ApF HU Akvizice ApF HU

Férfi arctisztító termékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A férfi arctisztító kozmetikumok a férfiak bőrének speciális igényeire nyújtanak megoldást. Ezek mélytisztító, olajkontroll és borotválkozás utáni nyugtató hatású készítmények. Ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a férfiak bőréhez, és frissé és egészségessé tegyék azt. Mire kell figyelni a választásnál? Milyen a megfelelő arctisztító férfiaknak? Olvass tovább, és válassz a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumokat.

Tovább

A férfiak bőrének tisztítása nagyon fontos

A férfi arctisztító kozmetikumok a szennyeződések, a felesleges faggyú és a borotválkozás utáni maradványok eltávolítására szolgálnak, ami elengedhetetlen az egészséges és tiszta bőr fenntartásához. Segítenek megelőzni az eltömődött pórusokat, csökkentik a pattanások megjelenését és javítják a bőr általános megjelenését. E termékek rendszeres használata biztosítja, hogy a bőr friss, hidratált és kiegyensúlyozott maradjon, ami a férfiak számára minden korban létfontosságú. Semmiképpen sem szabad elhanyagolni a bőr ápolását.

  • Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és a borotválkozás maradványait, megelőzve az eltömődött pórusokat és a pattanásokat.
  • Olyan összetevőket tartalmaz, mint az aloe vera és az allantoin, amelyek segítenek megnyugtatni az irritált bőrt borotválkozás után és csökkentik a bőrpírt.
  • A glicerin, a hialuronsav és más hidratáló összetevők segítik a bőr hidratáltságát és rugalmasságát.
  • Egyes termékek antioxidánsokat és más összetevőket tartalmaznak, amelyek az öregedés jelei ellen küzdenek.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő férfi arctisztító kozmetikumot?

Nem vagy biztos benne, milyen bőrtisztító termékeket válassz férfiaknak? Mi a fontos, mire figyelj, mi a célja az arctisztító kozmetikumoknak? A férfi arctisztító termékek kiválasztásakor fontos, hogy a férfi bőr speciális igényeire koncentráljunk. A férfiak bőrére gyakran jellemző a nagyobb zsírosság és a borotválkozással járó stressznek való kitettség. A helyes választás legfontosabb lépései között több fontos tényezőre kell összpontosítani:

  • Először is azonosítani kell a bőrtípust - száraz, zsíros, vegyes, érzékeny vagy normál? Zsíros bőr esetén keress olyan termékeket, amelyek szabályozzák a faggyútermelést, míg száraz bőr esetén válassz hidratáló és tápláló típusokat.
  • A termék összetétele a megfelelő gondozáshoz elengedhetetlenül fontos. Az aloe vera és a hialuronsav például remekül hidratál, míg a teafa vagy a szalicilsav segíthet a pattanásos problémákon. Ahhoz, hogy a férfi arctisztító kozmetikumok jól működjenek, oda kell figyelni az összetevőikre.
  • Mik azok a borotválkozás utáni bőrre gyakorolt hatások? A férfi arctisztító kozmetikumoknak olyan összetevőket kell tartalmazniuk, amelyek megnyugtatják és regenerálják a bőrt borotválkozás után. Az olyan összetevők, mint az allantoin vagy a panthenol ideálisak erre a célra.
  • A tisztítás kíméletessége megmutatja, hogy a termék alkalmas-e a bőrödre. Kerüld a túlságosan durva bőrradírokat vagy agresszív tisztító kozmetikumokat, amelyek irritálhatják a bőrt. Ehelyett válassz olyan típusokat, amelyek kíméletesen, de hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket.

Legfontosabb, hogy ismerd a bőrtípusodat

A megfelelő férfi arctisztító kozmetikumok kiválasztásához meg kell határozni bőrtípusodat. Az első lépés az, hogy egyszerűen megfigyeli a bőrödet a nap folyamán. A száraz bőr esetén feszülhet, bőrödet érdesnek érezheted, és előfordulhat, hogy hámlik. A zsíros bőr fényes, különösen a T-zóna területén, és előfordulhat, hogy megnagyobbodtak a pórusai. A kombinált bőr a zsíros és száraz bőr kombinációja. Az érzékeny bőr irritációval, bőrpírral vagy viszketéssel reagál bizonyos termékekre.

i

A normál bőr kiegyensúlyozott, nincs rajta észrevehető csillogás vagy szárazság. Ennek ellenére megfelelően kell ápolni és tisztítani. Ez az egyetlen módja az öregedés korai jeleinek megelőzésére, legyen szó ráncokról vagy megereszkedett, fáradt bőrről.

Milyen hatóanyagok vannak a férfi arctisztító kozmetikumokban?

A férfi arctisztító kozmetikumok aktív összetevőit gondosan válogatjuk össze a maximális előnyök érdekében. A szalicilsav küzd a pattanások ellen és megnyitja az eltömődött pórusokat, míg a glicerin és a hialuronsav hidratálja és növeli a bőr rugalmasságát. Az aloe vera és allantoin enyhíti az irritációt és elősegíti a gyógyulást, így ideális borotválkozás után. Ezek az összetevők együttesen mélytisztítást, hidratálást és revitalizációt biztosítanak a férfi bőr számára.

arctisztító férfiaknak
Hidratáló arctisztító férfiaknak

férfi arctisztító
Face scrub

férfi arctisztító
3v1 arctisztító férfiaknak

Rendkívül fontosak a fényvédő termékek. A férfiak bőre, akárcsak a nőké, ki van téve az UVA és UVB sugárzás káros hatásainak. Ez a sugárzás leégést, idő előtti öregedést és legrosszabb esetben bőrrákot okozhat. A napvédő krém megfelelő megelőzés.

Bőrápolási rutin férfiaknak

A férfiak bőrének alapvető ápolása több kulcsfontosságú lépésből áll. Először is fontos a bőr rendszeres tisztítása a bőrtípusnak megfelelő férfi arctisztító termékkel, amely segít eltávolítani a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. A tisztítást követi a hidratálás minőségi hidratálóval, amely táplálja a bőrt és megakadályozza a kiszáradást. Fontos továbbá a fényvédő krém használata a káros UV-sugarak elleni védelem érdekében. Ez az egyszerű kúra biztosítja az egészséges, friss és kiegyensúlyozott bőrt. Tehát a férfi arctisztító termék csak egy része ennek a bőrápolás komplex kirakós játékának.

i

Érdekelnek a férfi arctisztító kozmetikumok? Ismerd meg vásárlóink véleményét – ez alapján te is dönthetsz. A választás azonban mindig személyes preferencia alapján történik. Vedd tehát figyelembe az összes kritériumot, ha az arctisztító férfiaknak szánt változatát szeretnéd megvásárolni.

Férfi arctisztító – milyen típusok léteznek?

Különböző típusú férfi arctisztító termékeket kínálunk. A tisztító gélek és habok ideálisak a szennyeződések mély eltávolítására, míg a tisztító krémek és krémek a száraz és érzékeny bőrre alkalmasak. A hámlasztó termékek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket a bőr textúrájának javítása és az eltömődött pórusok megelőzése érdekében. A zsírosabb bőrű férfiak számára a szalicilsavat tartalmazó férfi arctisztító termékek ideálisak a faggyú szabályozására és a pattanások megelőzésére.

A férfi arcbőr mélytisztítása olyan kozmetikai eljárás, amely eltávolítja a szennyeződéseket, a faggyút, az elhalt hámsejteket és a szakállszőrzetet az arcbőrről. A cél a bőr megjelenésének, egészségének és hidratáltságának javítása, a pattanások, ráncok és irritáció megelőzése.

Hogyan működik a peeling, mint arctisztító férfiaknak?

A férfi arctisztító peeling hatékony módja a bőr megfiatalításának és megszépítésének. A hámlasztás eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a véráramlást és elősegíti a kollagéntermelést. A peeling segít megelőzni a pattanásokat, a benőtt szakállat és a ráncokat is. A férfiaknak szánt hámlasztás elvégezhető otthon vagy szépségszalonban, bőrtípustól és igényektől függően. A férfi arctisztítás hámlasztással hetente 1-2 alkalommal használható, borotválkozás után és hidratáló krémmel együtt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Arctisztító gél - férfi, normál bőrre érzékeny bőrre
2 190 Ft

2.
Arctisztító gél - férfi, normál bőrre
2 090 Ft

3.
Arctisztító gél - férfi, normál bőrre
2 290 Ft

Még több
15 termék
BULLDOG Original Face Wash 150 ml - Arctisztító gél
Típusok
4,8 41×
BULLDOG Original Face Wash 150 ml
Arctisztító gél - férfi, normál bőrre - 15 266,67 Ft/1 l
2 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMU0389
BULLDOG Sensitive Face Wash 150 ml - Arctisztító gél
Típusok
4,8 41×
BULLDOG Sensitive Face Wash 150 ml
Arctisztító gél - férfi, érzékeny bőrre - 15 266,67 Ft/1 l
2 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMU0391
4,8 53×
ĽORÉAL PARIS Men Expert Barber Club 3in1 Gel 200 ml
Arctisztító gél - férfi, normál bőrre érzékeny bőrre - 10 950 Ft/1 l
2 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KDR175
ĽORÉAL PARIS Men Expert Pure Carbon Daily Face Wash 100ml - Arctisztító gél Típusok
4,4 17×
ĽORÉAL PARIS Men Expert Pure Carbon Daily Face Wash 100ml
Arctisztító gél - férfi, normál bőrre - 20 900 Ft/1 l
2 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2836
ĽORÉAL PARIS Men Expert Pure Carbon 3 az 1- ben Face Wash 100 ml - Arctisztító gél Típusok
4,4 17×
ĽORÉAL PARIS Men Expert Pure Carbon 3 az 1- ben Face Wash 100 ml
Arctisztító gél - férfi, normál bőrre - 22 900 Ft/1 l
2 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2835
4,9
BLUEBEARDS REVENGE Face Scrub 150 ml
Arcradír - férfi, mechanikai, normál bőrtípusra, űrtartalma 150 ml - 33 933,33 Ft/1 l
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMU0290
4,9
BEVIRO Natural Face Cleanser 250 ml
Arctisztító gél - férfi, érzékeny bőrre problémás bőrre - 28 360 Ft/1 l
7 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL3276
4,9
CLINIQUE For Men Face Wash 200 ml
Arctisztító gél - férfi, normál bőrre száraz bőrre - 46 950 Ft/1 l
9 390 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMU0146
3,7
NIVEA MAN Sensitive 100 ml
Arctisztító gél -
2 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4526
4,6 43×
BULLDOG Original Face Scrub 125 ml
Arcradír - férfi, mély hámlasztás, minden bőrtípusra, űrtartalma 125 ml - 20 720 Ft/1 l
2 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSMU0390
4 490 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4540
4 490 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4542
3 390 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4541
CLINIQUE For Men Exfoliating Tonic 200 ml - Arctonik Típusok
4,7
CLINIQUE For Men Exfoliating Tonic 200 ml
Arctonik - érzékeny, normál és száraz bőrre, tonizálja és tisztítja a bőrt - 40 450 Ft/1 l
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSMU0426
CLINIQUE For Men Oil Control Exfoliating Tonic 200 ml - Arctonik Típusok
4,7
CLINIQUE For Men Oil Control Exfoliating Tonic 200 ml
Arctonik - zsíros, problémás és kevert bőrre, tonizálja és tisztítja a bőrt - 41 450 Ft/1 l
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSMU0427
Hogyan ápoljuk szakállunkat és hogyan növesszünk szakállat, kecskeszakállat vagy bajuszt? Nem tudod, hogyan kell ápolni a szakállat, a bajuszt, a kecskeszakállat vagy esetleg a többnapos borostát, és hogy milyen szakállstílus mellett dönts? Miután elolvastad ezt a cikket, világos lesz. Most megtudhatod, hogy mire figyelj, amikor választasz, és milyen...
A férfiak bőre sokkal zsírosabb, mint a nők bőre, lassabban öregszik és borotválkozás miatt érzékenyebb is. Ezért eltérő kozmetikai ápolást is igényel, amely figyelembe veszi biológiai tulajdonságait. Miért nem helyénvaló női kozmetikumokat alkalmazni a férfi arcán,...

Férfi arctisztító termékek

A Férfi arctisztító termékek kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó férfi arctisztító termékek
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ