Shop roku Shop roku

HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF30 180 ml

Termékkatalógus
HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF30 180 ml
Napozókrém - 30 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, dermo kozmetikum, 180 ml-es - 27 166,67 Ft/1 l
Kód:  OPA124 Termékszám:  5099821002183

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF30 180 ml Megszűnt

HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF30 180 ml

A HAWAIIAN TROPIC Aloha Care fényvédő krémnek köszönhetően a napsütésben töltött pillanatok még kellemesebbé válnak. Napozás alatt trópusi illat vesz körül, és a kertben úgy fogod érezni magad, mintha egy egzotikus vakáción lennél. A gyönyörű illat mellett a krém nagyon finom és könnyű textúrájával is büszkélkedik. Gyorsan felszívódik és mattítja a bőrt. Magas védelmet nyújt az UVB és az UVA sugárzás ellen. Ezt a védelmet akkor is élvezheted, ha tengerben vagy a medencében úszol, hiszen a HAWAIIAN TROPIC krém összetétele vízálló.

A HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF30 180 ml-es fényvédő krém legfontosabb jellemzői

  • Magas és széles spektrumú védelem az UVA és az UVB sugárzás ellen
  • HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF 30 védőfaktorral
  • Virágok és egzotikus gyümölcsök trópusi illata
  • A krém gyorsan felszívódik és könnyen felvihető
  • Mattítja a bőrt és nem hagy olajos réteget
  • Vízálló kompozíció
  • 45% -ban újrahasznosítható csomagolás

Használat:
Vigyél fel 3 evőkanálnyi krémet az egész testre 20 perccel a napozás megkezdése előtt. Alkalmazd többször a védelem fenntartása érdekében.

Összetétel:
Aqua Diisopropyl Adipate Ethylhexyl Salicylate Octocrylene Homosalate Silica Butyl Methoxydibenzoylmethane Cetearyl Alcohol Glycerin Phenoxyethanol Tapioca Starch VP/Eicosene Copolymer Caprylyl Glycol Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Dicetyl Phosphate Ceteth-10 Phosphate Coco-Glucoside Parfum Chlorphenesin Xanthan Gum Sodium Hydroxide Disodium EDTA Sea Salt Polymethylsilsesquioxane Psidium Guajava Fruit Extract Plumeria Acutifolia Flower Extract Passiflora Incarnata Fruit Extract Mangifera Indica Fruit Extract Carica Papaya Fruit Extract Hexyl Cinnamal Linalool.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF30 180 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF30 180 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAWAIIAN TROPIC Aloha Care Mattifies Skin SPF30 180 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ