Shop roku AlzaBoxy Q1

GARNIER Botanic Therapy Coco tápláló pakolás száraz és durva hajra 300 ml

Termékkatalógus
GARNIER Botanic Therapy Coco tápláló pakolás száraz és durva hajra 300 ml
Hajpakolás - nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas, kiöblítendő, sérült hajra, űrtartalma 300ml, hatás: hidratáló hatás - 7 633,33 Ft/1 l
Kód:  VLS1071 Termékszám:  3600542194099 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Botanic Therapy Coco tápláló pakolás száraz és durva hajra 300 ml Megszűnt

GARNIER Botanic Therapy Coco tápláló pakolás száraz és durva hajra 300 ml



A legjobb természetes összetevőkért folytatott, sok éves kutatás után a Garnier bemutatja új hajápoló termékvonalát - a Botanic Therapy-t. A termékcsaládot a botanika ihlette, az egyik legrégibb természettudomány, amely a különféle növényfajokkal foglalkozik.

A termékcsaládba tartozó termékek speciálisan válogatott aktív természetes összetevőket, tápláló olajokat és növényi, virág-, valamint gyümölcskivonatokat tartalmaznak, amelyeket úgy alkottak meg, hogy megőrizzék jótékony hatásukat. Ennek köszönhetően 7 egyedülálló recept jött létre a Botanic Therapy termékcsaládon belül.


Ricinusolaj és mandula a gyenge, hullásra hajlamos hajra

A ricinusolaj erősítő hatásáról ismert. Behatol a hajszálakba és belülről erősíti azokat. A mandula a haj táplálásáért felel. Hajad napról-napra vastagabbá, sűrűbb tapintásúvá és egészségesebb megjelenésűvé válik.


Méz és propolisz nagyon sérült hajra

A méz tápanyagokban és vitaminokban gazdag, továbbá rugalmasságot és puhaságot kölcsönöz a hajnak. A propolisz védi a hajat a hajtövektől egészen a hajvégekig. A haj táplálttá, védetté és láthatóan gyönyörűvé válik.


Olívaolaj száraz és sérült hajra

Az olívaolaj intenzíven táplálja a hajszálakat, regenerálja és puhává teszi a hajat a gyökerektől a hajvégekig. A haj táplálttá, puhábbá és lágy tapintásúvá válik.


Áfonya és argánolaj festett és szőkített hajra

Az áfonya rendkívül gazdag C-vitaminban, a belőle nyert kivonat pedig védi a hajat, miközben gyönyörű és ragyogó színű megjelenést kölcsönöz. Az argánolaj az esszenciális zsírsavak és az E-vitamin segítségével táplálja és regenerálja a hajat. A haj ragyogóvá, puhává és egészségessé válik.


Argánolaj és kamélia kivonat normál és száraz hajra

Az argánolaj gazdag esszenciális zsírsavakban és E-vitaminban, ezek segítségével táplálja és regenerálja a hajat. A kamélia kivonat egy ritka, gyorsan beszívódó olaj védelmező tulajdonságokkal, amely fényt és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak. A haj táplálttá, fényessé és puha tapintásúvá válik.


Zöld tea és eukaliptusz gyorsan zsírosodó hajra

A zöld tea erősíti és felfrissíti a hajat. Az eukaliptusz regeneráló hatással bír. A citrus és az aromás olaj szintén frissítő hatással bír. A haj felfrissül, és azonnal élettel telivé és gyönyörűvé válik.


Kókusztej és makadámiaolaj száraz és durva hajra

A Botanic Therapy Coco & Macadamia termékeket kókusztejjel és makadámiaolajjal gazdagították, amely intenzíven táplálja és ragyogóan fényessé varázsolja a száraz és durva hajat.




Paraméterek

Termék típusa
Maszk Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Hatás
Hidratáló hatás Kész!
Haj típusa
Sérült Kész!
Űrtartalom
300 ml Kész!

Típus

Termék típusa
Maszk Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Sérült Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
300 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Típus

Típus
Maszk Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló hatás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER Botanic Therapy Coco tápláló pakolás száraz és durva hajra 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Botanic Therapy Coco milk & Macadamia Mask 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garnier Botanic Therapy Coco vyživujúca maska pre suché a hrubé vlasy 300 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ