Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVELINE COSMETICS FaceMed SOS hyaluronic acid 18 ml

Termékkatalógus
EVELINE COSMETICS FaceMed SOS hyaluronic acid 18 ml
4,8 14 értékelés
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 134 500 Ft/1 l
Kód:  PLK145 Termékszám:  5907609394446 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE COSMETICS FaceMed SOS hyaluronic acid 18 ml

A szérum 100% hialuronsav tartalmával veszi fel a harcot a fáradt, fakó bőrrel. Az innovatív formulának köszönhetően a szérum láthatóan csökkenti a ráncokat, és helyreállítja a bőr természetes rugalmasságát. Segít a bőrsejtekbe zárni a nedvességet, így tökéletesen hidratálja a száraz bőrt. Mindezt a fiatalos és friss arcbőrért! Minden bőrtípusra, bármely korosztálynak alkalmas készítmény. Alaposan táplálja a bőrt és felveszi a harcot a makacs és a mimikai ráncokkal szemben. A hialuronsav mennyisége az idő előrehaladtával csökken a bőrünkben, így a bőr veszít a vízmegkötő képességéből, ennek következtében alakulnak ki a ráncok. Ez az arcápoló szérum segít pótolni az elvesztett hialuronsavat a bőrben, így alapos hidratálást és kiváló ápolást biztosít.


Legfontosabb jellemzők

  • Kisimítja a mimikai ráncokat
  • Csökkenti a ráncokat
  • Feszesít
  • Hidratál
  • Fiatalít


Hialuronsav- bőrünk egyik legfontosabb szerkezeti eleme. Természetes úton védi a bőrünket, és megakadályozza külső káros hatások bőrbe jutását. Elősegíti a kollagén és az elasztikus rostok termelődését a bőr epidermisz rétegében, és segít megkötni a vizet. Kedvelt összetevője a különböző kozmetikai szereknek.


Paraméterek

Bőrtípus
Száraz Kész!
Űrtartalom
20 ml Kész!
Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
20 ml Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVELINE COSMETICS FaceMed SOS hyaluronic acid 18 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS FaceMed SOS hyaluronic acid 18 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVELINE Cosmetics FaceMed SOS 100% hyaluronic acid 18 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ