30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Dove Men+Care Elements izzadásgátló spray férfiaknak 150ml

Termékkatalógus
Dove Men+Care Elements izzadásgátló spray férfiaknak 150ml
4,8 100 értékelés
Izzadásgátló - spray kivitel, férfiak számára, minden bőrtípusra ajánlott, gyógynövényes illatú, védő hatású, hosszantartó hatású, 150 ml-es - 9 266,67 Ft/1 l
Változat
Kód:  DEO129 Termékszám:  8710908553820 Gyártó honlapja:
Dove Men+Care Elements izzadásgátló spray férfiaknak 150ml Megszűnt

Dove Men+Care Elements izzadásgátló spray férfiaknak 150ml

Gondolj magadra és védd bőrödet az izzadság kellemetlen szagától. Ez a Dove dezodor 48 órás védelmet biztosít az izzadás és annak kellemetlen szaga ellen. Természetes ásványi anyagokat és zsályát tartalmaz. Azzonnal megszárad és nem irritálja a bőrt.

Legfontosabb jellemzők

  • Dezodor
  • Kellemes illatú
  • 48 órás védelem
  • Természetes ásványi anyagokat tartalmaz
  • Permet
  • 150 ml

Alkalmazás

Jól felrázandó használat előtt. A hónalj területét 15 cm távolságból fújjuk be vele. Figyelmeztetés: Kerülje a közvetlen belégzését. Csak apró fújásokkal vigye fel bőrére jól szellőző helyen. Ne használja más célra, mint amire való. Ne permetezze szemközelben. Ne használja sérült bőrön. Bőrpír vagy irritáció esetén ne használja. Tartsa távol a gyermekektől. A palack nyomás alatt hevítve felrobbbanhat. Ne szúrja ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védje. Kerülje az 50°C feletti hőmérsékleten való tárolását.  Ne fújja nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól tartsa távol. Ne dohányozzon a közelében.

Összetevők

Bután, izobután, propán, alumínium-klórhidrát, PPG-14 butil-éter, ciklopentasziloxán, Parfüm, Disteardimonium hektorit, Helianthus annuus magvaApproxól származó olajat, 12-15 szénatomos alkil-benzoát, BHT-t, oktil-dodekanol, dimetikonol, propilén-karbonát, PEG-4, Maris Sal, talkum , Citral, Citronellol, kumarin, geraniol, limonén, linalool

Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Űrtartalom
150 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Illat

Illat
Gyógynövényes Kész!

Tulajdonságok

Hatás
Védő Kész!
Specifikáció
Alkoholmentes, Ásványi alapú Kész!
További tulajdonságok
Hosszantartó hatású Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dove Men+Care Elements izzadásgátló spray férfiaknak 150ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Men+Care Elements antiperspirant ve spreji pro muže 150ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dove Men+Care Elements antiperspirant v spreji pre mužov 150 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ