A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

DermAphex BABY 150 ml

Termékkatalógus
DermAphex BABY 150 ml
Antibakteriális kézmosó hab - alkoholmentes, illat- és parabénmentes - 20 785,27 Ft/1 l
Kód:  MYD181 Termékszám:  3760240340157

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DermAphex BABY 150 ml

Van érzékeny bőre, és megfelelő és egyben hatékony fertőtlenítést keres, amely nem irritálja? Próbálja ki a DermAphex Baby antibakteriális kézhabot, amely vízében hasonló a viszkozitásához, és így tökéletesen eltakarja a kéz fertőtlenített bőrét. Nekinagyon finom összetétele még az érzékeny, allergiára hajlamos bőrre is predesztinálja, sőt a kisgyermekek is gond nélkül használhatják a habot. Illatanyag-, parabén-, alkohol- és alkoholmentes   sem az antibakteriális készítményekben gyakran előforduló egyéb anyagok. Mindazonáltal könnyen megbirkózik a baktériumok, vírusok és gombák 99,9% -ával, amelyek a termékek bőrén és felületén találhatók, például mobiltelefonok, korlátok, gyermekjátékok stb. Összetételének köszönhetően egy igazán kis mennyiség elegendő a hatékony felhasználáshoz. Nem ragad, szagtalan, és a kezét rugalmasan és fertőtlenítve hagyja.

A DermAphex Baby antibakteriális kézhab legfontosabb jellemzői

  • Antibakteriális hab a legérzékenyebb kézbőr számára is
  • A termék az egész család számára alkalmas, még kisgyermekek számára is
  • DermAphex Baby a hab nem okoz allergiás reakciókat és nem szárítja a bőrt
  • Nem tartalmaz alkoholt, parabéneket és parfümöket, teljesen biztonságos és öblítésmentes
  • Hatékonyan elpusztítja a baktériumok, vírusok és gombák 99,9% -át
  • A hab textúrának köszönhetően nagyon keveset használja a terméket
  • Lásd még más DermAphex termékeket

Hatóanyagok:
Benzalkónium-klorid - a gyógyszeriparban jól ismert anyag, erős biocid hatás. Hatékony a baktériumok, gombák és burkolt vírusok ellen, mert könnyen behatol sejtmembránjukba, inaktívvá téve őket, gátolva növekedésüket és szaporodásukat.

Ionizált víz - a HY-IQ technológiának köszönhetően növeli a benzalkónium-klorid hatékonyságát anélkül, hogy növelné annak koncentrációját. Természetesen hidratáló funkcióval rendelkezik.

Karbamid - hidratáló tulajdonságok, megakadályozza a bőr kiszáradását

Összetétel:
Csak 3 komponenst tartalmaz - ionizált vizet, benzalkónium-kloridot és karbamidot, amelyeket egy speciális HY-iQ (Hyper Ioniq Quotient) nevű technológia kapcsol össze.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DermAphex BABY 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DermAphex BABY 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DermAphex BABY 150 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ