A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Gillette Fusion Proshield + 4 db borotvabetét

Termékkatalógus
Gillette Fusion Proshield + 4 db borotvabetét
4,8 75 értékelés
Borotva - Gillette Fusion ProShield sorozat, 5 pengés
Kód:  HOL189 Termékszám:  7702018556311 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gillette Fusion Proshield + 4 db borotvabetét

 

A Gillette Fusion Proshield férfi borotva a pengék előtt és mögött egy-egy speciális krémezőcsíkkal vanna ellátva, amelyek  borotválkozás közben védik a bőrt az irritációtól. Az öt darab precíziós borotvapenge lenyűgöző kényelmet és hatékonyságot biztosít. Hála a legvékonyabb és legfinomabb Gillette pengéknek (az első 4 penge, ugyanaz, mint a ProGlide-nál), a Proshield kevésbé okoz húzó érzést és kevésbé tépi a szakállat (a Fusion széria többi tagjához képest). A borotva hátsó oldalán lévő nyíró penge lehetővé teszi az érzékenyebb részek – például az orr alatti terület precízkezelését. A Proshield a FlexBall technológiának köszönhetően követi az arc kontúrját és  minden szakállal tökéletesen megbirkózik. Egy borotvafej akár egy hónapig is nagyszerűen teljesít. Minden cserélhető Fusion borotvafej használható bármelyik Fusion Proshield markolattal.


le
A Gillette legfejlettebb borotvája

A legfejlettebb Gillette borotva

A Gillette Fusion ProShield borotvafej a ProShield krémezőcsík segítségével védi a bőrt, amely a pengék előtt és mögött is megtalálható. Ez a csík védőréteggel látja el a bőrt, amely megakadályozza a bőrirritációt.
A ProShield markolat és a FlexBall technológia kombinációja garantálja a borotva maximális érintkezését az arc vonalával, így valóban minden szőrszálat elér.

Vypnuto
Nagyszerű végeredmény a ProShield markolattal

Nagyszerű végeredmény a ProShield markolattal

A Gillette Fusion ProShield borotvafejek minden Fusion és Fusion ProGlide markolattal kompatibilisek, így a ProShield borotvafejeket használhatod a már meglévő markolatoddal. A legjobb eredményt a Gillette Fusion markolattal érheted el.

Vypnuto
Tripla védelem borotválkozás közben

Tripla védelem borotválkozás közben

A borotvafejek tripla védelemmel ellátottak, védik a borotvafejet, valamint két krémezőcsíkkal segítik a borotvahab eloszlatását az arcon, így a Gillette Fusion 2in1 ápolja a bőrt is. A Gillette markolattal kombinálva gyengéd és alapos borotválkozás érhető el, az első mozdulattól az utolsóig, így biztosítva a tökéletesen borotvált arc különleges érzését.


A Gillette Fusion ProShieldről röviden


Vypnuto
Krémezőcsík a bőr védelmére

Krémezőcsík a bőr védelmére

A Gillette Fusion ProShield borotvafej az első, amely két krémezőcsíkkal rendelkezik, a pengék előtt és után is, amely minden mozdulat után hidratálja a bőrt és védi az irritációtól. Az erős hidratálásnak köszönhetően a borotva nagyon könnyen siklik a bőrön, így  borotválkozás közben biztos lehetsz benne, hogy bőröd maximális védelmet kap.

A FlexBall technológiával a borotva követi az arc vonalát

A borotvafej  a FlexBall technológiának köszönhetően előre és hátra, egyik oldalról a másikra forgatható, így követiaz arc kontúrját és biztosítja a legjobb Gillette borotválkozást.  Az ergonomikus markolat hosszanti csíkokkal rendelkezik, így nem csúszik el véletlenül, és nem tartja meg a vizet. Az eredmény alaposabb borotválkozás, kevesebb kihagyott szőrszállal.

Vypnuto
A FlexBall technológiával a borotva követi az arc vonalát

Vypnuto
Kényelemre koncentrált tervezés

Kényelemre koncentrált tervezés

A Fusion ProShield borotvafejek az öt legvékonyabb és legsimább Gillette pengével* felszereltek, melyek kevésbé húzzák a szőrszálakat, így hihetetlenül kényelmes borotválkozást biztosítanak. Másik előnye a ProShield borotvafejeknek, hogy segítenek a hosszabb szakáll borotválásában is, emellett könnyen tisztíthatóak és öblíthetők.

Optimális pontosság és hatékonyság

A Gillette Fusion ProShield borotvafejek penge elrendezése speciálisan tervezett, a borotva hátoldalán kialakításra került egy precíziós penge, amely segít fenntartani az optimális távolságot az egyes pengék között a nagyobb kényelemért.

Vypnuto
Optimális pontosság és hatékonyság


Tippek a precízebb borotválkozás érdekében


Hideg vagy meleg vizet használj a jobb végeredmény eléréséhez?
A meleg víz jobban hidratálja a szakállat. A meleg vízzel benedvesített szakáll sokkal lágyabb és egyenesebb lesz, ezért közel 70%-kal könnyebb a borotválása.
Hogyan lehet elkerülni a borotválkozás utáni égető érzést?
Ha a bőr nincs megfelelően előkészítve, vagy tompa élű borotvát használsz, akkor több, mint valószínű, hogy borotválkozás után égni fog a bőrfelszín. Először is tehát áztasd a szakálladat három percig meleg vízzel, majd használj nagy mennyiségű borotvazselét. Ha első pillantásra úgy tűnik, hogy a borotvapengék életlenek, vagy ha a borotválkozás kellemetlenül feszíti a bőrt, akkor érdemes cserélni a borotvafejet.
Tömöttebbé, vastagabbá válik a szakáll borotválkozás után? ?
A Gillette vállalat kutatói elsősorban azt vizsgálják, hogy milyen hatással van a borotválkozás a szakáll és a szőrszálak növekedésére, textúrájára és színére, mind a férfiak, mind a nők esetében. Ezek a vizsgálatok kimutatták, hogy a borotválás nem növeli a szőrmennyiséget, illetve a szőr textúrájára és színére sincs hatással. Bár a borotválkozás megváltoztatja az egyes szőrszálak tetejének alakját, amely kezdetben a szőrszálak megerősödésének érzetét idézheti elő. Azonban, ha hagyod, hogy a szakáll teljes egészében visszanőjjön, akkor visszatér az eredeti állapotába.
Milyen irányba érdemes borotválni a szőrszálakat a legjobb eredmény elérése érdekében?
A férfiaknak jellemzően különböző irányokban nő a szakálluk. Először könnyedén borotváld a szakállat, finom mozdulatokkal a növekedés irányában. Ha alaposabb borotválkozásra van szükséged, a szőr növekedésével ellentétesen is végezd el a műveletet.
Hogyan kerüljük el a horzsolásokat és vágásokat, különösen az ajak feletti részen?
Az ajkak feletti terület borotválása a legtöbb férfi számára igazi kihívást jelent. A horzsolások és vágások elkerülése érdekében, legutolsóként borotváld meg ezt a területet. Tegyél rá nagy mennyiségű borotvazselét és várd meg, amíg a szőrzet ezen a területen annyit szív fel belőle, amennyit csak lehetséges. Ne fejts ki borotválkozás közben túl nagy nyomást a borotvafejre. A Gillette Fusion ProGlide borotva igazán hasznos eszköz ennek a területnek precíz borotválásához, a speciális kialakítású pengék megkönnyítik a procedúrát.
Nem baj, hogy a barátnőm kölcsönvette a borotvámat?
A higiéniai követelmények és a maximális hatékonyság szempontjából nem a legjobb ötlet egy borotván osztozni a partnereddel. A nők sokkal nagyobb felületen használják a borotvát testszőrzetük eltűntetéséhez, ezért valószínű, hogy a borotva néhány használat után eltompul, ami növeli annak esélyét, hogy a bőrön horzsolásokat és vágásokat fog okozni az eszköz. Kérd meg a barátnődet, hogy próbáljon ki kifejezetten nők számára kialakított borotvát, például a Gillette Venus Embracet.

Paraméterek

Darabszám
1 db Kész!
Pengék száma
5 Kész!
Sorozat szerint
Gillette Fusion ProShield Kész!

Darabszám

Darabszám
1 db Kész!

Pengék száma

Pengék száma
5 Kész!

Sorozat szerint

Sorozat szerint
Gillette Fusion ProShield Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gillette Fusion Proshield + 4 db borotvabetét Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Fusion Proshield + hlavice 4 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GILLETTE Fusion Proshield + hlavica 4 ks.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ