GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT

Termékkatalógus
GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT
Eau de Toilette - női, elsődleges illat virágos, másodlagos illat gyümölcsös, illatösszetevők bergamott és musk (pézsma), származási hely franciaország
Kód:  KPFC2570nad
GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT Megszűnt

GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT

Ha szereted a kellemes női illatokat, akkor Neked készült a népszerű GUERLAIN eau de toilette. Az elbűvölő GUERLAIN női eau de toilette megadja a szükséges önbizalmat minden egyes naphoz. A virágos jegyek elvarázsolják a férfiakat, a finom illat a nők kedvence lesz, a friss illat pedig mindenkit magával ragad. A mámorító illat minden lépésnél körülvesz, a romantikus természetűek imádni fogják. A friss, gyümölcsös és lédús illat nyárra hangoló, energikus és vidám természetűeknek ajánlott. Sportolásnál és munkában egyaránt számíthat rá. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó GUERLAIN eau de toilette-tel, amely az egyéniséget és a belső erőt hangsúlyozza.

A népszerű GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT alapvető tulajdonságai

  • A megkapó GUERLAIN eau de Toilette zamatos női tónusokat tartalmaz
  • A fő összetevői a domináns virágos illatjegyek keveréke
  • Felülmúlhatatlan kiegészítője a másodlagos, gyümölcsös tónusok kombinációja
  • A további illatösszetevőket alkotja a kellemes bergamott és musk (pézsma)
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű GUERLAIN eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Fedezd fel a legmegfelelőbb alkalmat ehhez a megkapó illathoz

A méltán híres GUERLAIN eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Javíts nagy mértékben a hangulatodon a népszerű GUERLAIN eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta és az esszenciális gyümölcsös másodlagos illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolják. Miközben élvezed a diszkrét illat első leheletét, olyan illatjegyek élénkítő keveréke, mint a zamatos bergamott és musk (pézsma), új kalandra csábít. Származási helye Franciaország. Az itt készített GUERLAIN eau de toilette helyreállítja az önbizalmat és energiát ad. Az eau de toilette kiválóan megállja a helyét a hétköznapok során és hivatalos eseményeken egyaránt. Biztosan sok felejthetetlen pillanatot szerezhetsz vele.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ