A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

GUESS Seductive EdT Set 175 ml

Termékkatalógus
GUESS Seductive EdT Set 175 ml
4,8 23 értékelés
Parfüm szett - tartalma: EdT 75 ml + Testápoló tej 100 ml - 4 622,86 Ft/100 ml
Kód:  KPFC1570 Termékszám:  85715325242 Gyártó honlapja:

GUESS Seductive EdT Set 175 ml

A különleges kígyóbőr mintázatú ajándékdoboz a GUESS Seductive EdT Set női ajándékszettet rejti. Ebben a készletben a világhírű amerikai márka két kozmetikai termékét találod - pontosabban egy testápoló tejet és egy Guess Seductive Eau de Toilette illatot. A készlet termékeit a rendkívül nőies, édes, virágos-gyümölcsös és fás akkordok kombinációja jellemzi. Egy letisztult geometriai formájú, áttetsző üvegben érkezik, amelyet egy egyedi, fekete színű háromszög alakú logó díszít a márka nevével. A különleges Eau de Toilette bizonyítéka annak, hogy a Guess márka nem csak a divatvilágban állja meg a helyét. Az illatba azonnal beleszeretsz, amint megszagoltad. A testápoló tökéletesen egészíti ki az EdT illatát, amely nem csak fokozza az illatot, hanem egyúttal nagyszerű ápolást nyújt a bőrödnek is.

A GUESS Seductive EdT Set ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet az amerikai Guess márkától a Seductive illatával nőknek
  • A készlet toalettvizet és illatos testápoló tejet tartalmaz
  • Női, virágos-gyümölcsös illat fás jegyekkel, amely kihangsúlyozza a csábító és nőies énedet
  • Különleges Eau de Toilette francia parfüm
  • Egyszerű, letisztult geometriai formájú üveg jellegzetes Guess logóval
  • A készletben illatosított testápoló tej található a puha, hidratált bőrért
  • A Guess Seductive testápoló illata tökéletesen kiegészíti a toalettvíz illatát

Guess Seductive Eau de Toilette a csábító nőiesség kihangsúlyozására

A Guess Seductive Eau de Toilette egy rendkívül nőies, édes, virágos-gyümölcsös illat fás akkordokkal, amely felébreszti az érzékeket és a csábítást. Az illat nyitánya a lédús gyümölcsöké: a friss bergamott, az édes körte és a feketeribiszke ötvözete. Az illat szívében egy üdítő virágos keverék vár. Az íriszgyökér aromáját a ritka jázmin magával ragadó esszenciája és a finom narancsfavirág teszi teljessé. A meglehetősen szokatlan alapjegyeket a finom vanília, a tömjén egzotikus illata és a kasmír fa meleg akkordjai alkotják. A függőséget okozó illat egy letisztult és áttetsző üvegben rejtőzik, amelyet egy nagyon különleges fekete színű háromszög alakú logó díszít. Ha ezt az egyedi illatot viseled, garantáltan kitűnsz majd a tömegből, hiszen az illat kihangsúlyozza a nőiességet, így senki sem tud majd ellenállni neked.

Parfüm összetétele:
Fejjegyek (magas akkordok) - bergamott, feketeribiszke és körte
Szívjegyek (középső akkordok) - jázmin, narancsvirág, írisz
Alapjegyek (alacsony akkordok) - tömjén, vanília, kasmír fa

Felhasználása:
Vidd fel a toalettvizet a nyakadra, a csuklódra és a könyök hajlatába. Tárold a közvetlen napfénytől elzárt helyen 20°C alatti hőmérsékleten.

A Guess Seductive testápoló tej kényezteti a bőrt és az érzékeket

A Guess Seductive Body Lotion testápolóval egyedülálló bőrápolásban lehet részed. Használata után a bőröd puha és selymes lesz. A benne található tápanyagok mellett extra adag hidratálást is nyújt a bőrnek. Mindezek ellenére fő előnye mégis csak az illata, előkelő helyet foglal el a luxus bőrápoló termékek között. Az illatos testápoló tej egy igazán nőies, gyümölcsös-virágos illatot kölcsönöz, amely a lédús gyümölcsök, a virágkivonat és az érzéki vanília páratlan kombinációja. A testápoló tej fokozza és kihangsúlyozza az azonos termékcsaládba tartozó EdT illatát, így ideális a használata a parfüm felfújása előtt. Ennek eredményeként meghosszabbíthatod az illat tartósságát. Ezzel az illatos testápolóval puha, kellemesen illatos és komfortos bőrt élvezhetsz.

Felhasználása:
Vidd fel a testápoló tejet az egész testedre a szükséges mennyiségben és gyengéd, körkörös mozdulatokkal masszírozd be a bőrödbe. Ideális esetben használd mosakodás után, amikor a bőr sokkal jobban felszívja az aktív hatóanyagokat. Az optimális hatás érdekében használd a Guess Seductive EdT toalettvízzel együtt.

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Guess Seductive EdT toalettvíz - 75 ml
1 × Guess Seductive Body Lotion testápoló tej - 100 ml

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Illatösszetevők
Bergamott, Jázmin, Tömjén, Ribizli, Vanília Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Illatösszetevők
Bergamott, Jázmin, Tömjén, Ribizli, Vanília Kész!
Származási hely
Amerika Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
175 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUESS Seductive EdT Set 175 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUESS Seductive EdT Set 175 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUESS Seductive EdT Set 175 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUESS Seductive EdT Set 175 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUESS Seductive EdT Set 175 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ