30 dnů na vrácení Shop roku

EVELINE Cosmetics Expert C Vitamin Mask 2 x 5 ml

Termékkatalógus
EVELINE Cosmetics Expert C Vitamin Mask 2 x 5 ml
5 1 értékelés
Arcpakolás - lemosható, bőrre
Kód:  PLK485 Termékszám:  5901761955064 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE Cosmetics Expert C Vitamin Mask 2 x 5 ml

Hámlasztó fémes maszk EVELINE Cosmetics Expert C Vitamin maszk intenzíven koncentrált C-vitaminnal és hialuronsav-kivonattal egyedülálló segítség a fáradt bőr ellátásában. A maszk azonnal kiküszöböli a fáradtság tüneteit, hidratálja és regenerálja a bőrt, és hosszabb időn keresztül megfiatalítja és simítja a bőrt . A tökéletes bőrt meglepetés nélkül készítheti smink nélkül is.

Főbb jellemzők Fémes arcmaszkok megvilágítása EVELINE kozmetikumok szakértői C-vitaminmaszk

  • Ideális fáradt, pelyhes és száraz bőrre
  • Magas koncentrációjú C-vitamint tartalmaz, amely nemcsak hatékony antioxidáns, hanem más antioxidánsok hatását is növelheti és elősegíti a kollagén termelését.
  • Hatékonyan regenerálja, hidratálja, táplálja és fényesíti a bőrt
  • Eltávolítja a bőr hegesedési tüneteit
  • A csomag 2 × 5 ml arcmaszkot tartalmaz

Hatóanyagok

A C-vitamin egy nagyon hatékony antioxidáns, amely növelheti más antioxidánsok hatását, elősegíti a kollagén termelést, azonnal frissíti a bőrt és eltávolítja a fáradtság tüneteit.

A hialuronsav a kozmetikumokban ismert, hogy erősítse a bőr vízmegtartó képességét, és így a bőr hosszú távú hidratált és friss lesz. A molekulák közötti kötések kitöltésének köszönhetően a hialuronsav kitöltheti a finom mimikus ráncokat és tökéletesen regenerálhatja a bőrt.

Használat:
Vigye fel a maszkot vékony, folytonos rétegben egy tökéletesen tisztított arcra, nyakra és dekoltázsra. Hagyjuk körülbelül 10 percig hagyni, majd távolítsuk el a maradékokat kozmetikai tamponokkal. A maszk alkalmazása esetén a bőr könnyebb lesz, rugalmasabb lesz és kikapcsol. Alkalmazzon heti 1-2 alkalommal.

Összetétel:
Aqua Water, glicerin, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, betain, allantoin, pantenol, Rosa Canina gyümölcskivonat, Laminaria hiperborea kivonat, Albizia Julibrissin kéregkivonat, Hippophae Rahmnoides kivonat, Citrus Aurantifolia kivonat, Cucumis Sativus kivonat, nátrium-hialuronát, aszkorbinsav, Aszkorbil-palmitát, aszkorbil-tetraktalát, tokoferol, tokoferil-acetát, diacetil-boldin, akrilát / 10-10 szénatomos alkil-akrilát-kereszt-polimer, trietanol-amin, fenoxi-etanol, metil-parabén, etil-parabén, propil-parabén, DMDM-hidantoin, etil-hexil-glicerin, kálium-szorbát, poliakrilát-keresztpolimer-6, Illat, butilénglikol, propilén-glikol, kapril / kaprikus triglicerid, PEG-8, szorbinsav, citromsav, citrál, limonén, Linalool, CI 19140, CI 16255, csillám CI 77891 (titán-dioxid), CI 77491 (vas-oxidok)

Paraméterek

Űrtartalom
5 ml Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Típus
Lemosható Kész!
Bőrtípus
Normál, Száraz Kész!
Hatás
Hidratáló, Tápláló, Világosító, Ránctalanító Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
5 ml Kész!

Specifikáció

Bőrtípus
Normál Kész!

Típus

Típus
Lemosható Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál, Száraz Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Tápláló, Világosító, Ránctalanító Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVELINE Cosmetics Expert C Vitamin Mask 2 x 5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS Expert C Vitamin Mask 2 x 5 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVELINE Cosmetics Expert C Vitamin Mask 2 × 5 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ