A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

GARNIER BIO Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml

Termékkatalógus
GARNIER BIO Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml
5 2 értékelés
Arcápoló olaj - normál és száraz bőrre, hatás: tápláló, bőrnyugtató és ránctalanító, hidratálja és javítja a bőr állapotát - 136 333,33 Ft/1 l
Kód:  KSPL714 Termékszám:  3600542361101 Gyártó honlapja:

GARNIER BIO Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml


GARNIER Bio Hemp Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml arcolaj

A BIO KENDEROLAJ EREJE

A Garnier Bio éjszakai olaj és nappali krém segít a bőrnek felvenni a harcot az olyan tényezőkkel, mint például a levegő szennyezettsége, az időjárás, a stressz vagy az alváshiány. A GARNIER BIO kisimító hatású hidratáló krém kisimítja és táplálja a bőrt. A GARNIER BIO Hemp termékcsalád az első stresszoldó nappali és éjszakai bőrápoló termékcsalád a Garnier BIO márkától. A Garnier éjszakai olaj megnyugtatja és táplálja a bőrt, illetve megszünteti a finom ráncokat.

GARNIER Bio Hemp Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml arcolaj

REGGELI RUTIN A GARNIER BIO HEMP MULTI-REGENERÁLÓ KRÉMMEL

Ápold a bőrödet a kenderolaj és E-vitamin tartalmú összetétel erejével. Legyen az arcápolás a mindennapi rutinod része. A reggeli fázis a bio kenderolajat és E-vitamint tartalmazó multi-regeneráló gélkrémből áll, amely kisimítja és hidratálja a bőrt illetve segít a finom ráncok eltüntetésében. Igazán könnyed géles állaga könnyedén felszívódik. A Garnier Bio arckrém használata könnyű. Vigyél fel egy kis mennyiségű krémet a bőrre napi kétszer körkörös mozdulatokkal. A Garnier Bio kenderolajat tartalmazó nyugtató krém minden bőrtípusra alkalmas, még az érzékeny bőrreis. Kényeztesd a bőrödet minden eddiginél jobban a Garnier bio termékcsaládjával.

GARNIER Bio Hemp Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml arcolaj

AZ ELSŐ KARTONPAPÍRBÓL KÉSZÜLT TUBUS

49%-KAL KEVESEBB MŰANYAGGAL KÉSZÜLT (A GARNIER BIO KLASSZIKUS MŰANYAG TUBUSOZ KÉPEST). A KARTONPAPÍR KÖRNYEZETTUDATOS ÉS EMBERBARÁT ERDŐGAZDÁLKODÁSBÓL SZÁRMAZIK, EMELLETT KÖNNYEBB A ZÁRÁSA IS.

GARNIER Bio Hemp Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml arcolaj

ÉJJELI RELAXÁLÓ RUTIN A BIO HEMP MULTI-REGENERÁLÓ ÉJSZAKAI  OLAJJAL

A Garnier Bio multi-regeneráló éjszakai olaj bio kenderolajjal gondoskodik a bőr megújításáról és relaxálásáról éjszaka. Jótékony hatását a bio kenderolajat és E-vitamint tartalmazó egyedülálló formulájának köszönheti. Csökkenti a fáradt bőr tüneteit azáltal, hogy megnyugtatja és táplálja a bőrt, illetve hogy korrigálja a finomabb ráncokat. Puhább, rugalmasabb és ragyogó megjelenésű bőrt eredményez. A Garnier multi-regeneráló éjszakai olaj alkalmas a feszülő és érzékeny bőrre, ideális a mindennapos használatra, este a megtisztított arcbőrön. A bőröd gyönyörű ésegészséges megjelenésű lesz.

GARNIER Bio Hemp Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml arcolaj


Paraméterek

Bőrtípus
Normál, Száraz Kész!
Hatás
Tápláló, Bőrnyugtató, Ránctalanító Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál, Száraz Kész!

Hatás

Hatás
Tápláló, Bőrnyugtató, Ránctalanító Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER BIO Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Bio Hemp Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER BIO Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ