A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

FA Men Premium Sport Karácsonyi szett

Termékkatalógus
FA Men Premium Sport Karácsonyi szett
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: tusfürdő zselé, dezodor és borotválkozás utáni víz
Kód:  VBAL8244 Termékszám:  9000101636970 Gyártó honlapja:

FA Men Premium Sport Karácsonyi szett

Kényeztesd magadat vagy szeretteidet a prémium FA Sport kozmetikai szett energikus illatú ápolásával. A kozmetikai szett tusfürdőt, dezodort és aftershave-et tartalmaz. A FA termékek garantálják a frissesség és a tisztaság érzését. A tusfürdő hidratálja és táplálja a bőrt. A dezodor megbízható védelmet nyújt az izzadás és a testszagok ellen akár 48 órán keresztül. Az aftershave férfias illatával varázsol el. A készlet ajándéknak is kiváló. 

A prémium FA Sport kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • A készlet tusfürdőt, dezodort és aftershave-et tartalmaz 
  • A termékek frissítő, energikus illattal rendelkeznek
  • A tusfürdő hidratál és nem szárítja ki a bőrt
  • A dezodor akár 48 órán át védelmet nyújt az izzadás és a szagok ellen
  • Az aftershave megnyugtatja az irritált bőrt
  • A kozmetikai szett ajándéknak is kiváló

FA Sport tusfürdő, 250 ml

Szeretnéd egy frissítő, dinamikus illatba burkolni testedet? Akkor válaszd a FA Sport termékcsalád kínálatát. A tusfürdő frissíti és hidratálja a bőrt. Táplált és rugalmas bőrt hagy maga után. A termék sűrű habot képez, amely anélkül mossa le a szennyeződéseket, hogy kiszárítaná a bőrt. A 2 az 1-ben tusfürdő bőrre és hajra egyaránt használható

FA Sport dezodor, 150 ml

A FA Sport férfi spray dezodor megbízható védelmet nyújt az izzadás és a testszagok ellen akár 48 órán keresztül. Hosszan tartó tisztaság- és frissességérzetet garantál. Frissítő, energikus illatot kölcsönöz a bőrnek. Kíméletes formulája gyengéden ápolja a hónalj bőrét, és nem hagy fehér foltokat a ruházaton.

FA Sport aftershave, 100 ml

Hagyd, hogy a friss, férfias illat elvarázsoljon. Az aftershave megnyugtatja az irritált bőrt és ráadásul frissítő hatást nyújt. Gyengéd formulája ápolja az érzékeny bőrt borotválkozás után. 


Összetétel

Tusfürdőzselé:
Aqua (víz, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Parfüm (illat), Glycol distearate, Cocamide MEA, Propylene glycol, Gliceril-laurát, Laureth-10, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propilénglikol-oleát, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Limonene, Kumarin, Nátrium benzoát, Nátrium-szalicilát, Hangyasav, Benzyl alcohol, CI 42090 (kék 1), CI 17200 (vörös 33)

Deodorant:
Bután, Alcohol denat., Propane, Izobután, Parfüm (illat), Propylene glycol, Trietil-citrát, Phenoxyethanol, Linalool, 1,2-hexándiol, Caprylyl glycol, Kókuszamidopropil-PG-dimonium-klorid-foszfát, Menthil-acetát, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Citronellol

Aftershave:
Alkohol denat.., Aqua (víz, eau), Parfüm (illat), Panthenol, Propylene glycol, Pantolakton, PEG-40 hydrogenated castor oil, Benzofenon-1, Linalool, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, CI 17200 (Rev 33), CI 42090 (kék 1)

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FA Men Premium Sport Karácsonyi szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Men Vánoční Sada premium Sport. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FA Men Vianočná sada premium Sport.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ