AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

DERMACOL Sheer Face Illuminator Fresh Rose 15 ml

Termékkatalógus
DERMACOL Sheer Face Illuminator Fresh Rose 15 ml
Highlighter - fényvisszaverő pigmentek, egészséges, üde arcszínt biztosít
Kód:  PLK350 Termékszám:  85955646 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Sheer Face Illuminator Fresh Rose 15 ml Megszűnt

DERMACOL Sheer Face Illuminator Fresh Rose 15 ml

A DERMACOL Sheer Face Illuminator Fresh Rose 15ml, az egy világosító és hidratáló folyadék, egy magas minőségű kozmetikai termék, amely azonnal világosítja és finoman egyesíti a bőr tónusait. Alkalmas a testen és az arcon való használatra is. Hatásosan szépíti a bőrt és fiatalos hatást ad a bőrnek, amely éjjel nappal tart. Javítja az arc kontúrjait. A formulában lévő fényvisszaverő részecskéknek köszönhetően, az illuminator folyadék csökkenti a ráncokat és egyéb hibákat az arcon, így adva egy egészséges kinézetet a bőrnek. A finoman illatosított, ultra-könnyű textúrának köszönhetően, gyorsan beszívódik a bőrbe és a praktikus adagolónak hála, a folyadék nagyon könnyen alkalmazható. A termék parabénmentes és dermatológiailag tesztelt.

Aktív anyagok:

Az ultra könnyű folyadék szilikonokkal, hialuron savval, glicerinnel és E-vitaminnal dúsított, így hatásosan simítja ki, hidratálja és puhítja a bőrt.

Hatások:

A DERMACOL Fresh Rose Face illuminator használata után az eredmény, egy selymesen sima, puha, világos és tökéletesen hidratált bőr, egészséges és fiatalos kinézettel.

Használat:
Használhatja a terméket az egész arcán, vagy helyenként a halántéknál, arccsontnál, állon, orron, dekoltázsnál és a test egyéb részein, ahol világos hatást szeretne elérni.

A kedvétől és igényétől függően a folyadékot lehet használni:

  • Hidratáló krém felett és smink alatt vagy akár felső rétegként is
  • Közvetlenül elegyedik a sminkkel
  • Használhatja smink felett is


Bőrtípus:

A termék minden bőrtípusra alkalmazható.

Kiszerelés:

15ml

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DERMACOL Sheer Face Illuminator Fresh Rose 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Sheer Face Illuminator Fresh Rose 15 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DERMACOL Sheer Face Illuminator Fresh Rose 15 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ