Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

GILETTE Fusion5 szett

Termékkatalógus
GILETTE Fusion5 szett
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: borotva, Sensitive borotválkozó gél
Kód:  VBAL447 Termékszám:  7702018508488 Gyártó honlapja:

GILETTE Fusion5 szett

A GILETTE Fusion5 ajándékkészletnek mindenkinek örülni fog, aki gondoskodik önmagáról és odafigyel megjelenésére. A szett borotvát és borotválkozó gélt tartalmaz. A Gillette Fusion5 férfi borotva kiválóan alkalmas a gyors és kényelmes borotválkozáshoz. A tökéletesen sima bőrt öt penge biztosítja súrlódást csökkentő bevonattal. A borotvafej hátulján lévő igazító pengének köszönhetően a szakáll könnyen vágható és még nehezen hozzáférhető helyeken is elérhető. Kiemelkedő tulajdonsága a hidratáló szalag, amelynek elhalványulása jelzi, hogy a borotvát ki kell cserélni.

A GILETTE Fusion5 készlet főbb jellemzői

  • GILETTE Fusion5 készlet a kényelmes borotválkozáshoz
  • A Gillette Fusion5 férfi borotva a tökéletesen sima bőrért
  • Öt súrlódást csökkentő pengével rendelkezik
  • Az igazító pengének köszönhetően még nehezen hozzáférhető helyeket is elérhetet
  • A hidratáló szalag elhalványul, ha a borotvát ki kell cseréni
  • Gillette Fusion5 Ultra Sensitive férfi borotválkozó gél az érzékeny bőrre
  • A mellékelt Ultra Comfort komplex nyugtatja és védi az irritációtól

Gillette Fusion5 Ultra Sensitive férfi borotválkó gél

A Gillette Fusion5 Ultra Sensitive férfi borotválkozó gél gondoskodik a férfiak érzékeny bőréről. Ultra Comfort komplexet tartalmaz, amely megnyugtatja, lehűti abőrt és megóvja a borotválkozás során fellépő irritációtól. Kényelmet és gyengéd érzést biztosít. A sima borotválkozás érdekében könnyebbé teszi a borotva- vagy borotvapengék bőrön való csúsztatását. A termék alkalmas érzékeny bőrre.

A csomag tartalma:

  • Férfi borotva Gillette Fusion5
  • Gillette Fusion5 ultraérzékeny borotválkozási gél

Borotva és penge összetétele:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, szilícium-dioxid, tokoferil-acetát, pentaeritritil-tetra-Di-T-butil-hidroxi-hidrokinnamát, trisz (Di-TButil) -foszfit, aloe barbadensis levéllé, BHT, Vitis Vinifera (szőlő) mag olaj Persea Gratissima (avokádó) (eredeti olaj), glikol

Borotválkozó gél összetétele:
Aqua, palmitinsav, trietanol-amin, izopentán, gliceril-oleát, sztearinsav, glicerin, izobután, szorbit, parfüm, hidroxi-etil-cellulóz. PEG-90M, Menthon. PEG-23M, misztikus sav, Linalool, BHT. Limonén, laurinsav, gliceril-akrilát / akrilsav kopolimer, propilénglikol. Szilícium-dioxid, PVM / MA kopolimer, Aloe Barbadensis levéllé, metil-parabén, lecitin, tokoferol, aszkorbil-palmitát, propil-parabén, hidrogénezett pálma-glicerid-citrát. CI 42053. CI 42090


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Fusion5 Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GILETTE Fusion5 Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ