A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

DOVE Men+Care Extra Fresh Ajándékcsomag samponnal

Termékkatalógus
DOVE Men+Care Extra Fresh Ajándékcsomag samponnal
Kozmetikai ajándékcsomag - férfiaknak, tartalma: tusfürdő 250 ml, izzadásgátló spray 150 ml és sampon és kondicionáló 2 az 1-ben, 250 ml, koffeinnel és mentollal gazdagítva - 644,62 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8273 Termékszám:  8710522981344 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

DOVE Men+Care Extra Fresh Ajándékcsomag samponnal Megszűnt

DOVE Men+Care Extra Fresh Ajándékcsomag samponnal

Fedezd fel a tökéletes férfi szépségápolást a DOVE Men+Care Extra Fresh ajándékcsomaggal, amely tisztítja, hidratálja, ápolja, és frissesség érzésével tölti fel a férfiak bőrét. A Men+Care Extra Fresh tusfürdő alaposan megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, a zsírtól és az elhalt hámsejtektől. Egész nap frissen tartja a bőrt. A 2 az 1-ben Men+Care Fresh Clean sampon és kondicionáló egyszerre tisztítja és kibontja az kócos hajat. Használata után a haj fényes és táplált lesz. Az Extra Fresh alumíniummentes izzadásgátló férfiaknak védi a bőrt az irritációtól, valamint küzd az izzadás és a kellemetlen szagok ellen. A DOVE Men+Care Extra Fresh kozmetikai ajándékcsomag praktikus dobozba csomagolva érkezik. 

A DOVE Men+Care Extra Fresh ajándékdoboz samponnal legfontosabb jellemzői

  • A DOVE Men+Care Extra Fresh ajándékcsomag tusfürdőt, 2 az 1-ben sampont és kondicionálót, valamint izzadásgátlót tartalmaz
  • A DOVE Men+Care Extra Fresh tusfürdő tisztítja, hidratálja és felfrissíti a bőrt
  • A 2 az 1-ben Men+Care Fresh Clean sampon és kondicionáló fényessé és simává varázsolja a hajat
  • A Men+Care Extra Fresh izzadásgátló alumíniumsóktól mentes

Használat:
DOVE Men+Care Extra Fresh tusfürdő: vidd fel a nedves bőrre, habosítsd fel és öblítsd le.
Men+Care Fresh Clean 2 az 1-ben sampon és kondicionáló: vidd fel a nedves hajra, habosítsd fel és alaposan öblítsd ki.
Men+Care Extra Fresh izzadásgátló: vidd fel a száraz hónalj bőrére 30 centiméter távolságból.

Összetétel: 
DOVE Men+Care Extra Fresh tusfürdő: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Lauroyl Isethionate, Acrylates Copolymer, Sodium Benzoate, Lauric Acid, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Menthol, Tetrasodium EDTA, Palmitic Acid, Citric Acid, Sodium Isethionate, PPG-6, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090
Men+Care Fresh Clean sampon és kondicionáló 2 az 1-benAqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Caffeine, Carbomer, Citric acid, Dimethiconol, Disodium EDTA, DMDM hydantoin, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Menthol, Parfum, Phenoxyethanol, PPG-12, Sodium benzoate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, TEA-dodecylbenzenesulfonate, TEA-sulfate, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Linalool.
Men+Care Extra Fresh izzadásgátló: Butane, Izobután, Propane, Aluminum chlorohydrate, PPG-14 butil-éter, Cyclopentasiloxane, Parfüm, Disteardimonium hectorite, Helianthus annuus magolaj, C12-15 alkyl benzoate, BHT, Octyldodecanol, Dimethiconol, Propylene carbonate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool. 


Paraméterek

Űrtartalom
650 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Tusfürdő, Sampon Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
650 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Tusfürdő, Sampon Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOVE Men+Care Extra Fresh Ajándékcsomag samponnal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Men+Care Extra fresh dárková kazeta se šamponem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOVE Men+Care Extra fresh darčeková kazeta so šampónom.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ