di ANGELO cosmetics No1 LASH Extend Serum 6 ml

Termékkatalógus
di ANGELO cosmetics No1 LASH Extend Serum 6 ml
4,3 25 értékelés
Szempilla szérum - elősegíti a növekedést, megduplázza a szempillákat, érzékeny szemekre is alkalmas - 5 148 333,33 Ft/1 l
Kód:  KSPL0900 Termékszám:  8017692552740

di ANGELO cosmetics No1 LASH Extend Serum 6 ml

Forradalmian új kozmetikai termék a szempilláid növeléséhez

Az egyedülálló di ANGELO No1 Lash szempillaszérum támogatja a szempillák növekedését és természetesen, hormonok nélkül táplálja őket. A termék olyan természetes összetevők keverékét tartalmazza, amely a szempillák gyökereitől hat azokra, elegendő energiát biztosítva a gyorsabb növekedéshez és a maximális dússágukhoz. A szérum rendszeres használatával 4-7 mm-el is megnövelheted a szempilláid hosszúságát az alap hosszúságukhoz képest. Már egy hónap után látható az eredmény, a maximális hatás 4 hónapos használat után következik be.


Kétszer olyan dús szempillák

A No1 LASH szérum csodálatos dússágot, feszességet és kivételes rugalmasságot nyújt a szempilláidnak, így azok sokkal egészségesebbnek hatnak. A készítmény használatával stimulálhatod azoknak a szempilláknak a növekedését, amelyek egyébként nem láthatóak, így mindenképpen dúsabb hatást érhetsz el. Mindeközben a szérum megerősíti a szempillák gyökere és a szempillák közötti kötést, amely meghosszabbítja a szempillák élettartamát kihullásuk előtt.

Ez a termék különleges nano-peptideket tartalmaz, amely méretüknek köszönhetően mélyebben bejut a szövetekbe és közvetlenül a szempillák gyökerénél fejti ki intenzív hatását. Gondoskodik a tökéletes táplálásról és a mikro-keringés támogatásáról, ezáltal lehetővé teszi a szempillák gyorsabb növekedését és megerősödését, amelynek köszönhetően a szempillák kétszer olyan sokáig maradnak életben.


Az ANGELO No1 Lash szempillaszérum főbb jellemzői


    • Lehetővé teszi a fokozott melanin termelést és sötétebb színt ad a szempilláknak
    • Használata után a szempillák kissé megvastagodnak
    • A szempillák láthatóan meghosszabbodnak, az eredeti hossz akár kétszeresére
    • A vékony és szinte láthatatlan szempillák erősebbek lesznek és növekedésnek indulnak
    • Alkalmas érzékeny szeműek számára is
    • Alkalmazható a műszempillákra vagy a szemöldökre is
       

    Hatóanyagok

    • Nano-peptidek keveréke - közvetlenül a szempilla gyökerében fejti ki a hatását és táplálja a pillákat
    • Arginin - felel a szövetek vérellátásáért, elősegíti a gyorsabb szempilla növekedést és a felgyorsítja a sejtmegújulást
    • Jajoba gyümölcskivonatok - varázslatos erővel dolgozik a bőrsejtek visszaállítása, hidratálása és védelme érdekében. Gazdag C-vitamin és antioxidáns forrás.
    • Ginzeng kivonat - fokozza a mikro-erek átjárhatóságát és energia stimulánsként működik
    • Inozitol - B-vitamint nyújt az eredményes szempillavesztés elleni védelem részeként és emellett meghosszabbítja a szempillák növekedését
    • Pantenol - pozitív hatással bír a szempillák növekedésére, mélyen hidratálja a szempillák gyökereit és csodálatos fényt kölcsönöz a szempilláknak

    Hogyan kell használni a No1 Lash szérumot?

    Használd a szivacsos applikátort a szempillatő azon részének befedéséhez, ahonnan a szempillák kinőnek. Figyelj arra, hogy a szérum bejusson a szempillák tövébe, hogy kifejthesse hatását. Alkalmazd kétszer egy nap (reggel és este) a megtisztított, frissen mosott szemhéjakra közvetlenül a szempillatő vonalában. A szérumot ne vidd fel közvetlenül a szempillákra, mert ott nem fog hatni.

    Összetétel:
    Voda, Hydrolyzed Keratin , Panthenol, Lecithin , Taurin , Glucose, Ectoin, Capryloyl Glycine, Inositol, Phenoxyethanol, Naringine, Copper Gluconate, Azelaic acid, Alcohol. Neobsahuje žádné oku škodlivé látky jako Bimatoprost, Palmitoyl Pentapeptide 5.


    Paraméterek

    Űrtartalom
    6 ml Kész!
    Használat szerint
    Nappali Kész!

    Űrtartalom

    Űrtartalom
    6 ml Kész!

    Felhasználás időtartama

    Használat szerint
    Nappali Kész!
    Megjegyzés:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: di ANGELO cosmetics No1 LASH Extend Serum 6 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si di ANGELO cosmetics No1 LASH Extend Serum 6 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si di ANGELO cosmetics No1 LASH Extend Serum 6 ml.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ