Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box

Termékkatalógus
GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box
5 5 értékelés
Hajápoló szett - a haj erősítésére és revitalizálására, gyömbérrel és mézzel gazdagítva, a készlet tartalma: sampon 400 ml, maszk 300 ml
Kód:  KSDS1446 Termékszám:  8592807431672 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box

A GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box ideális ajándék minden nő számára. A GARNIER Botanic Therapy Ginger hajápoló szettel te is élvezheted az erős, fényes és szép hajat. A termékeket gyömbérkivonattal és mézzel dúsítják. Ellátják a hajat a szükséges tápanyagokkal, hidratálják és erősítik a hajszálakat. Ráadásul a csípős gyömbér izgalmas illata egész nap elkísér, és teljesen elvarázsol. A Botanic Therapy szettben egy sampont és egy hajmaszkot találsz. A termékek 100%-ban vegánok, nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, és nem tesztelik őket állatokon. Az ajándékkészlet kiváló meglepetés lehet. A dobozra egy címke van nyomtatva, amelyre ráírhatod az ajándékozott és az ajándékozó nevét. 

A GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Az ajándékcsomag egy sampont és egy hajmaszkot tartalmaz a GARNIER Botanic Therapy Ginger termékcsaládból
  • A termékek erőt és fényt adnak a hajnak
  • A GARNIER Botanic Therapy Ginger szett fényessé varázsolja, újjáéleszti és helyreállítja a hajat
  • A bio gyömbér és a méz intenzíven hidratálja és regenerálja a hajat teljes hosszában
  • Az összetevők 98%-ban természetesek
  • 100%-ban vegán - nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, nem tesztelték állatokon
  • A készlet kiváló meglepetés lehet

GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery sampon, 400 ml

Adj új lendületet a hajadnak a Garnier Botanic Therapy revitalizáló samponnal, bio gyömbérrel és mézzel. A 98%-ban természetes eredetű, gazdag formula intenzíven hidratálja és regenerálja a hajat teljes hosszában. A sampon visszaállítja a haj természetes, egészséges megjelenését, és selymesen puhává varázsolja a hajszálakat. Élvezd az egészséges, élettel teli hajat a Garnier Botanic Therapy Ginger Recovery samponnal. 

GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery hajmaszk, 300 ml

Élvezd a hajad ápolását a Garnier Botanic Therapy revitalizáló maszkjával, bio gyömbérrel és mézzel. A maszk intenzíven hidratálja és regenerálja a hajat teljes hosszában. A Botanic Therapy Ginger pakolás ragyogóvá és élettelivé teszi a hajat, és helyreállítja a hajszálakat. Visszaállítja a haj természetes, egészséges megjelenését, és selymesen puhává és illatossá teszi frizurád. 


Összetétel

A sampon összetétele:
Aqua, Nátrium-lauret-szulfát, Kókusz-betain, Glicerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Zingiber Officinale gyökérkivonat / gyömbérgyökér kivonat, Mel/Honey, Ppg-5-Ceteth-20, Peg-55 propilénglikol-oleát, Dikaprilil-éter, Szorbit, nátrium-klorid, nátrium-hidroxid, propilénglikol, hidroxipropil-guarhidroxipropiltrimónium-klorid, citromsav, oleil-alkohol, polyquaternium-7, tokoferol, szorbinsav, nátrium-benzoát, Ci 14700 / piros 4, karamell, Eugenol, Kumarin, Limonene, Parfüm.

Maszk összetétele:
Aqua/Víz, Cetearil-alkohol, Glicerin, Isopropyl Myristate, Sztearamidopropil-dimetil-amin, Glicin szójaolaj / szójaolaj, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Zingiber Officinale gyökérkivonat / gyömbérgyökér kivonat, Helianthus Annuus magolaj / napraforgómagolaj, Mel/Honey, Királyi zselé, Szorbit, Kókusz-kaprilát/kaparát, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Citromsav, Borkősav, Cetilészterek, Kálium-szorbát, Nátrium benzoát, Szalicilsav, Karamell, Eugenol, Kumarin, Limonene, Parfüm/illatanyag (F. i. l. C241497/1).

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ