AP+ nový vizuál Shop roku

DOVE Men+Care Elements ajándék kozmetikai táska férfiaknak

Termékkatalógus
DOVE Men+Care Elements ajándék kozmetikai táska férfiaknak
4,2 11 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tartalma: Dove Men+Care Elements Minerals+Sage tusfürdő testre és arcra férfiaknak - 250 ml, Dove Men+Care Fresh Clean sampon és balzsam 2 az 1-ben - 250 ml, Dove Men+Care Elements Minerals+Sage izzadásgátló spray férfiaknak - 150 ml, kozmetikai táska - 963,33 Ft/db
Kód:  VBAL399 Termékszám:  8717163688182 Gyártó honlapja:
DOVE Men+Care Elements ajándék kozmetikai táska férfiaknak Megszűnt

DOVE Men+Care Elements ajándék kozmetikai táska férfiaknak

A DOVE Men+Care Elements mineral ajándékcsomag csodálatos ajándék az olyan férfiak számára, akik törődnek a megjelenésükkel. A készletben a mindennapos bőrápoláshoz szükséges termékeket találsz - tusfürdő gélt, dezodort, sampon és kondicionálót illetve egy nesszeszert. A DOVE Men+Care Elements Minerals+Sage 250 ml-es tusfürdő természetes ásványokkal és zsályával tisztítja meg a bőrt. Az egyedülálló Micromoisturetechnológiának köszönhetően hidratálja a bőrt és megvédi azt a kiszáradástól. Így biztosít selymesen sima és rugalmas bőrt, illetve a frissesség kellemes érzését. A tusfürdőt nemcsak a testeden, hanem az arc puha bőrén is használhatod.

A DOVE Men+Care Elements mineral neszesszerrel ajándékdoboz férfiaknak főbb jellemzői

  • DOVE Men+Care Elements mineral férfi ajándékszett a férfi bőrápoláshoz
  • DOVE Men+Care Elements Minerals+Sage tusfürdő természetes ásványi anyagokkal és zsályával a test és az arc számára
  • Hatékonyan tisztít és távolítja el a szennyeződéseket
  • Az egyedi Micromoumid technológia gondoskodik a megfelelő hidratáltságról
  • DOVE Men+Care Elements Minerals+Sage izzadásgátló kellemes, friss illattal
  • 48 órán keresztül véd az izzadás és a szagok ellen
  • A speciális hidratáló technológia megakadályozza a hónalj irritációját
  • A DOVE Men+Care Fresh Clean 2 az 1-ben sampon és kondicionáló mélyen tisztítja és kisimítja a hajat
  • Könnyíti a haj kifésülését
  • Koffeint és frissítő hatású mentolt tartalmaz

Hosszan tartó frissesség és tisztaság a DOVE Men+Care Elements Minerals+Sage dezodorral

A DOVE Men+Care Elements Minerals+Sage 150 ml-es izzadásgátló dezodor 48 órás védelmet kínál az izzadás és a kellemetlen szagok kialakulása ellen, hosszan tartó frissességet kölcsönöz. Természetes ásványokkal és zsályával dúsították, összetételében pedig egy olyan egyedülálló hidratáló technológia is helyet kapott, amely megerősíti és megvédi a hónalj bőrét az irritációtól. A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték és nem tartalmazalkoholt.

Minőségi hajápolás a DOVE Men+ Care Fresh Clean 2 az 1-ben frissítő samponnal és kondicionálóval

A DOVE Men+Care Fresh Clean 2 az 1-ben 250 ml-es sampon és kondicionáló mélyen megtisztítja a hajat és eltávolítja a szennyeződéseket illetve a zsírt. Mindeközben kisimítja a hajat, ezáltal könnyebb a kifésülése és a formázása. Gyönyörűen sima, táplált és friss hajat eredményez. Összetételét stimuláló illetve frissítő hatású koffeinnel és mentollal gazdagították. Minden hajtípusra alkalmas.

Csomag tartalma:

  • DOVE Men+Care Elements Minerals+Sage 250 ml tusfürdő
  • DOVE Men + Care Elements Minerals+ Sage 150 ml dezodor
  • DOVE Men+Care Fresh Clean 2 az 1-ben sampon és kondicionáló 250 ml
  • neszesszer

A tusfürdő összetétele:
Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Petrolatum, Acrylates Copolymer, Cocamide Mea, Fragrance (Parfum), Ammonium Chloride, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, BHT, Zinc PCA, Propylene Glycol, PPG-9, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Iron Oxides (CI 77489), MICA (CI 77019), Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200), Chromium Oxide Greens (CI 77288),Titanium Dioxide (CI 77891)

Dezodor összetétel:
Aluminum Chlorohydrate, Butane, Hydrofluorocarbon 152a, Cyclopentasiloxane, Isobutane, PPG-14 Butyl Ether, Fragrance (Parfum), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Disteardimonium Hectorite, C12-15 Alkyl Benzoate, Propane, Sea Salt, PEG-4, BHT, Octyldodecanol, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate

Sampon összetétele:
Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Fragrance (Parfum), Dimethiconol, Menthol, Carbomer, Citric Acid, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tetrasodium EDTA, DMDM Hydantoin, Caffeine, PPG-9, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOVE Men+Care Elements ajándék kozmetikai táska férfiaknak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Men+Care Elements mineral dárková toaletní taška pro muže. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOVE Men+Care Elements Mineral.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ