Shop roku Shop roku

EVELINE COSMETICS Expert C Youth Activator Serum- Mask Eye And Eyelid 15 ml

Termékkatalógus
EVELINE COSMETICS Expert C Youth Activator Serum- Mask Eye And Eyelid 15 ml
5 1 értékelés
Szemkörnyékápoló szérum - szemhéjra és a szem környékére, kitölti a ráncokat, csökkenti a duzzanatot és a sötét karikákat - 99 333,33 Ft/1 l
Kód:  PLK369 Termékszám:  5901761941890 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE COSMETICS Expert C Youth Activator Serum- Mask Eye And Eyelid 15 ml Megszűnt

EVELINE COSMETICS Expert C Youth Activator Serum- Mask Eye And Eyelid 15 ml

Az Eveline Cosmetics Expert C Youth Activator Serum 15 ml-es készítménye a szem környékére és a szemhéjra lett kifejlesztve, így komplex ápolást biztosít az érzékeny szem körüli bőr számára. Hatékonyan megakadályozza a bőr öregedését, láthatóan kitölti a ráncokat és a finom vonalakat a szem körül, valamint világosítja a sötét karikákat. Egyik legnagyobb előnye, hogy egyedülálló készítményként, három bioaktív formában tartalmazza a C-vitamint, így csökkentve a fáradtság jeleit, továbbá javítja a mikrokeringést és csökkenti a duzzanatot. Biztosítja a bőr mélyre ható hidratálását, regenerálja és védi a bőrsejtek DNS-ét. A szérum-maszk helyreállítja a bőr fiatalos megjelenését, így az fénylő és sima lesz. 

Hatóanyagai:

  • C EXPERT ™ Complex - intenzív, koncentrált C-vitamin, amely serkenti a kollagén rostok működését, aktiválja a fiatalos bőrért felelős sejtek anyagcseréjét, visszaállítja a bőr világos színét és lassítja az öregedési folyamatait.
  • GLYCOHYAL LW erősíti a legyengült ereket és szabályozza a nyirok áramlását, ezáltal csökkentve a látható, szemek alatti duzzanatot. Enyhíti a sötét karikákat, intenzíven feszesíti és kisimítja a szemhéjat, valamint csökkenti az irritációt.
  • A hialuronsav azonnal feltölti a ráncokat valamint a finom vonalakat, és a felszínen egy bőrfeszesítő, láthatatlan hálót képez, amely véd a petyhüdtségtől és megakadályozza a ráncok képződését.

Alkalmazás:
A szérumot minden reggel és este gyengéd mozdulatokkal dörzsöld a bőrbe a szemhéjakon és a szem környékén.

Kiszerelés:
15 ml

 

Paraméterek

Űrtartalom
15 ml Kész!
Használat
Nőknek Kész!
Típus
Szérum Kész!
Hatás
Szem alatti duzzanatok/karikák ellen Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
15 ml Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

Krém típusa

Típus
Szérum Kész!

Hatás

Hatás
Szem alatti duzzanatok/karikák ellen Kész!
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVELINE COSMETICS Expert C Youth Activator Serum- Mask Eye And Eyelid 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS Expert C Youth Activator Serum- Mask Eye And Eyelid 15 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVELINE COSMETICS Expert C Youth Activator Serum- Mask Eye And Eyelid 15 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ