Diet Esthetic Essence Dragon's Blood arcápoló szérum 100 ml

Termékkatalógus
Diet Esthetic Essence Dragon's Blood arcápoló szérum 100 ml
4,0 1 értékelés
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, öregedésgátló, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 59 900 Ft/1 l
Kód:  KSPL0799 Termékszám:  8430830507707
Diet Esthetic Essence Dragon's Blood arcápoló szérum 100 ml Megszűnt

Diet Esthetic Essence Dragon's Blood arcápoló szérum 100 ml

A Diet Esthetic Essence Dragon's Blood bőrfiatalító arcápoló szérum a Croton Lechleri (sárkányfa) kérgéből kivont értékes vörös gyantát tartalmaz. A sárkány egy mágikus, mitikus lény, mely minden kívánságodat teljesíti - akár bőröd fiatalságát is visszaadja. 



A "sárkány vére" - így nevezik a perui indiánok szent fájának (Croton Lechleri, sárkányfa, mely a Dél -és Közép Amerikai esőerdőkben őshonos) kérgéből kivont értékes vörös gyantát. A sárkány vére kiváló bőrfeszesítő tulajdonságokkal rendelkezik, illetve antioxidánsként is lenyűgözően megállja a helyét. A sárkány vérében lévő hatóanyagok akár ötvenszer erősebb hatásúak, mint az E-vitamin.

 

A sárkány vére különleges antioxidáns hátásának köszönhetően kiválóan alkalmas az örgedés látható jeleinek leküzdésére. A termékek, melyek ezt az egyedülálló összetevőt tartalmazzák gyönyörűvé, feszessé és rugalmassá varázsolják majd bőrödet. A szérum hatékony segítséget nyújt az aknék és a striák kialakulásának megelőzésében is. A termék nem tartalmaz ásványi olajokat, amelyek elnehezítik és zsírossá teszik a bőrt. Tapasztald meg te is a sárkány vérének lenyűgöző erejét, mely segít megőrízni bőröd természetes szépségét!

 
Aktív hatóanyagai:
A Croton Lechleri (sárkányfa) megkarcolt kérgéből kivont értékes vörös gyantát (sárkány vére) tartalmaz. A sárkány vére kiváló bőrfeszesítő tulajdonságokkal rendelkezik, illetve antioxidánsként is lenyűgözően megállja a helyét. A sárkány vérében lévő hatóanyagok akár ötvenszer erősebb hatásúak, mint az E-vitamin.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas termék. 

Alkalmazása:
Nappali krémként is használhatod, mert azonnal beszívódik a bőrödbede, intenzív éjszakai ápolóként is megállja a helyét. Vidd fel a bőrödre a szükséges mennyiséget, majd óvatosan masszírozd be. 

Kiszerelés:
100 ml-es

Összetevők:

Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera Gel)*, Cyclopentasiloxane, Croton lechleri resin powder*, Glycerin, Propanediol, Rosa Moschata Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydrolized Soy Protein, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Sodium PCA, Calcium Panthotenate, Inositol, Biotin, Retinol, Tocopheryl Acetate, Zea Mays Oil, Phenoxyethanol, PEG-20 Castor Oil, Propylene Glycol, Alcohol denat., PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,  Glyceryl Stearate, Triethanolamine, C-12 - C-15 Alkyl Benzoate, Cl. 26100, Tetrasodium EDTA, Carbomer, Polysorbate 20, DMDM Hydantoin, Methylsothiazolinone, Acrylates / Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Eugenol, Linalool, Coumarin, Parfum (Fragrance)

Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Diet Esthetic Essence Dragon's Blood arcápoló szérum 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DIET ESTHETIC Essence Dragon's Blood 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DIET ESTHETIC Essence Dragon's Blood 100 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ