AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

EUCERIN Sun Mattifying Fluid SPF50+ 50 ml

Termékkatalógus
EUCERIN Sun Mattifying Fluid SPF50+ 50 ml
5 1 értékelés
Napozókrém - arcra és érzékeny bőrre - 79 800 Ft/1 l
Kód:  KSOP0074 Termékszám:  4005800147005

EUCERIN Sun Mattifying Fluid SPF50+ 50 ml

Egyre csak nő a bőr károsodása, amelyet az UV sugárzás okozhat! Éppen ezért az Eucerin laboratóriumában olyan fényvédő termékeket fejlesztettek ki, amely tökéletes védelmet nyújt a bőrnek a leégéstől és az egyéb krónikus sérülésektől. Ez a termék férfiak számára is alkalmas. A természetes likochalkon antioxidánssal készült egyedülálló biológiai védőrendszer megvédi még a mélyebb bőrszövetekben található bőrsejteket is a károsUV sugárzástól, így akadályozza meg a krónikus sérüléseket és a bőr idő előtti öregedését, illetve matt részecskékkel gondoskodik a kifogástalanul tiszta és zsírmentes bőrről. Ez az emulzió nem tartalmaz parfümöt, nem komedogén (nem tömíti el a pórusokat), vízálló és megfelel az EU védelmi szabványainak. Klinikai tanulmányok bizonyították a rendkívüli hatékonyságát és a kiváló toleranciát az érzékeny bőrű illetve aknéban szenvedő felhasználók esetében.

Az EUCERIN márka története az 1900-as évekre nyúlik vissza, amikor is Dr. Isaac Lifschütz forradalmi áttörést ért el a gyógyszeriparban és kifejlesztette az első megbízható kenőcs alapját, amelynek a görög EUCERIN nevet adta (szépítő viasz). Jelenleg az EUCERIN az egyik legelismertebb és legjobban kedvelt bőrkozmetikai márka. A bőrgyógyászok elsősorban azért ajánlják a márka termékeit, mert gondoskodnak a bőrkifogástalan állapotáról és megfelelnek még az érzékeny, gyenge és sérült bőrrel rendelkező felhasználók számára is. Az EUCERIN a világ vezető bőrgyógyászaival együttműködve végzi a kutatómunkáit, emellett a legmagasabb bőrgyógyászati szabványokat használják a legújabb termékek kifejlesztéséhez. A vállalat csak gondosan válogatott és klinikailag tesztelt aktív hatóanyagokat alkalmaz, amelyek garantálják a termékeik prémiumminőségét.

Hatások:
Tökéletes és egészséges napbarnított bőr.

Használat:
Alaposan rázd össze használat előtt! Vidd fel a bőrre elegendő mennyiségben napozás előtt. Ismételd meg az alkalmazását napközben, kifejezetten akkor, hogyha izzad a bőröd és gyakran törölgeted.

Figyelmeztetés:
Kerüld a közvetlen, túlzott napfényt! Viselj fejfedőt és napszemüveget a napfény elleni védelem részeként!

Tippünk:
Javasoljuk, hogy próbálj ki más Eucerin termékeket is.

Paraméterek és specifikációk
Érzékeny, zsíros, problémás, normál és kombinált bőrre is alkalmas.
Térfogata: 50 ml

Összetétel:
Aqua, Isodecyl Neopentanoate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Isopropyl Palmitate, Octocrylene, Alcohol Denat, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Titanium Dioxide (nano),Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Homosalate, Dibutyl Adipate, Glycine, Polyamide-5, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Salicylate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Arginine HCL, Polyglyceryl-4 Diisostearate Polyhydroxystearate Sebacate, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Kyselina glycyrrhetinová, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, VP/Hexadecene Copolymer, Trimethoxycaprylylsilane, Trisodium EDTA, Silica DimethylSilylate, Dimethicone, Ethylhexylglycerin


Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Hatás

Hatás
Fényvédős Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
50 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!

Fajta

Kozmetikum típusa
Napozáshoz Kész!

Használat

Egyéb jellemzők
Arcra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EUCERIN Sun Mattifying Fluid SPF50+ 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EUCERIN Sun Mattifying Fluid SPF50+ 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EUCERIN Sun Mattifying Fluid SPF50+ 50 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ