Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II.

Termékkatalógus
DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II.
4,5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - kiemeli a megjelenést és az egyediséget. Tartalom: tusfürdő (250 ml) és dezodor (150 ml).
Kód:  VBAL515 Termékszám:  8595003116039 Gyártó honlapja:
DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II. Megszűnt

DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II.

A DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II. kozmetikai ajándékszett ideális ajándék az olyan férfiak számára, akik szeretnék kihangsúlyozni az egyediségüket és a vonzerejüket. A készlet egy férfi dezodort és tusfürdőt is tartalmaz. A dezodor magával ragadó illatával nyújt hatékony védelmet a kellemetlen testszagok ellen anélkül, hogy megterhelné a bőrt. Nem tartalmaz alumíniumsókat. A tusfürdő megtisztítja az egész testedet és az arcodat, ugyanakkor alkalmas a hajmosáshoz is. Remekül megfékezi még a legmakacsabb és a göndör hajat is. Kellemes, férfias illattal érkezik. Minden bőrtípus számára alkalmas.

A DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II.  kozmetikai ajándékszett főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet Dermacol kozmetikumokkal a férfiak számára
  • A készlet a Men Agent Gentleman Touch termékcsalád férfi dezodorjából és tusfürdőjéből áll
  • Dezodor kellemes és frissítő illattal, alumíniumsók nélkül
  • Gentleman Touch 3 az 1-ben tusfürdő a test, az arc és a haj tisztításához
  • A tusfürdő összetétele pantenollal készült a bőr intenzív hidratálásához
  • A benne található kondicionálószernek köszönhetően megakadályozza a szálló haj hatást és a göndörödést
  • Dermacol kozmetikumok azoknak a férfiaknak, akik szeretnének csábítóak lenni

Tisztaság, ápolt bőr és friss illat, ez a DERMACOL Men Agent Gentleman Touch tusfürdő

A DERMACOL Men Agent Gentleman Touch 3 az 1-ben férfi tusfürdő 3 termék jótékony hatását kínálja egyetlen készítményben. Páratlan módon távolítja el a szennyeződéseket és a felesleges zsírt az arcbőrről és a testről, miközben tekintettel van a bőr érzékenységére és természetes pH értékére. Intenzíven hidratálja és megnyugtatja a bőrt. A friss illatú Gentleman Touch tusfürdő stimulálja az érzékeket, intenzív ápolással kényeztetia testedet és az arcodat is. Összetételének hála sikeresen tisztítja meg a hajat a nemkívánatos kosztól és a hajformázó termékek maradványaitól, emellett megakadályozza a haj elektrosztatikusságát és gubancolódását is. A DERMACOL tusfürdő tiszta és kellemes érzésű bőrt kölcsönöz.

Alkalmazás:
Vidd fel a tusfürdőt a testedre, a hajadra vagy az arcodra, hagyd habozni, majd alaposan öblítsd le. Alkalmas a mindennapos használatra.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betain, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Panthenol, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Parfum

Légy szexi a DERMACOL Men Agent Gentleman Touch illatával

Olyan dezodort keresel, amely megszünteti a kellemetlen szagokat és a frissesség kellemes érzését biztosítja? Akkor próbáld ki a Men Agent Gentleman Touch dezodort a Dermacol márkától. Ez az izzadásgátló eredményes a testszagok ellen, nem tartalmaz alumíniumsókat és rendkívül gyengéd a bőrrel. Magával ragadó illatával a Men Agent Gentleman Touch dezodor valóban kihangsúlyozza a szexepiledet.

Használat:  
Használd a hónalj bőrén, ha szükséges

Összetétel:
Butane, Alcohol Denat., Parfum, Isopropyl Myristate, Triethyl Citrate, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Eugenol, Coumarin , Citronellol, Citral

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Dermacol Men Agent Gentleman Touch férfi dezodor (150 ml)
1 × Dermacol Men Agent Gentleman Touch 3 az 1-ben tusfürdő (250 ml)


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II..
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ