Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

FOREO UFO/UFO mini - Youth Junkie maszk, 6 db

Termékkatalógus
FOREO UFO/UFO mini - Youth Junkie maszk, 6 db
Arcpakolás -, hidratáló, tápláló és ránctalanító, normál, száraz és érett bőrre - 1 240 648,33 Ft/1 kg
Kód:  FORMA968 Termékszám:  F3968

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO UFO/UFO mini - Youth Junkie maszk, 6 db

KOLLAGÉNES ARCMASZK

Ez a rendkívül gazdag regeneráló komplex mélyen táplálja a bőrt, szilárdabb és simább megjelenést biztosít számára. A maszkot az UFO vagy az UFO mini készülékével együtt történő használatra tervezték, gondoskodik a két perces otthoni bőrápolásról, amely táplálja és kisimítja a bőrt, fiatalabb és üdébb megjelenést biztosít.

Az olaj ereje

A shea vaj, a jojoba és az olívaolaj gazdagítja ezt a koreai formulát, amely mélyen tápláló összetevőkkel ideális a száraz és az érett bőrre. A kollagénben található aminosavak a bőr rugalmasságának és hidratáltságának növelésével élesztik fel a bőr fiatalosságát. Az E-vitamin hatékony védelmet nyújt a szabadgyökök ellen, amelyek felgyorsíthatják az öregedési folyamatot.

Állítsd meg az öregedést

A magas kollagéntartalmú arcmaszk kisimítja a finom ráncokat, segít helyreállítani az érett bőrt, feszesebb és fiatalabb megjelenést kölcsönöz neki. Ez a gazdag koreai formula, amelyet az UFO és az UFO mini aktivál, javítja a rugalmasságot, kisimítja a finom vonalakat és ráncokat és megfiatalítja az arcbőrt. A Youth Junkie maszk a száraz bőrön és az öregedés első jeleit mutató bőrön működik a legjobban.

Védelem az érett és a száraz bőrre

Az első harminc másodperc a bőr előkészítésére szolgál a maszk esszenciájának beszívására a termoterápia és a vörös LED fény révén. A következő lépés a T-Sonic egy perces impulzus, amely erősíti a kollagén és a fibroblasztok termelését a bőr megújulásához. A kezelés 30 másodpercig tartó táplálással végződik, amely elnyomja az öregedés jeleit, míg a hő és a pulzáció fokozatosan gyengül.

A KOREAI GONDOSKODÁS IHLETTE

Amikor a legjobb bőrápolásról van szó, a világ szeme Korea felé fordul, a K-Beauty epicentrum és arcmaszkok szülőhelye felé. Ezért kértünk segítséget a bőrápolás koreai szakértőitől, és közös együttműködésünkből született meg az aktív UFO arcmaszk. Az ultrafinom mikroszálakból készült Youth Junkie maszk a legjobb összetevőket biztosítja számodra.

FŐ ELŐNYÖK


A kollagén és az E-vitamin feszes és szilárd megjelenést biztosít a bőrnek antioxidáns képességével és a szabad gyökök elleni védelmet biztosító tulajdonságával.


A három olajból álló formula megújítja és lágyítja a száraz és érett bőrt, és helyreállítja a hidratációt.

A YOUTH JUNKIE KEZELÉS

1. Előkészítés
A hőterápia és a vörös LED fény kisimítja és előkészíti a bőrt a maszk összetevőinek abszorpciójához.

2. Újjáélesztés
A vörös LED-fény serkenti a kollagéntermelést, míg a termoterápia és a T-Sonic pulzálás segít a maszk szérumának felszívódásában.

3. Táplálás
A hő és a pulzálás fokozatosan csökken, míg a vörös LED fény tovább dolgozik a finom vonalak és ráncok csökkentésén.



Paraméterek

Tömeg
6 g (0,01 kg) Kész!
Bőrtípus
Érett Kész!
Bőrtípus
Normál, Száraz, Érett Kész!
Hatás
Hidratáló, Tápláló, Ránctalanító Kész!

Tömeg

Tömeg
6 g (0,01 kg) Kész!

Specifikáció

Bőrtípus
Érett Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál, Száraz, Érett Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Tápláló, Ránctalanító Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOREO UFO/UFO mini - Youth Junkie maszk, 6 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO UFO/UFO mini Maska Youth Junkie, balení po 6ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO UFO – Aktívna maska Youth Junkie, 6 balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO UFO Youth Junkie Mini-Maske, Packung mit 6 St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO UFO Youth Junkie Mini-Maske, Packung mit 6 St.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ