Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Set 28 ml

Termékkatalógus
GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Set 28 ml
5 2 értékelés
Parfüm szett - tartalmazza: EdT 7 ml + EdP 7 ml + EdP 7 ml + EdP 7 ml - 104 964,29 Ft/100 ml
Kód:  KPFC3731 Termékszám:  3660732562114 Gyártó honlapja:

GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Set 28 ml

A GIORGIO ARMANI Sí illatában az olasz stílust és karizmát fogod megtalálni. A fekete ribizli és a frézia esszenciáit ötvözi. A GIORGIO ARMANI Sí igent mond a szabadságra, az álmokra, a szerelemre és az egész életre. Ebben a GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set ajándékcsomagban 3 eau de parfum és 1 eau de toilette illatot találsz a GIORGIO ARMANI Sí kollekcióból.

A GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set női ajándékcsomag főbb jellemzői

  • GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set nőknek készült
  • Három eau de parfum és egy eau de toilette található benne
  • Fedezd fel az olasz vonzerőt
  • A GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set illatai esti és egész napos viseletre alkalmasak
  • Az illatok különösen népszerűek a modern és elegáns nők körében
  • Időtlenséggel és kifinomult ízzel büszkélkedhetnek

A GIORGIO ARMANI Sí

Mond igent, mondd, hogy "Sí" a Giorgio Armani női illatára, az olasz báj tökéletes megtestesítőjére. Éld az életet a legteljesebben, és légy káprázatos szépség éjjel és nappal a Giorgio Armani Sí illatával. A GIORGIO ARMANI Sí női eau de toilette azonnal a fekete ribizli jegyeibe burkolja viselőjét. Az illat szívén rózsákon és fréziákon hajózhatsz át. A GIORGIO ARMANI Sí illat alapjában az ambroxán, a pacsuli és a meleg vanília fás illatjegyei jelennek meg. Ébreszd fel érzékeidet a GIORGIO ARMANI kifinomult illatával, és ne félj a legteljesebben élni az életed. A GIORGIO ARMANI Sí Eau de Parfum női parfümöt gyümölcsös-virágos illat jellemzi. Különösen az elegáns nőkön tündököl. Jellegzetes, mégis finom és gyengéd, mint minden nő. A GIORGIO ARMANI Sí minden alkalomra kiváló választás. Mindennapi viseletre és ünnepi partikra egyaránt.

Fejillat:
Fekete ribizli levelei

Szívillat:
Frézia, rózsa

Alapillat:
Ambroxán, fás jegyek, pacsuli, vanília

A GIORGIO ARMANI Sí Fiori EDP

A GIORGIO ARMANI Si Fiori EdP egy egyedülálló, nők számára kifejlesztett illat. Az eau de parfum elsődleges összetevője a chypre, amely erős mohás-fás jegyekkel rendelkezik.  Az eau de parfum egy virágos másodlagos illattal gazdagodik, így jázmin, fekete ribizli, narancsvirág és hasonlók aromájával jellemezhető. Ez az eau de parfum különösen alkalmas ünnepi eseményekrevagy a hideg téli időszakban. A GIORGIO ARMANI Si Fiori EdP egy eredeti parfüm Olaszországból.

Fejillat:
Bergamott, mandarin

Szívillat:
Neroli, szárrózsa

Alapillat:
Borostyán, pacsuli

A GIORGIO ARMANI Sí Passione

Mondj igent az életre. A GIORGIO ARMANI Sí Passione EDP női parfüm segít bátor döntéseket hozni. Intenzív illatával minden magabiztos nőt támogatni fog. A GIORGIO ARMANI Sí Passione EDP nem ismer kompromisszumot. Fekete ribizli nektárral és pezsgő körtével indít. A női erő és érzékenység közötti kontrasztot a meleg vanília, a finom rózsavirágok, a jázmin és a szokatlan heliotróp kifinomult kombinációja fejezi ki. A meleg cédrusfa illata áthatja a szívet a fás orcanox illatával együtt, ami a GIORGIO ARMANI Sí Passione EDP  karakterét és érettségét adja.

Fejillat:
Rózsabors, fekete ribizli, körte

Szívillat:
Jázmin, rózsa, csipkebogyó

Alapillat:
Cédrus, vanília

A készlet tartalma:  
GIORGIO ARMANI Sí EDT, 7 ml 
GIORGIO ARMANI Sí EDP, 7 ml 
GIORGIO ARMANI Sí Fiori EDP, 7 ml 
GIORGIO ARMANI Sí Passione, 7 ml

Összetétel

GIORGIO ARMANI Sí


ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, BHT, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, COUMARIN, CI 14700 / PIROS 4, CI 19140 / SÁRGA 5, CI 15510 / ORANGE 4. A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.


GIORGIO ARMANI Sí Fiori EDP

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, HEXYL CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, CI 17200 / RED 33, CI 14700 / PIROS 4

GIORGIO ARMANI Sí Passione

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, HYDROXYCITRONELLAL, ALFA-IZOMETIL-IONON, LIMONENE, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, CITRAL, GERANIOL, COUMARIN (F. I. L. B214499/1). A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.




Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!
Űrtartalom
28 ml Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
28 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Set 28 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Set 28 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Sada 28 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ