A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

EUCERIN Sun Lotion Kids SPF50+ 150 ml

Termékkatalógus
EUCERIN Sun Lotion Kids SPF50+ 150 ml
Naptej - vízálló, érzékeny bőrre és gyerek - 29 266,67 Ft/1 l
Kód:  KSOP0310 Termékszám:  4005800027840

EUCERIN Sun Lotion Kids SPF50+ 150 ml

Amennyiben gyermeked bőre érzékeny vagy atópiás, akkor ezt a kiváló EUCERIN Sun Lotion Kids SPF50+ naptejet éppen számára fejlesztették ki. A gyermek naptej megnyugtatja a bőrt és megbízható védelmet nyújt az érzékeny bőrnek a leégés ellen, miközben csökkenti a napfény okozta sérülés kockázatát is. Rendkívül vízálló, igazán magas UV fényvédelmet nyújt a kicsiknek. Emellett a csúcs-szuper gyermek naptej spray az úgynevezett"foltmentes" technológiával készült, így gondoskodik arról, hogy az UV szűrők által okozott foltok ne hagyjanak nyomot a ruhákon mosás után. A krémet bőrgyógyászatilag tesztelték, a gyermekek érzékeny bőre nagyszerűen reagált rá.

Az EUCERIN Sun Lotion Kids SPF50+ fényvédő naptej spray főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű fényvédő kozmetikum napozáshoz három éves kortól gyermekek számára, egyszerűen alkalmazható
  • Az Eucerin naptej nagyon magas szintű fényvédelmet biztosít a gyermekek bőrének (SPF 50)
  • Az Eucerin Sun Lotion Kids fényvédő naptej megnyugtatja és védi a gyermekek bőrét
  • Rendkívül vízálló naptej könnyed textúrával gyermekek számára, megakadályozza a leégést és a bőr károsodását
  • Naptej gyermekeknek "foltmentes" technológiával
  • Alkalmas az érzékeny gyermekbőrre, beleértve az atópiás dermatitiszben szenvedő bőrt is
  • Dermatológiailag tesztelt kozmetikai termék parfümök, festékek és parabének nélkül

Hatóanyagok:

  1. Advanced Spectral Technology technológia - csúcsminőségű és széles spektrumú fotostabil UVA és UVB szűrők kombinációja A-likochalkonnal, amely semlegesíti az UVA sugárzás és magas energiájú látható fény okozta a szabadgyököket
  2. DNS-védelem - gyermekek érzékeny bőrére tervezett krém glicirretinasav tartalommal, amely támogatja a bőr természetes mechanizmusát a DNS sejtek megújulásában
  3. A-likochalcon - erőteljes antioxidáns és bőrnyugtató szer, a kínai édesgyökérből származik (Glycyrrhiza Inflata), amely természetes hatóanyagokkal védi meg a sejteket a túlzott napsugárzástól, hatékonyan semlegesíti a szabadgyököket, amely negatívan hat a bőrsejtekre és felgyorsítja az öregedés folyamatát azáltal, hogy a napsugárzás eléri a mélyebb bőrszöveteket is
  4. Glicirretinasav - a kínai édesgyökérből származik (Glycyrrhiza Glabra), amely antioxidáns és bőrnyugtató hatásáról ismert, segít a bőr mélyebb szöveteinek védelmében az UV sugárzás okozta káros szabadgyökök ellen, emellett elősegíti a bőr saját DNS helyreállító mechanizmusát.
  5. "Foltmentes" technológia - a naptejekben található új UV szűrők sárgás foltokat eredményezhetnek a ruhákon, amelyek mosás után még hangsúlyosabbá válhatnak, ez a technológia pedig segít az efféle foltok intenzitásának mérséklésében mosás után.

A felhasználása:
Vidd fel megfelelő mennyiségben a gyermek bőrére napozás előtt. Az eredeti védelem megőrzése érdekében ismételd meg a naptej alkalmazását, különösen úszás, izzadás és törölközés esetén. A kisebb mennyiségű naptej jelentős mértékben csökkenti a védelem szintjét. Soha ne tedd ki a kisgyermekeket és a fiatal gyerkőcöket közvetlen napsugárzásnak. Kerüld a szem környékét és a szembekerülést. Hagyd, hogy teljesen felszívódjon, lehetőleg ne érintkezzen közvetlenül ruhával vagy más felületekkel, így elkerülheted azok bekoszolódását.

Védőfaktor:
Nagyon magas fényvédelem (SPF 50+)

Bőrtípus:
Érzékeny bőrre, atópiás dermatitiszes bőrre gyermekeknek

Ajánlott életkor:
3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Összetevők:
Aqua, Homosalate, Glycerin, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Copernicia Cerifera Cera, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, VP-Hexadecene Copolymer, Kyselina glycyrrhetinová, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sucrose Polystearate, Sodium Stearoyl Glutamate,HydrogenatedPolyisobutene, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol  


Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Érzékeny Kész!
Űrtartalom
150 ml Kész!
Rendeltetés
Gyerek Kész!
Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Érzékeny Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Gyerek Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Hatás

Hatás
Fényvédős Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
50 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Tej Kész!

Típus

Termék típus
Tej Kész!

Csomagolás

Űrtartalom
150 ml Kész!

Fajta

Kozmetikum típusa
Napozáshoz Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EUCERIN Sun Lotion Kids SPF50+ 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EUCERIN Sun Lotion Kids SPF50+ 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EUCERIN Sun Lotion Kids SPF50+ 150 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ