss bőrért

Dermacol Ilusión volumenizáló szempillaspirál a műszempillák tökéletes illúziójához

Az Ilusión volumenizáló szempillaspirál hihetetlen volument nyújt a szempilláidnak, miközben meghosszabbítja azokat. A különleges kefének köszönhetően mindig az optimális mennyiségű szempillaspirált viheted fel a pilláidra, és gyönyörűen ívelt formát adhatsz nekik. A szempillaspirál nemcsak gazdagon pigmentált, hanem egyúttal bővelkedik és a természetes viaszokban, így tehát nagyon jó tapadással bír. A szempilláid nemragadnak össze és nem éktelenkednek majd rajta kellemetlen csomók sem. Nagy előnye, hogy intenzív fekete színben érkezik és ellenáll az elkenődéseknek is. A szempillaspirált szemészetileg tesztelték, így biztos lehetsz benne, hogy nem fogja irritálni még az érzékeny szeműeket sem, emellett még a kontaktlencsét viselő felhasználók is bátran használhatják.

Hatóanyagok:
Méhviasz - felgyorsítja a regenerálódást, táplálja, hidratálja és védi a szempillákat, elősegíti a sűrű szempillákat és lágyítja is azokat
Rizsviasz - lágy és hidratál, védőréteget képez, antioxidáns hatással bír
Karnaubaviasz - fokozza a smink tartósságát, hipoallergén, ideális az érzékeny bőrre, fokozza a szempillák fényét

A felhasználás módja:
Vidd fel a kefével gyengéd mozdulatokkal az alsó és a felső szempillasorra.

Összetétel:
Aqua, Synthetic Beeswax, Paraffin, Acacia Senegal Gum, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Stearate, Polybutene, VP/Eicosene Copolymer, Butylene Glycol, Oryta Sativa Cera, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Tropolone, CI 77499

A bőr mély hidratálásához a Dermacol tisztító micellás víz segítségével

A Dermacol Hyaluron micellás víz egy olyan tisztító termék nők számára, amelyet a népszerű Dermacol márka fejlesztett ki hidratáló hialuronsav tartalommal. Használd a micellás vizet az arcbőröd könnyű és alapos megtisztításához, az összes szennyeződés és vízálló smink eltávolításához. A micellás víz egyik nagy előnye, hogy egyetlen mozdulattal távolítja el a sminket a szem és a száj területéről a bőr túlzott dörzsölése nélkül. A benne található hialuronsavnak hála ez a frissítő micellás víz visszaállítja a bőr feszességét és puhaságát. A termék nem tartalmaz alkoholt vagy parabéneket és bőrgyógyászatilag tesztelték. Kényeztesd a bőrödet a minőségi micellás víz elsőosztályú ápolásával, amelynek használata után a bőröd ragyogóan tiszta és üde megjelenésű lesz.

Hatóanyagok:
Hialuronsav - felveszi a harcot az öregedéssel, feszesíti és összehúzza a bőrt, mély hidratálást nyújt

A felhasználás módja:
Vidd fel a micellás vizet kétszer egy nap, reggel és este egy vattakorongra és előbb töröld át a szemeidet és az ajkadat, majd az arc többi részét is. Gyengéden töröld le a sminket és a szennyeződéseket az arc közepétől oldalirányban kifelé haladva. Végezetül tisztítsd meg a nyakadat és a dekoltázsodat is. A micellás vizet nem szükséges leöblíteni, helyettesítheted vele az arctisztító tejet vagy tonikot is.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, beleértve az érett és érzékeny bőrt is

Összetétel:
Aqua, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propylene Glycol, Cucumis Sativus Juice, Sodium Sulfite, Phosphoric Acid, Mannitol, Xylitol, Fructooligosaccharides, Sodium Hyaluronate, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Cetrimonium Bromide

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Dermacol Ilusión volumenizáló szempillaspirál (11 ml)
1 × Dermacol Hyaluron Micellar Lotion tisztító micellás víz (400 ml)

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dermacol Ilusión Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Ilusión. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dermacol Ilusión.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ