A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml

Termékkatalógus
EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml
Napozókrém - érzékeny bőrre és allergiásoknak - 27 266,67 Ft/1 l
Kód:  KSOP0073a Termékszám:  4005800066382

EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml

Az elmúlt években jelentősen nőtt a napallergia előfordulása, így az Eucerin laboratóriuma a világ vezető bőrgyógyászaival együtt kifejlesztette a napozáshoz alkalmas bőrápoló termékeket, amelyek nemcsak a leégéstől és a korai öregedéstől védik a bőrt, hanem egyúttal gondoskodnak a bőr védelméről a napfény okozta bőrallergiával szemben. A növényi alfa-glükozil-rutin antioxidáns (AGR) egyedülálló biológiai védelmi rendszerével védi a bőrt a szabadgyököktől, amely a napallergia egyik fő okozója, illetve E-vitaminnal aktiválja a bőr természetes védőmechanizmusát, így a napallergiában szenvedő felhasználók hosszabb ideig tartózkodhatnak a napon. Az igazán eredményes UVA/UVB szűrőkkel csökkenti a leégés kockázatát, parfüm, színezékek és emulgeálószerek nélkül készült - így minimalizálja a bőrirritáció vagy a bőrallergia kockázatát, és védi a bőrt a napallergiától. Másik előnye, hogy vízálló. Kutatásokkal igazolták hogy az érzékeny és a napallergiára hajlamos bőr is rendkívül jól reagált a termékre, amely megfelel az EU UV-védelmi szabványának, emellett bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt és jóváhagyott.

Az EUCERIN márka története az 1900-as évekre nyúlik vissza, amikor is Dr. Isaac Lifschütz forradalmi áttörést ért el a gyógyszeriparban és kifejlesztette az első megbízható kenőcs alapját, amelynek a görög EUCERIN nevet adta (szépítő viasz). Jelenleg az EUCERIN az egyik legelismertebb és legjobban kedvelt bőrkozmetikai márka. A bőrgyógyászok elsősorban azért ajánlják a márka termékeit, mert gondoskodnak a bőr kifogástalan állapotáról és megfelelnek még az érzékeny, gyenge és sérült bőrrel rendelkező felhasználók számára is. Az EUCERIN a világ vezető bőrgyógyászaival együttműködve végzi a kutatómunkáit, emellett a legmagasabb bőrgyógyászati szabványokat használják a legújabb termékek kifejlesztéséhez. A vállalat csak gondosan válogatott és klinikailag tesztelt aktív hatóanyagokat alkalmaz, amelyek garantálják a termékeik prémiumminőségét.


Hatóanyagok:
• Egyedülálló biológiai védőrendszer az alfa-glükozil-rutin (AGR) növényi antioxidánssal - védi a bőrt a szabadgyököktől, amely a napallergia egyik fő okozója
•E-vitamin - aktiválja a bőr természetes védőmechanizmusát, így hosszabb ideig tartózkodhatsz a napon

Hatások:
Kellemesen hűti és intenzíven regenerálja a napfénynek kitett bőrt, megnyugtatja és regenerálja a bőrt és védelmet nyújt a napallergia kialakulása ellen.

Használat:
Vidd fel megfelelő mennyiségben napozás előtt. Ismételd meg az alkalmazását napközben, különösen fokozott izzadás vagy törölközés esetén.

Értesítés:
Kerüld a közvetlen, fokozott napfényt! Mindig viselj fejfedőt és napszemüveget a napon!

Paraméterek és specifikációk
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Térfogata: 150 ml

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Octocrylene, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Hydrogenated Coco-Glycerides,Diethylhexyl Butamido Triazone, Sodium Citrate, C18-36 Acid Triglyceride, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben


Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Érzékeny, Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
150 ml Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Érzékeny, Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Hatás

Hatás
Fényvédős Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
25 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!

Fajta

Kozmetikum típusa
Napozáshoz Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ