A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

FOREO UFO - Glow Addict maszk, 6 csomag

Termékkatalógus
FOREO UFO - Glow Addict maszk, 6 csomag
Arcpakolás - hidratáló, világosító, tömege 6 g - 1 240 648,33 Ft/1 kg
Kód:  FORMA944 Termékszám:  F3944

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO UFO - Glow Addict maszk, 6 csomag

HIDRATÁLÓ ÉS TISZTÍTÓ ARCMASZK

Ez a mikroszálas arcmaszk gyöngykivonattal azonnal felélénkíti a fakó bőrt, ragyogó és egészséges fényt biztosít. Használd az UFO vagy UFO mini készüléket az élénkítő maszkkal a 90 másodperces kezelés során - és kétségtelenül a Glow Addict maszk rabjává válsz majd!

A KOREAI SZÉPSÉGSZAKÉRTŐK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL

A gyöngyház és az E-vitamin kivonat exkluzív és lenyűgöző érzést biztosít a 90 másodperces kezelés során. A gyöngyházkivonat segít a bőr regenerálásában és az egyenetlen tónus helyreállításában,  míg az antioxidáns E-vitamin védi a bőrt a káros szabadgyököktől és a bőr nedvességének távozásától. Ez fokozza a bőr természetes védőgátját és tiszta megjelenést biztosít.

ISMERD MEG A BŐRÖD

Felejtsd el az unalmas és fakó bőrt, amely élettelennek tűnik. Kombináld ezt az élénkítő arcmaszkot az egyedülálló UFO készülékkel, ami azonnal ragyogó bőrt eredményez. A Glow Addict maszk élénkítő komplexe láthatóan kiegyensúlyozza a bőr tónusát, fokozza a tisztaságát és megszünteti a fakó színeket és a fáradtságot. A bőr tökéletesen puha lesz, így néhány másodperc alatt készen állhatsz a csodálatos selfie készítésére.

KÉT LÉPÉSES KEZELÉS

Ez a hidratáló arcmaszk 30 másodpercnyi termoterápiával és zöld LED fénnyel kezdődik a bőr tonizálásának biztosítására. A tisztítás a szónikus impulzusok segítségével történik, amelyek stimulálják a véráramlást a bőr felszínén. A kezelés 30 másodperc után felmelegítéssel és a zöld LED fény aktiválásával folytatódik az egészséges ragyogás és a tökéletes puhaság érdekében.

A KOREAI GONDOSKODÁS IHLETTE

Amikor a legjobb bőrápolásról van szó, a világ szeme Korea felé fordul, a K-Beauty epicentrum és arcmaszkok szülőhelye felé. Ezért kértünk segítséget a bőrápolás koreai szakértőitől, és közös együttműködésünkből született meg az aktív UFO arcmaszk. Az ultrafinom mikroszálakból készült Glow Addict maszk a legjobb összetevőket biztosítja számodra.

FŐBB ELŐNYÖK


A gyöngyházkivonat segít a bőr hidratálásában és elősegíti annak regenerálódását. Ennek köszönhetően a bőr ragyogóbb és fiatalabb megjelenésűvé válik.

Az E-vitamin védi a bőrt a káros szabadgyököktől és erősíti a bőr természetes védőgátját.

GLOW ADDICT KEZELÉS

1. Előkészítés
A termoterápia lágyítja és előkészíti a bőrt a maszk összetevőinek maximális felszívódására, míg a zöld LED fény kiegyenlíti a bőr tónusát.

2. Tisztítás
30 másodperc elteltével a szónikus impulzusok aktiválódnak a véráramlás serkentésére és a sejtek megújulásának ösztönzésére.


3.Ragyogó bőr
A termoterápia mélyebbre juttatja a maszk hatóanyagait a bőrben, míg a zöld LED fény javítja az egyenetlen bőrszínt. Az impulzusok és a hő fokozatosan csökkennek, a kúra pedig befejeződik. 


Paraméterek

Tömeg
6 g (0,01 kg) Kész!
Hatás
Hidratáló, Világosító Kész!

Tömeg

Tömeg
6 g (0,01 kg) Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Világosító Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOREO UFO - Glow Addict maszk, 6 csomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO UFO/UFO mini Maska Glow Addict, balení po 6ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO UFO – Aktívna maska Glow Addict, 6 balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO UFO/UFO - Active Glow Addict Mini-Maske, 6 Packungen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO UFO/UFO - Active Glow Addict Mini-Maske, 6 Packungen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ