Shop roku 30 dnů na vrácení

DR. HAUSCHKA Hydrating Hand Cream 50 ml

Termékkatalógus
DR. HAUSCHKA Hydrating Hand Cream 50 ml
5 2 értékelés
Kézkrém - női, viszkető bőrre, hidratáló és regeneráló, alkalmas normál bőrtípusa, bio és natúr, hatóanyagai közé tartozik glicerin, jojobaolaj, mandulaolaj és méhviasz, természetes olaj tartalmú és természetes összetevőjű, űrtartalma 50 ml - 101 800 Ft/1 l
5 090 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDH010 Termékszám:  4020829005662
DR. HAUSCHKA Hydrating Hand Cream 50 ml 5 090 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

DR. HAUSCHKA Hydrating Hand Cream 50 ml

A ?Dr. Hauschka kézkrémmel kezeid mindig pamut puhaságúak lesznek. A krém tökéletes a kezeid mindennapi ápoláshoz. A krémet a különösen száraz, érzékeny és rossz vérkeringésű bőrre fejlesztették ki. A kezek ápolása mellett, az olyan durvább bőr ápolására is fel lehet használni, mint a könyök bőre. 

Legfontosabb jellemzők

  • A Dr. Hauschka kézkrémmel kezeid mindig tökéletesen hidratáltak lesznek
  • Gondosan válogatott növényi kivonatokat és minőségi viaszokat tartalmaz
  • Regenerálja és megbízhatóan védi a bőrt a külső környezeti hatásokkal szemben
  • A krém könnyedén eloszlahtahó, és gyorsan felszívódik
  • Durvább bőrre is alkalmazható, mint például a könyök bőre

A kezeid legjobb ápolásáért

Kényeztesd kezeid bőrét ezzel a nagyszerű krémmel. Gondosan válogatott növényi kivonatokat és viaszokat tartalmaz, amelyek szabályozzák a bőr nedvességtartalmát, valamint regenerálják és táplálják a bőrt. A könnyen kenhető kézkrém gyorsan felszívódik, és használata után nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Ez a krém még akkor is nagyszerű segítség lehet, ha a könyöködön, alkarodon, vagy akár a combodon lévő durvább bőrrel küzdesz.

Összetevők:

Water (Aqua), alkohol (alkohol), Glicerin (glicerin), Hibiscus orvosi (orvosi ziliz), mandulaolaj (Prunus dulcis) Nyúlszapuka (Nyúlszapuka), sárgarépa (Daucus carota), zsíralkoholok (cetearil-alkohol) , méhviasz (Cera flava), kökény (Prunus spinosa), mogyoró (Arachis hypogaea), jojoba olaj (Buxus chinensis), búzacsíra olaj (Triticum vulgare), bentonit (bentonit), laktóz (tejcukor), Kalanchoe ( Kalanchoe daigremontiana) illóolajok (parfum), limonén, linalool, citronellol, citrál, farnezol, benzil-benzoát, eugenol, benzil-szalicilát, lecitin (lecitin), xantán gumi (xantán)

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: DR. HAUSCHKA Hydrating 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DR. HAUSCHKA Hydrating Hand Cream 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DR. HAUSCHKA Hydrating Hand Cream 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DR. HAUSCHKA Hand Cream 50 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ