AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

FOREO Serum Serum Serum 30 ml

Termékkatalógus
FOREO Serum Serum Serum 30 ml
2,0 1 értékelés
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 613 000,33 Ft/1 l
Kód:  FORMF343 Termékszám:  7350092130462

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO Serum Serum Serum 30 ml

Végre egy szérum, amely pontosan azt adja a bőrödnek, amire szüksége van! A FOREO hidratáló széruma a szkvalén lenyűgöző antioxidáns hatásával rendelkezik, amely egészséges és fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A hialuronsavat tartalmazó, egyedülálló összetételnek köszönhetően bőröd rugalmassá és erőssé válik. A vízalapú gél minden bőrtípusra ajánlott, az érzékeny bőrhöz is gyengéd. Gyorsan beszívódik, ha pedig smink alá viszed fel, tökéletes megjelenést biztosít. A szérum pontosan ott hat, ahol szükséges, így azonnal imádni fogod!

A FOREO, 30 ml arcszérum legfontosabb jellemzői

  • Hidratáló szérum erős antioxidáns hatással
  • A hialuronsav rugalmassá és erősség teszi a bőrt
  • Az arcbőr egészséges és fiatalos megjelenésűvé válik
  • A vízalapú gél gyorsan beszívódik
  • A szérum minden bőrtípusra alkalmas, gyengéd az érzékeny bőrhöz
  • A tökéletes megjelenés érdekében a gél smink alá is felvihető
  • Szérum tiszta összetétellel

A szérum mélység technológiája

A mikrokapszula technológia mélyen a bőrbe hatolva kiegyensúlyozott faggyútermelést biztosít, így a bőr akár már egy hét alatt is simábbá és ragyogóbbá válhat. A hialuronsav arról ismert, hogy visszaállítja és megtartja a hidratációs egyensúlyt, miközben a nátrium-hialuronát minimálisra csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. A szérum tiszta, fenoxietanoltól, parabénektől, diszódium EDTA-tól, allergénektől, alkoholtól, aromáktól és ásványi olajoktól mentes.

Használata:
A tiszta bőr érdekében alkalmazd a szérumot reggel és este, a hidratáló krém felvitele előtt. Az adagoló segítségével nyomj   vagy 1 vagy 2 adagot az ujjaidra. Masszírozd a szérumot körkörös mozdulatokkal az arcbőrödbe, a nyakadba és a dekoltázsodba. Folytasd addig, amíg a bőröd teljesen be nem szívja a mikrokapszulákat. Majd folytasd a bőrápolást kedvenc hidratáló vagy más krémeddel.

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propanediol, Cyclopentasiloxane, Diglycerin, Xylitol, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, PEG/PPG.17/6 Copolymer, Glyceryl Polymethacrylate, Glycereth-26, PEG/PPG-14/7 Dimethyl Ether, Squalane, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyauronic Acid, Betaine, Octylodeceth-16, Glyceryl Glusoside, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Acaia Senegal Gum, Gelatin, Panthenol, Xanthan GUm, Trehalose, Urea, Ethylhexylglycerin, Adenoside, 1,2-Hexanediol, Sodium PCA, Serine, Glusose, Algin, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Pullula, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Potassium Phosphate, Ref 4 (CI 14700), Benzyl Glycol, Rapsberry Ketone


Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!
Hatás
Hidratáló, Tápláló, Világosító, Regeneráló Kész!
Használat szerint
Nappali Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Tápláló, Világosító, Regeneráló Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO Serum 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO Serum Serum Serum 30 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ