AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Festina 16969/2

Termékkatalógus
Festina 16969/2
Férfi karóra vízálló 10 ATM
Kód:  KHO9156 Termékszám:  8430622644863 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Festina 16969/2

Férfi fém karóra Festina 16969/2 Chrono Bike gyűjteményéből készült rozsdamentes acél PVD bevonattal. Ezek ideális sportoláshoz, de hála a karcsú, fekete kivitel elvész vagy társadalmi összejöveteleken. A számlap fekete, kék, amely részletezi három subciferníky, és nem zárja ki a kiigazítás lumineszcens kéz és az indexek. Idő reprezentáló adatokat óra, perc, másodperc, amely kiegészíti stopper, azaz analóg stopperóra, egy Dater. A menedzsment az analóg mutatók biztosítja precíziós kvarc szerkezet. Sporttevékenységek fogja értékelni is vízálló 10 ATM.

legfontosabb jellemzői

  • Férfi sport órák
  • Fém rozsdamentes acél
  • Fekete PVD bevonattal
  • Quartz óraszerkezet akkumulátor
  • ásványi üveg
  • Dater
  • Vízállóság 10 ATM

Minőség és funkció

Az óra hajtja a megbízható elektronikus óramű Quartz elemes. A számlap alá rejtett az ásványi üveg, ami annak köszönhető, hogy keveredés kvarc keményebb és ellenállóbb a kisebb mechanikai sérülésektől. Órák vannak ellátva dátum kijelző és az analóg stopperóra pontossággal 1/10 másodpercnél. Nyilvánítva laboratóriumi vízálló 10 ATM, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az órák szánt mindenféle vízi sportok, mint a búvárkodás nélkül légzőkészüléket.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Festina 16969/2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Festina 16969/2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Festina 16969/2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ