AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT

Termékkatalógus
ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT
5 1 értékelés
Eau de Toilette - női, elsődleges illat fás, másodlagos illat virágos, illatösszetevők musk (pézsma) és bors, származási hely németország
Kód:  KPFC1772nad

ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT

Ha rajongásig szereted a kellemes női illatokat, akkor nem hiányozhat a készletedből a népszerű ESCENTRIC MOLECULES eau de toilette. Az elbűvölő ESCENTRIC MOLECULES női eau de toilette tökéletesen kiemeli a nőiességed és a stílusod. A virágos illat klasszikusnak számít az eau de toilette-ek között. A mámorító illat minden lépésnél körülvesz, a romantikus természetűek imádni fogják. A fás jegyek speciálisan tervezett kombinációja erős, mégis finom illatot alkot, amely minden érzékszervet stimulál. Az érzékien friss illat az energia, a dinamizmus és az erő megtestesítője. Mutasd be a személyiségedet a világnak a megkapó ESCENTRIC MOLECULES eau de toilette-tel, amely a legvonzóbb formádat fejezi ki.

A népszerű ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT legfontosabb tulajdonságai

  • A felkapott ESCENTRIC MOLECULES eau de Toilette kellemes női illatjegyeket tartalmaz
  • Az elődleges illatfajta a domináns fás tónusok kombinációja
  • A fő összetevő mellett kiemelkedik a másodlagos, virágos illatjegyek keveréke
  • A további illatösszetevők közé tartozik még a kellemes musk (pézsma) és bors
  • Hagyd, hogy magával ragadjon a népszerű ESCENTRIC MOLECULES eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Ezzel az illattal elragadó leszel bármilyen alkalomból

A méltán híres ESCENTRIC MOLECULES eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Élj át rendkívüli pillanatokat a hétköznapok során a népszerű ESCENTRIC MOLECULES eau de toliette illatával. Az uralkodó fás elsődleges illatfajta és a kiemelkedő virágos másodlagos illatfajta a teljes nap folyamán kellemes érzést biztosítanak az összetevők gondos kiválasztásának köszönhetően. Miközben élvezed a diszkrét illat első leheletét, olyan illatjegyek pezsdítő keveréke, mint a zamatos musk (pézsma) és bors, felejthetetlen emlékeket szerez számodra. Származási helye Németország. Az itt készített ESCENTRIC MOLECULES eau de toilette erősíti az önbizalmad és túlmutat a jelenen. Az eau de toilette-et imádni fogod a mindennapok során és különleges alkalmakkor egyaránt. Melletted lesz életed számos mérföldkövénél.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ