A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

DOVE Relaxing Care karácsonyi ajándékcsomag

Termékkatalógus
DOVE Relaxing Care karácsonyi ajándékcsomag
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Dove Micellar Water Anti-Stress tusfürdő 250 ml, Dove Pink Beauty krémszappan 100 g - 745 Ft/db
Kód:  VBAL377 Termékszám:  8717163708774 Gyártó honlapja:
DOVE Relaxing Care karácsonyi ajándékcsomag Megszűnt

DOVE Relaxing Care karácsonyi ajándékcsomag

A DOVE Relaxing care karácsonyi ajándékdoboz csodálatos ajándék azoknak a hölgyeknek, akik szeretik kényeztetni a bőrüket. A mindennapos bőrápoláshoz szükséges termékeket tartalmaz - egy tusfürdőt és egy krémszappant a mosakodáshoz. A DOVE Micellar Water Anti-Stress 250 ml-es micellás tusfürdő gyengéden tisztítja meg a bőrt és micella tartalmának köszönhetően minden szennyeződést eltávolít. Az egyedülálló NutriumMoisture technológiával készült, amely mély hidratálást és táplálást nyújt a bőrnek. Megakadályozza a bőr kiszáradását és selymesen puha, sima és rugalmas bőrt eredményez. Kisimítja a környezeti hatások által megviselt bőrt. A készítmény még érzékeny bőrűek számára is alkalmas.

A DOVE Relaxing care karácsonyi ajándékkészlet nőknek főbb jellemzői

  • DOVE Relaxing care női ajándékszett a mindennapos bőrápoláshoz
  • DOVE Micellar Water Anti-Stress micellás tusfürdő az érzékeny bőrre
  • A finom micellák gyengéden tisztítják meg a bőrt
  • Az egyedi NutriumMoisture technológia mély táplálást biztosít a bőrnek
  • A DOVE Pink Beauty Bar krémszappan kellemes illatot nyújt
  • Összetételét hidratáló krémmel dúsították
  • A termék alkalmas a testre, az arcra és a kézre, mindennapos felhasználásra

Kényeztesd a bőrödet a DOVE Pink Beauty Bar krémszapannal

A DOVE Pink Beauty Bar 100 g-os rózsaszínű krémszappan kíméletesen tisztítja meg a bőrt, kisimítja és puhává teszi, miközben egyáltalán nem szárítja ki azt. Egy negyed rész hidratáló krémet és bőrbarát tisztító összetevőket tartalmaz, amely elősegíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését, ugyanakkor gondoskodik a bőr számára szükséges rugalmasságról is. A szappant használhatod a test, a kezek és az arc tisztításához is.

Csomag tartalma:

  • DOVE Micellar Water Anti-Stress tusfürdő 250 ml
  • DOVE Pink Beauty Bar krémszappan 100 g

Tusfürdő összetétele:
Aqua, Sodium Lauroyl Glycinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Chloride, Lauric Acid, Glycerin, BHT, Butylene Glycol, Carbomer, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Isethionate, Stearic Acid, Tetrasodium EDTA, Zinc Oxide, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200

Krémszappan összetétele:
Sodium Lauroyl Isethionate Stearic Acid , Sodium Tallowate and/or Sodium Palmate, Sodium Isethionate, Lauric Acid, Water, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoate or Sodium Palm Kernelate, Fragrance, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Red 4, Red 33, Titanium Dioxide


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOVE Relaxing Care karácsonyi ajándékcsomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Relaxing care vánoční dárková kazeta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOVE Relaxing Care vianočná darčeková kazeta.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ