Shop roku 30 dnů na vrácení

GILLETTE Mach3 Turbo Set + OLD SPICE

Termékkatalógus
GILLETTE Mach3 Turbo Set + OLD SPICE
4,7 8 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Borotva, borotvafej, borotvahab és tusfürdő
Kód:  VBAL457 Termékszám:  7702018577262 Gyártó honlapja:
GILLETTE Mach3 Turbo Set + OLD SPICE Megszűnt

GILLETTE Mach3 Turbo Set + OLD SPICE

Ajándékkészlet A GILETTE Mach3 Turbo szett ajándékkészlet mindenkinek örömet okoz, aki odafigyel magára és a megjelenésére. Tartalmaz borotvát, borotválkozó gélt és tusfürdőt. A Gillette Mach3 Turbo Red red férfi borotva kiválóan alkalmas a gyors és kényelmes borotválkozásra. A tökéletesen sima bőrt a három penge biztosítja, amelyek hosszabb ideig élesek maradnak. A hidratáló szalag lehetővé teszi a pengének a tökéletes csúszást a bőrön, ezáltal védi az irritációtól. Nagy előnye a SkinGuard védő mikrolamellák jelenléte is, amelyek felkészítik a bőrt és előkészítik a szakállat a borotválkozáshoz. A borotva a prémium tökéletesen kiegyensúlyozott fogantyúnak köszönhetően köszönhetően könnyen tartható a kézben, nem csúszkál.

A GILETTE Mach3 Turbo szett főbb jellemzői

  • GILETTE Mach3 Turbo szett a kényelmes borotválkozáshoz
  • Gillette Mach3 Turbo Red férfi borotva a tökéletesen sima bőrért
  • Három éles pengével van felszerelve
  • A hidratáló szalag lehetővé teszi a pengék tökéletes csúszását a bőrön
  • A SkinGuard védő mikrolamellái előkészítik a szakállat a borotválkozáshoz
  • Gillette Series Sensitive borotválkozó gél nyugató aloe verával
  • Védi az érzékeny bőrt az irritációtól, bőrpírtól és a feszüléstől
  • Old Spice Original férfi tusfürdő a tapasztalt férfiak eredeti illatával
  • Finoman tisztít, hidratálja és frissíti a bőrt

Minőségi gondozás az érzékeny bőr számára a Gillette Series sensitive férfi borotválkozó géljével

A Gillette Series Sensitive férfi borotválkozó gél 200 ml gondoskodik a férfiak érzékeny bőréről. A hatékony Triple Protection formula megvédi a bőrt az irritációtól, bőrpírtól és a feszüléstől. Aloe vera-val dúsított, amely borotválkozás közben megnyugtatja és hűti a bőrt. A gél kényelmet nyújt a bőrnek, megnyugtatja és puhítja. Három hatékony hidratáló szer megkönnyíti a borotva csúszását a bőrön a sima borotválkozás érdekében. Alkalmas érzékeny bőrre.

A Old Spice Original tusfürdő eredeti férfias illata vonzóvá tesz

A 250 ml Old Spice Original tusfürdő vonz az eredeti illatával, amely a férfiak hosszú generációja óta népszerű . Évtizedek óta gondoskodik a férfi bőrről, óvatosan tisztítja és eltávolítja a szennyeződéseket. Biztosítja a szükséges hidratálást és bőr táplálását, és tökéletesen tisztává, bársonyosan puhává és rugalmassá varázsolja. Frissítő habja kellemes frissesség érzését kelti. A termék alkalmas minden bőrtípusra.

Csomag tartalma:

  • Mach3 Turbo Red férfi borotva
  • Gillette Series Sensitive 200 ml borotválkozó gél
  • Old Spice Original 250 ml-es tusfürdő

Borotva és penge összetétele:
PEG-180M, PEG-100, szilícium-dioxid, pentaeritritil-tetra-di-t-butil-hidroxi-hidroxi-ninnát, trisz (di-t-butil) -foszfit, BHT,

Borotválkozási gél összetétele:
Aqua, palmitinsav, trietanol-amin, izopentán, gliceril-oleát, sztearinsav, izobután, szorbit, hidroxi-etil-cellulóz, parfüm, mirisztinsav, laurinsav, PEG-90M, PEG-23M, propilénglikol, Aloe Barbadensis-levél, Aloe Barbadensis Leaf , Linalool, CI 42090

A tusfürdő összetétele:
Aqua, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-klorid, nátrium-lauril-szulfát, kámamidopropil-betain, nátrium-citrát, parfüm, linalool, nátrium-benzoát, limonén, nátrium-xilolszulfonát, citromsav, dinátrium-EDTA, eugenol, geraniol, citromellol, Cl 42090, Klorid, metil-izotiazolinon


Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Mach3 Turbo Set + OLD SPICE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GILETTE Mach3 Turbo Set + OLD SPICE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ