A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

ESTÉE LAUDER New Dimension Serum Set

Termékkatalógus
ESTÉE LAUDER New Dimension Serum Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: new dimension serum 30 ml + new dimension sculpt+glow mask 15 ml + contouring makeup kit - 55 533,33 Ft/100 ml
Kód:  KSDS0857 Termékszám:  887167286368 Gyártó honlapja:

ESTÉE LAUDER New Dimension Serum Set

Az ESTÉE LAUDER ajándékcsomag minden bőrtípushoz kiváló választás, amely tartalmaz egy arcszérumot, egy arcmaszkot és egy mini palettát arckontúrozáshoz. Az új technologia által készült termékek azonnal és hosszantartóan alakítják az arc és az áll kontúrjait. Az arc mélyreható ápolása aktiválja a bőr természetes regenerálódását és késlelteti az öregedési folyamatokat. A bőr egészséges megjelenést, feszesebb textúrát, rugalmasságot, lágyságot és szépséget kap. Próbáljon ki egy egyedülálló szépségápolási szetett a nők számára kifejlesztve, amely megfiatalítja és átalakítja a bőrt!

New Dimension Shape+Fill Expert Serum - arcszérum (30 ml)

Láthatóan javítja a bőrtömörségét és az egészséges bőrszerkezetet, ezáltal az arckontúr feszesedik. A szérum új formázási technológiája azonnal átalakítja, feszesíti az arcot, az arcvonalakat és az áll részt. Az egész arca gyönyörű lesz! Az összetevők bőrbe jutása után, azonnal simábbá, finomabbá és sugárzóbbá válik arcbőre. Kényeztesse magát ezzel az intenzív bőrápoló szérummal, használja az új Dimension bőrápolót a feszesebb, könnyebb, egészséges bőrért.

Hatóanyagok:

  • Új formázó technológia - 3 természetes aktivátort tartalmaz - hialuronsav, filagrin és lipidek, amelyek segítik a bőrt teljesen helyreállítani
  • Kollagén komplex és bőrtömörséget fokozó összetevők - növelik a természetes bőrstruktúrát, elősegítik a kollagén, az elasztin és a fibronektin képződést

Alkalmazás:
Az arc és a nyak megtisztított bőrére vigye fel a készítményt és finoman masszírozza be. Kerülje a szem területét.

New Dimension Sculpt+Glow Mask - Arcpakolás (15 ml)

Az arcmaszk táplálja és hidratálja a bőrt, erősíti és határozottá teszi a bőr kontúrját. Közvetlenül és tartósan alakítja át az arcot. Világosabbá teszi a fáradt bőrt, a lágy és gazdag összetétel frissíti a bőrt. Hagyja, hogy a bőre intenzíven felújulhasson, amely ezután erős és vonzó lesz. A gyönyörű alakú archoz használja ezt az új dimenziós arcmaszkot!

New Dimension Shape+Sculpt Face Kit - mini arckontúr paletta (1,2 g) 

Az arckontúr paletta két árnyalatot tartalmaz, világosat és sötétet. Közvetlenül és hosszan tartóan alakítja át az arcot. Világosabbá teszi a fáradt bőrt, a lágy és gazdag összetétel frissíti a bőrt Hagyja, hogy a bőre intenzíven felújulhasson, amely ezután erős és vonzó lesz. Használja az arckontúr palettát a gyönyörű kontúrokért!

Alkalmazás:
A világos tónust alkalmazza az arccsontjára, a szemöldökére és az orrára, hogy világosítsa az arcát. A sötét tónust úgy tervezték meg, hogy ott hangsúlyozza az arc formáját, ahol szeretné.

 

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
45 ml Kész!
Hatás
Bőrpuhító Kész!
Használat szerint
Nappali Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
45 ml Kész!

Hatás

Hatás
Bőrpuhító Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Paletta, Arc maszk, Arcszérum Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ESTÉE LAUDER New Dimension Serum Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESTÉE LAUDER New Dimension Serum Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ESTÉE LAUDER New Dimension Serum Set.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ