Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku 30 dnů na vrácení

FA Amazonia Spirit Shower Cream 400 ml

Termékkatalógus
FA Amazonia Spirit Shower Cream 400 ml
4,6 17 értékelés
Krémtusfürdő - nők számára, minden bőrtípusra, hidratáló és bőrpuhító, hatóanyag: laurinsav és e-vitamin, természetes összetevőjű, dermo és vegán kozmetikum, 400 ml-es - 2 725 Ft/1 l
Változat
Kód:  SG508 Termékszám:  9000101227222 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FA Amazonia Spirit Shower Cream 400 ml

Az FA Amazonia Spirit krémtusfürdő a gazdag színekkel és egzotikus illatokkal teli Fa Brazilian Vibes kollekcióba tartozik. A sorozat termékeinek célja, hogy Brazília különböző arcait közelebb hozza mindenkihez. A frissítő krémtusfürdő feltölt energiával, köszönhetően a titokzatos amazóniai esőerdők friss illatának, amelyet a buja zöld áraszt. A tusfürdő könnyű összetétele a gazdag habsegítségével gyengéden megtisztítja bőröd, puhává és kellemesen hidratálttá teszi. Bőröd ápolásáról és táplálásáról elsősorban a murumuru vaj 100% -ban természetes kivonata gondoskodik, amely kiemelkedő hidratáló és bőrlágyító hatásáról ismert. Próbáld ki az Amazonia Spirit mámorító illatát, és merüljön el a természetben.

A FA Amazonia Spirit 400 ml krémtusfürdő főbb jellemzői

  • Tusfürdő a népszerű Fa márkától, a Fa Brazilian Vibes kollekcióból
  • Könnyű, krémes textúra a gyengéd, de alapos tisztálkodáshoz
  • Hidratálja a bőrt, amely használatával kellemesen puha és rugalmas lesz
  • Friss zöld illat az amazoniai esőerdőkből
  • 100%-ban természetes murumuru vaj kivonatot tartalmaz
  • Vegán összetétel ásványi olajok nélkül
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt kozmetikai termék semleges pH-értékkel

Hatóanyagok: 
Murumuru vaj - az Astrocaryum murumuru magjából vonják ki, magas olajsavtartalommal bír, továbbá laurinsavat, mirisztinsavat és E-vitamint is tartalmaz, hidratáló, lágyító és bőrpuhító tulajdonságai miatt használják kozmetikumokban, gazdagon hidratál, táplál, alkalmas száraz, repedezett, fáradt vagy öregedő bőr kezelésére
E-vitamin - rendkívül erős regeneráló és antioxidánshatású, védi a sejteket és a bőrt, valamint lassítja az öregedését, megkönnyíti az ajkak bőrének regenerálódását, táplál

Használat: 
Alkalmazz megfelelő mennyiségű tusfürdőt nedves bőrre, körkörös mozdulatokkal oszlasd el, puha habot képezve, és mosd meg az egész testedet. Ezután alaposan öblítsd le az összes habot meleg vízzel.

Összetétel:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Astrocaryum murumuru seed butter, Guar hydroxypropyl­trimonium chloride, Parfum (fragrance), Glycol distearate, Coco-glucoside, Caprylyl/capryl glucoside, Cocamide MEA, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-7 glyceryl cocoate, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate, Laureth-11, Formic acid, Benzophenone-4, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Sodium hydroxide, Citric acid, Benzyl salicylate, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium salicylate, CI 16035 (red 40), CI 47005 (yellow 10)

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: FA 400ml-es tusfürdő 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FA Amazonia Spirit Shower Cream 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Amazonia Spirit 400 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FA Amazonia Spirit 400 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ