A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

GARNIER Fructis Set

Termékkatalógus
GARNIER Fructis Set
5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalom: helyreállító sampon 250 ml, helyreállító maszk 390 ml
Kód:  VBAL562 Termékszám:  8592807327807 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Fructis Set

A GARNIER Fructis Set ajándékkészlet visszaállítja a sérült haj egészségét és vitalitását. A készlet tartalmaz egy hajerősítő sampont és egy regeneráló hajmaszkot. A Fructis Goodbye Damage Shampoo sampon kiváló összetétellel büszkélkedhet, amelynek fő alkotóelemei az amla regeneráló olaj és a Keraphyll különleges hatóanyag. Ez utóbbi egy olyan gyümölcskoncentrátum, amely a hajszálak mélyére hatol és helyreállítja a sérült részeket. Ugyanilyen hatással bír a haj felszínén is, ahol kisimítja a hajszálakat és visszaadja azok fényét. A Garnier Fructis Papaya Hair Food hajmaszk nélkülözhetetlen a sérült haj ápolásában. Tökéletes regenerálást nyújt és visszaadja a haj egészségét és szépségét. Nem utolsó szempont az sem, hogy csodálatosan jó illatú, amelyet a papaya, a fehér bazsarózsa és a lótusz kombinációjának köszönhet.

A GARNIER Fructis Set ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A Garnier Fructis ajándékszettet a sérült haj ápolására fejlesztették ki
  • A készlet egy erősítő samponból és regeneráló hajmaszkból áll
  • A sampon erősíti és regenerálja a hajat, helyreállítja a haj sérült részeit
  • Meggyógyítja a hajszálak felületét, fényt ad nekik, helyreállítja a töredezett hajvégeket
  • Sampon amla regeneráló olajjal és Keraphyll gyümölcskoncentrátummal
  • A hajmaszk javítja a haj szerkezetét, regenerálja a hajat teljes hosszában
  • Helyreállítja a haj szerkezetét, gyönyörű gyümölcsös-virágos aromát biztosít
  • A Garnier kozmetikumok parabének, szilikonok és mesterséges színezékek nélkül készültek

Ints búcsút a sérült hajnak a Garnier Fructis Goodbye Damage samponnal

A túlzott napozásnak vagy gyakori hajfestésnek kitett súlyosan igénybe vett és sérült haj már a múlté. Már a töredezett hajvégek sem jelentenek problémát, erősítsd meg a hajadat a Garnier Fructis Goodbye Damage sampon segítségével. Segíts a hajadnak a regenerálódásban, élvezd ki te is az egészséges, erős és csodaszép hajkoronát. Biztosítsd a hajadnak azokat a tápanyagokat, amelyre szüksége van, pontosabban regeneráld külsőleg és belsőleg is - a Keraphyll és az amla olaj kivonatok segítségével. Ezek ugyanis meggyógyítják a hajadat és az egy év alatt kialakult sérüléseket egy hét használat után visszaállítják. Az aktív gyümölcskoncentrátum belülről teszi rendbe a hajszálakat, miközben védelmet nyújt a haj külsejének és ragyogást kölcsönöz a hajnak. A végeredmény pedig az erős, töredezett hajvégek nélküli haj. Ints búcsút a sérült hajnak - Goodbye, damage!

Hatóanyagok:
Keraphyll - gyümölcskoncentrátum, regenerálja a sérült hajszálakat
Amla olaj - helyrehozza a haj sérült részeit, intenzíven táplálja a hajat

A felhasználás módja:
Vidd fel a sampont a nedves hajra, gyengéden masszírozd be, amíg nem képződik hab. Ezután alaposan öblítsd le vízzel.

Hajtípus:
Sérült hajra

Összetétel:
Voda, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauryl sulfate, Glycol distearate, Sodium chloride, Amodimethicone, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Niacinamide, Saccharum officinarum extract / sugar cane extract, Sodium benzoate, Hydrolyzed vegetable protein, PG-propyl silanetriol, Sodium hydroxide, PPG-5-ceteth-20, Tridiceth-6, Salycylic acid, Limonene, Camellia sinensis leaf extract, Linalool, Benzylsalicylate, Benzyl alcohol, Pyrus malus extract / apple fruit extract, Carbomer, Pyridoxine HCl, Citric acid, Cetrimonium chloride, Butylphenyl methylpropional, Citrus medica limonum peel extract / lemon peel extract, Hexyl cinnamal, Phyllanthus emblica fruit extract, Parfum / fragrance

A Garnier Hair Food hajmaszk segítségével újjáéled a hajad

Vess véget a sérült hajszálaknak egyszer s mindenkorra a GARNIER Fructis Papaya Hair Food hajmaszk segítségével. A papayaval és növényi olajokkal dúsított Garnier Hair Food hajmaszk eredményesen és gyengéden ápolja a sérült hajat és állítja vissza annak eredeti vitalitását. A GARNIER Fructis Papaya hajmaszk 98%-ban természetes összetevőkből készült és teljesen mentes a parabénektől, szilikontól és mesterséges színezékektől. A Hair Food hajmaszk garantáltan megmutatja neked a papaya erejét, hiszen segítségével visszanyerheted a hajad elvesztett puhaságát és simaságát.

Hatóanyagok:
Papaya kivonat - revitalizáló és regeneráló hatással bír, puhaságot, rugalmasságot és ragyogó fényt nyújt a hajnak, megbirkózik a töredezett hajvégekkel, a lótusz és a fehér bazsarózsa kombinációjának köszönhetően csodálatos illatú

Felhasználási mód - alább:
1. Kondicionálóként - vigyél fel egy kis mennyiségű terméket a nedves hajra samponozás után a haj egész hosszára, majd öblítsd ki.
2. Maszkként - amennyiben nagyobb hidratálása van szükséged, vigyél fel egy kis mennyiségű hajmaszkot a haj egész hosszára, hagyd 3 percig hatni, majd öblítsd ki a hajból.
3. Öblítést nem igénylő ápolás - a kiöblítést nem igénylő hajápolás érdekében vigyél fel egy kis mennyiségű terméket a hajvégekre és hagyd hatni.

Hajtípus:
Sérült hajra

Összetétel:
Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, isopropyl myristate, stearamidopropyl dimethylamine, carica papaya fruit extract / papaya fruit extract, phyllanthus emblica fruit extract, glycine soja oil / soybean oil, sodium hydroxide, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, coco-caprylate/caprate, cocos nucifera oil / coconut oil, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, caprylic/capric triglyceride, caprylylglycol, citric acid, tartaric acid, cetyl esters potassium sorbate, salicylic acid, caramel, linalool, geraniol, limonene, parfum / fragrance, f.i.l. c212871/1

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Garnier Fructis Goodbye Damage (250 ml) sampon
1 × Garnier Fructis Papaya Hair Food (390 ml) hajmaszk


Paraméterek

Használat
Nőknek Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER Fructis Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Fructis Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER Fructis Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ