Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Shop roku

GARNIER Fructis Aloe Hair Food 390 ml

Termékkatalógus
GARNIER Fructis Aloe Hair Food 390 ml
4,7 16 értékelés
Hajpakolás - nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas, parabénmentes, szilikonmentes és természetes olaj tartalmú, kiöblítendő, minden hajtípusra és száraz hajra, űrtartalma 390ml, hatás: hidratáló - 7 410,26 Ft/1 l
Változat
Kód:  VLS1042 Termékszám:  3600542226448 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Fructis Aloe Hair Food 390 ml

GARNIER Fructis

Ints búcsút a száraz és rakoncátlan tincseknek egyszer s mindenkorra a GARNIER Fructis Aloe Hair Food hajmaszkkal. Az aloe verával és növényi olajokkal dúsított Garnier Hair Food hajmaszk normál és száraz hajon egyaránt használható, hatékonyan és kíméletesen ápolja a száraz hajat, visszaállítja az eredeti vitalitását és puhaságát. A GARNIER Fructis Aloe hajmaszk 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz és teljesen mentes a parabénektől, szilikontól és mesterséges színezékektől. A Hair Food hajmaszkkal megtapasztalhatod az aloe vera erejét, amely puhává és könnyen kezelhetővé teszi a hajad.



Univerzális felhasználás

  1. Kondicionáló: Vigyél fel kis mennyiségű terméket a nedves haj teljes hosszára sampon használata után, majd öblítsd ki.
  2. Hajmaszk: Amennyiben a hajadnak jelentősebb ápolásra van szüksége, úgy vidd fel a maszkot a haj teljes hosszára, hagyd hatni 3 percig, majd öblítsd ki.
  3. Öblítést nem igénylő kezelés: Az öblítést nem igénylő ápoláshoz vigyél fel kis mennyiséget a nedves hajvégekre és hagyd hatni.

Intenzív hidratálás normál és száraz hajra

Próbáld ki a Hair Food termékcsalád legújabb tagjait és gondoskodj a hajad gazdag táplálásáról és regenerálásáról. A természetes aloe vera kivonattal és különféle növényi olajok keverékével gazdagított hajápoló maszk új életerővel tölti fel a hajad, helyreállítja a hajvégeket és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak.

GARNIER Fructis Aloe Hair Food


GARNIER Fructis Banana Hair Food

Mélyreható táplálás száraz hajra

A tápláló banános hajmaszk helyreállítja a száraz hajat és lenyűgöz finom illatával, amelyet a banán, a citrus, az ízletes ananász és a csábító vanília egyvelege alkot.


Még intenzívebb hidratálás a sima és fényes hajért

A csillogóbb és még hidratáltabb haj érdekében a hajmaszk összetételét makadámiaolajjal dúsították. Garantáltan felébreszti az érzékeket a diófélék csábító illata, amelyet virágos és gyümölcsös jegyek egészítenek ki.

GARNIER Fructis Banana Hair Food


GARNIER Fructis Banana Hair Food

Ragyogóan fényes festett haj

A goji kivonat életet lehel a festett hajba, valamint páratlan ragyogást és vitalitást kölcsönöz neki. A hajmaszk lélegzetelállító állagát a virágok érzéki illata és a goji lágy érintése teszi tökéletessé.


Gyengéd regenerálás a sérült hajnak

A revitalizáló és regeneráló hatásáról ismert papaya kivonat puha, rugalmas és csillogóan fényes hajat kölcsönöz. Kezeli a töredezett hajvégeket, a fehér bazsarózsa és a lótusz illatkombinációjának pedig csak kevesen tudnak ellenállni.

GARNIER Fructis Papaya Hair Food


GARNIER Fructis

A Garnier Fructis hajmaszkok előnyei

  • 98%-ban természetes összetevőkből
  • 95% -ban biológiailag lebomló összetétel
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket vagy mesterséges színezékeket
  • Vegánok számára is alkalmas
GARNIER Fructis


Összetétel:
Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, isopropyl myristate, stearamidopropyl dimethylamine, carica papaya fruit extract / papaya fruit extract, phyllanthus emblica fruit extract, glycine soja oil / soybean oil, sodium hydroxide, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, coco-caprylate/caprate, cocosnucifera oil / coconut oil, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, citric acid, tartaric acid, cetyl esters potassium sorbate, salicylic acid, caramel, linalool, geraniol, limonene, parfum / fragrance, f.i.l. c212871/1.


Összetétel

1199955 B - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - CETEARYL ALKOHOL - GLICERIN - IZOPROPIL- MIRISZTÁT - SZTEARAMIDOPROPIL-DIMETILAMIN - GLYCINE SOJA OLAJ / SZÓJAOLAJ - ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ - HELIANTHUS ANNUUS MAGOLAJ / NAPRAFORGÓMAGOLAJ - VITIS VINIFERA GYÜMÖLCS KIVONAT / SZŐLŐ GYÜMÖLCS KIVONAT - COCOS NUCIFERA OLAJ / KÓKUSZDIÓ OLAJ - NÁTRIUM-HIDROXID - COCO-CAPRYLATE/CAPRATE - HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE - CAPRYLYL GLYCOL - CITROMSAV - BORKŐSAV - CETIL-ÉSZTER - KÁLIUM-SZORBÁT - NÁTRIUM-BENZOÁT - SZALICILSAV - LINALOOL - GERANIOL - CITRONELLOL - BENZIL-ALKOHOL - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. L. C229471/1).

Paraméterek

Termék típusa
Maszk Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Összetétel jellemző
Parabénmentes, Szilikonmentes, Természetes olaj tartalmú Kész!
Hatás
Hidratáló hatás Kész!
Haj típusa
Minden hajtípusra, Száraz Kész!

Típus

Termék típusa
Maszk Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Parabénmentes, Szilikonmentes, Természetes olaj tartalmú Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Minden hajtípusra, Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
390 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Típus

Típus
Maszk Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló hatás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER Fructis Aloe Hair Food 390 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Fructis Hair Food Aloe Vera maska na vlasy 390 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER Fructis Aloe Hair Food 390 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ