Shop roku Akvizice ApF HU

Fürdőbombák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Terméktípus
Fürdősó
(1)
Fürdőbomba
(7)
Típus
Uniszex
(2)
Gyerek
(5)
Hatás
Tisztító
(2)
Hidratáló
(4)
Tápláló
(2)
Lágyító
(1)
Relaxáló
(1)
Specifikáció
Vegyszermentes
(1)
Alkoholmentes
(1)
Parabénmentes
(1)
Bio
(1)
Dermo
(1)
Szűrés

A fürdőbomba használata izgalmas és kényeztető módja a forró fürdőzésnek. De tulajdonképpen mi az a fürdőbomba? A fürdőbombák különböző színekben és formákban kaphatók, és a vízbe dobva pezsegnek és habzanak. Miben rejlik a varázsuk?

Tovább

A fürdőbomba nem csak a szemet gyönyörködteti

A fürdőbomba csodálatos, minden érzékszervet kényeztető készítmény, amely a hétköznapi fürdőt mesebeli hellyé varázsolja. A fürdőbombák sokféle formában, színben és illatban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabb típusokat. Ráadásul fürdőbomba készítő szettek is kaphatók, így készíthető fürdőbomba házilag is. Számos fürdőbomba típus kapható, és mindegyik nagyon népszerű, de hogyan is működnek valójában?

  1. A fürdőbombák tömörített száraz összetevőkből állnak, s leggyakrabban szódabikarbónát és citromsavat is tartalmaznak.
  2. Vízzel érintkezve ezek az összetevők reakcióba lépnek, feloldódnak, és pezsegni és habosodni kezdenek.
  3. Az egyéb összetevők, például az illóolajok és a hidratáló anyagok a vízbe oldódnak, és beszívódnak a bőrbe, hidratálva és puhává téve azt.

Milyen hasznos anyagokat tartalmaznak a fürdőbombák?

Az alapanyagokon kívül a fürdőbombák összetételéhez egyéb jótékony hatású anyagokat is adnak. Igen népszerűek az illóolajok, mivel mélyen hidratálnak, regenerálják a testet és stimulálják az elmét. Ezenkívül a fürdőbombák tartalmazhatnak olyan anyagokat, amelyek a szappanhoz vagy tusfürdőhöz hasonlóan tisztítják a bőrt.

  • A fürdőbombák gyakran tartalmaznak például argánolajat, shea- vagy kakaóvajat, eukaliptuszt, mézet, kaktusz- vagy olívaolajat, levendulát, vaníliát vagy rózsaolajat.

Fürdőbomba szett
Barack fürdőbomba

Fürdőbomba
Avokádó fürdőbomba

Fürdőbomba gyerekeknek
Fánk fürdőbomba

Színes fürdőbomba
Csokoládé fürdőbomba

i

A pezsgő fürdőgolyók esetén is fontos a megjelenés

Természetesen pezsgő fürdőgolyó kiválasztásakor is fontosak a külsőségek. A kínálatban számtalan formát, méretet és színt találsz. Minél több színből áll a fürdőgolyó, annál érdekesebb és látványosabb a feloldódási folyamat. A csillogó fürdőgolyók különösen le fognak nyűgözni.

A fürdőbombák jótékony hatásai

Amellett, hogy látványos vízi show-t rendeznek a fürdődben, a fürdőbombák számos pozitív hatást gyakorolhatnak a szervezetre. Választhatsz például hidratáló, regeneráló, lazító vagy nyugtató fürdőbomba változatok közül. Speciális vegán fürdőbomba is vásárolható.

Fürdőbomba gyerekeknek

A fürdőbomba gyerekeknek különösen nagy élményt nyújt. Az oldódási folyamat szinte varázslathoz hasonlatos, és a csodálatos színek és illatok minden érzékszervedet elvarázsolják. Különlegességet nyújtanak a meglepetés fürdőbombák is, amelyek feloldódva felfedik a belsejükben elrejtett játékot. Ne feledd azonban, hogy gyermekek nem használhatnak fürdőbombát felügyelet nélkül.

Az intim fertőzésekre hajlamos nőknek általában nem ajánlott a fürdőbomba használata, mivel felboríthatja a nemi szervek pH-egyensúlyát.

Fürdőbomba házilag

Fürdőbomba házilag is készíthető, méghozzá teljesen természetes alapanyagokból. Előnyei:

  • Teljesen természetes és könnyen beszerezhető alapanyagok
  • Saját ízlés szerint, az általad kedvelt alapanyagokból készítheted
  • Olcsó fürdőbomba, főleg ha több adagot készítesz egyszerre
  • Bőrproblémák, allergia vagy ekcéma esetén sem kell aggódnod az összetevők miatt

A fürdőbomba készítéséhez leggyakrabban használt alapanyagok:

  • Szódabikarbóna
  • Citromsav
  • Kukoricakeményítő
  • Fürdősó
  • Olaj - például kókuszolaj, olivaolaj, kakaóvaj, sheavaj
  • Illóolaj - például gránátalma, piros orchidea, vanília, levendula, menta

De ez még nem minden. Gondolnod kell a fürdőbomba színére és dekoratív megjelenésére is. Ehhez a következők jöhetnek jól:

  • Ételfestékek - Már néhány csepp is intenzív színeket biztosít
  • Csillámkőpor (micapor) - Ételfesték helyett
  • Díszítésnek - szárított virágszirmok, csillámpor

Ha szeretnél többet megtudni a fürdőbomba készítéséről olvasd el Fürdőbomba házilag - Hogyan készítsünk fürdőbombát otthon? című cikkünket.

Ha nincs kedved fürdőbomba készítésével foglalkozni, de szeretnél kedvezőbb áron beszerezni, akkor a legegyszerűbb megoldás a fürdőbomba szett vagy fürdőbomba csomag vásárlása, ahol egyszerre több darabot kapsz némileg kedvezőbb áron. Ha mégsem kívánsz egyszerre több fürdőbombát vásárolni, tekintsd meg olcsó fürdőbombák kínálatunkat, ahol ár szerint rangsoroltuk a termékeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék

Fürdőbombák

A Fürdőbombák kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fürdőbombák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fürdőbombák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fürdőbombák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fürdőbombák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ