AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

DERMACOL Men Agent Sexy Sixpack

Termékkatalógus
DERMACOL Men Agent Sexy Sixpack
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - magával ragadó illatal, kiemeli a férfi test szépségét és energikusságát. 250 ml tusfürdőt és 150 ml izzadásgátlót tartalmaz.
Kód:  VBAL517 Termékszám:  8595003110709 Gyártó honlapja:

DERMACOL Men Agent Sexy Sixpack

A DERMACOL Men Agent Sexy Sixpack ajándékkészlet két csodálatos illatú szépségápolási terméket kínál, egészen pontosan egy férfi tusfürdőt és egy izzadásgátlót. A férfi 5 az 1-ben tusfürdő gél tökéletesen távolítja el a szennyeződéseket az egész testről és az arcról, illetve kifogástalanul tisztítja meg a hajat is. Bőrbarát összetételének köszönhetően még borotvahabként is használhatod. Emellett gondoskodik a bőr szükséges hidratálásáról és minimalizálja a bőr kellemetlen kiszáradását. Frissítő, férfias illata pedig csupán hab a tortán, amelyet minden férfi nagyra értékel majd. A férfi izzadásgátló rendkívül hosszan tartó védelmet biztosít az izzadás ellen, emellett a szárazság és a frissesség érzését nyújtja egy olyan magával ragadó illattal, amely kihangsúlyozza a férfiak szexuális vonzerejét.

A DERMACOL Men Agent Sexy Sixpack ajándékszett főbb jellemzői

  • Dermacol kozmetikai ajándékkészlet a magabiztos férfiak számára
  • A készlet a Sexy Sixpack 5 az 1-ben férfi tusfürdőből és izzadásgátlóból áll
  • A bőrbarát tusfürdő intenzív hidratálást nyújt a bőrnek
  • A tusfürdő gél alkalmas a borotválkozáshoz is, a termék nem irritálja a borotvált bőrt
  • Férfi tusfürdő magával ragadó illattal a test felfrissítéséhez és az elme energizálásához
  • Az összetételében található hidratáló megakadályozza a haj elektrosztatikusságát és gubancolódását
  • Férfi izzadásgátló kellemes illattal, védelmet nyújt az izzadás ellen akár 48 órán át
  • Dermacol kozmetikumok az olyan aktív férfiak számára, akik szeretnének vonzóak maradni

DERMACOL Men Agent Sexy Sixpack 5 az 1-ben tusfürdő a testre, arcra, hajra és a szakállra

A DERMACOL Men Agent Sexy Sixpack 5 az 1-ben férfi tusfürdő 5 termék előnyét kínálja egyetlen készítményben. Kifogástalanul távolítja el a szennyeződéseket és a zsírt az arcbőrről és a testről, miközben óvja a bőr természetes pH értékét és érzékenységét. Intenzíven hidratálja és megnyugtatja a bőrt. Összetételének hála kellemetlen érzés és bőrirritáció nélkül használhatod még a borotválkozáshoz is. A Men Agent Sexy Sixpack férfias illatú tusfürdő stimulálja az érzékeket, magabiztosságot kölcsönöz, emellett frissíti a testet és az elmét egyaránt. Tisztára mossa a hajat és eltávolítja a nemkívánatos szennyeződéseket és a hajformázó termékek maradványait is, másik előnye pedig, hogy megelőzi a haj elektrosztatikusságát és gubancolódását is. A DERMACOL tusfürdő tiszta és kellemesen puha érintésű bőrt eredményez.

Alkalmazása:
Vidd fel a tusfürdőt a bőrre, a hajra vagy az arcodra, hagyd habozni, majd alaposan öblítsd le. Ideális a mindennapos használatra.

Összetétele:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, Glycerin, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Lactic Acid, Sodium Sulfate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Ci 42051, Ci 17200, Ci 19140, Ci 42090, Ci 47005, Parfum

A DERMACOL Men Agent Sexy Sixpack izzadásgátló 48 órán keresztül véd az izzadás ellen

Olyan izzadásgátlót keresel, amely megbízható védelmet nyújt az izzadás ellen és gondoskodik a frissesség hosszan tartó érzéséről? Akkor próbáld ki a Men Agent Sexy Sixpack dezodort a Dermacol márkától. Az izzadásgátló megbízható védelmet nyújt az izzadással szemben, illetve gondoskodik a tartós szárazságról is. A Men Agent Sexy Sixpack dezodor lenyűgöző illattal űzi el a kellemetlen szagokat és hangsúlyozza ki a férfi vonzerőt.

Használata:
Alkalmazd a hónalj bőrén a szükséges mértékben.

Összetétele:
Butane, Cyclopentasiloxane, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Myristate, Cyclohexasiloxane, Parfum, Ppg-14 Butyl Ether, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citral, Butylphenyl Methylpropional

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Dermacol Men Agent Sexy Sixpack 5 az 1-ben férfi tusfürdő (250 ml)
1 × Dermacol Men Agent Sexy Sixpack férfi izzadásgátló (150 ml)


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Men Agent Sexy Sixpack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Men Agent Sexy Sixpack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Men Agent Sexy Sixpack.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ